REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
31
Internautai šėlsta (tv3.lt fotomontažas)

Socialiniuose tinkluose kaip virusas plinta vaizdo įrašas, kuriame Jungtinėje Karalystėje gyvenanti Emma Hulse kalba apie savo gyvenimą.

31

Socialiniuose tinkluose kaip virusas plinta vaizdo įrašas, kuriame Jungtinėje Karalystėje gyvenanti Emma Hulse kalba apie savo gyvenimą.

REKLAMA

Per naktį žvaigžde tapusi mergina tikina, jog dėl savo gražios išvaizdos niekaip negali susirasti darbo. Vis dėlto tai dar ne viskas – Emma tikina, jog dar nesutiko nė vieno jai tinkančio vaikino – visus laiko padėjėjais ir vergais.

 

Panašu, jog internautai tokio skandalo buvo išsiilgę, tad tik pasirodžius vaizdo įrašui, jie pradėjo reikšti savo nuomonę.

Internautams užkliuvo ne tik save labai gražiai laikančios merginos išvaizda, bet taip pat ir kalbėsena. Ji labai dažnai kartojo anglišką žodį „like“, todėl jau kitą dieną „Facebook“ tinkle išplito nuotrauka su jos nuotrauka. Emmos veidas pakeitė žymųjų „Facebook“ mygtuką „Patinka“.

Sukūrė marškinėlius

Internetinės drabužių ir aksesuarų parduotuvės „topai.lt“ įkūrėjai taip pat greitai sureagavo į internete plintantį vaizdo įrašą, tad jau kitą dieną sukūrė marškinėlius. Ant jų puikuojasi užrašas „Kai tu esi like per graži“. Šia naujiena kūrėjai taip pat pasidalijo ir savo socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje, kurioje marškinėlių nuotrauka sulaukė tūkstančių „patinka“ paspaudimų.

REKLAMA
REKLAMA

Įkūrėjas Aurimas Dulskis tikino, jog apie pirkimų suaktyvėjimą kol kas yra per anksti kalbėti. Jo teigimu, žmonės reaguoja į aktualijas ir šmaikščius marškinėlius.

REKLAMA

O. Pikul-Jasaitienė ieško vergo

E. Hulse interviu taip pat pro akis neprasprūdo ir pramogų pasaulio žvaigždėms. Dainininkė ir vizažistė Oksana Pikul-Jasaitienė savo „Instagram“ paskyroje pasidalijo trumpu vaizdo įrašu su užrašu „Reikia like vergo“.

Stojo ginti

Tų, kurie iš užsienyje gyvenančios merginos skatino nesityčioti ir stojo ginti jos į savo pusę, taip pat atsirado: vis labiau populiarėjantis ir Kaune vizažistu dirbantis Egidijus Krocas savo „Facebook“ paskyroje pasidalijo įrašu.

„Man keista, jog jau netyla komentarai visoj šalyje apie kažkokią merginą trečią dieną, kuri garsiai prabilo, jog myli save ir kad į facebook kelia nuotraukas, kur matosi nuogos kojos. Ir visoms, visiems kažkas baisaus pasidarė, nors pas pačius komentatorius rastum nuotraukų su ryškiu makiažu, ir su bikiniu, ir su gėlių puokšte ar nuogu užpakaliu, ir kas čia tokio blogo?“, - klausė vaikinas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų