REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
37
Erin Budina  (nuotr. Instagram)

Moteris, į Londoną gyventi atsikrausčiusi tik su kiek daugiau nei 100 eurų kišenėje, kadaise nakvojo automobilyje, tačiau dabar ji, savo nuotraukomis dalindamasi socialiniame tinkle „Instagram“, per dieną uždirba iki 1100 eurų.

37

Moteris, į Londoną gyventi atsikrausčiusi tik su kiek daugiau nei 100 eurų kišenėje, kadaise nakvojo automobilyje, tačiau dabar ji, savo nuotraukomis dalindamasi socialiniame tinkle „Instagram“, per dieną uždirba iki 1100 eurų.

REKLAMA

Velse palikusi šeimą, Erin Budina nusprendė siekti savo svajonės ir tapti milijoniere. Po dvejų metu, iš vargstančios merginos ji tapo tikra verslininke.

Savo „Instagram“ paskyroje dalindamasi seksualiomis asmenukėmis, 24-erių metų Erin patraukė kelių drabužių kūrėjų dėmesį. Jiems ši gražuolė itin priminė garsią realybės šou asmenybę Kim Kardashian.

Net 300 tūkst. sekėjų turinti Erin už tai, kad savo paskyroje pareklamuotų makiažo priemones ar drabužius prašo 220-950 eurų.

REKLAMA
REKLAMA

Merginos tikslas – iki 30-ies užsidirbti net 11 mln. eurų ir ištekėti už patrauklaus reperio. Viso to pasiekti ji turi per 6 metus.

„Jei sulaukus 30-ies mano verslas nebus vertas 11 mln., liūdėsiu“, - sakė ji. „Įsivaizduoju save gyvenančią dideliame name Londone, ištekėjusią už patrauklaus reperio ar krepšininko. Manau, jog auginsiu daug vaikų, nes noriu turėti didelę šeimą. Pati užaugau apsupta daug žmonių, todėl bandysiu susilaukti bent 5 vaikų. Mano garaže stovės rožinės spalvos „Lamborghini“ automobilis, rankas puoš prabangūs „Rolex“ laikrodžiai, būsiu pasipuošusi įvairiais brangakmeniais, spintoje turėsiu daugybę dizainerių rankinių ir, tikiuosi, turėsiu jachtą.“

REKLAMA

Kiekvieną mėnesį šimtus eurų Erin išleidžia įvairioms grožio procedūroms, tarp kurių ir dirbtinis įdegis, depiliacija, netikri nagai bei lūpų injekcijos.

Moteris taip pat pasididino savo užpakaliuką, kad pastarasis būtų kuo panašesnis į pačios Kim Kardashian. Tam ji atseikėjo net 11 tūkst. eurų.

Nepaisant visų pastangų, kurias ji deda norėdama atrodyti gražiai, Erin atkleidė, jog itin dažnai nerimauja dėl savo išvaizdos.

„Jaučiu spaudimą atrodyti gražiai. Kartais net taip pat sušukuoti plaukai, identiškas makiažas ir apranga neleidžia pasijusti gražiai“, - tęsė ji. „Bent 3 kartus per savaitę jaučiuosi negraži, tačiau kitomis dienomis atrodo, jog gražesnės už mane nėra.“

REKLAMA
REKLAMA

Svajoja apie penkiaženklį atlygį

Pinigus mergina užsidirba savo socialinio tinklo „Instagram“ paskyroje reklamuodama įvairias makiažo priemones ir drabužius. Už kiekvieną įrašą Erin prašo atitinkamos sumos, kuri, augant jos sekėjų skaičiui, taip pat didėja.

„Šiuo metu už vieną įrašą prašau 950 eurų, tačiau kiekvieną mėnesį didėjant mano gerbėjų skaičiui, auga ir suma. Planuoju, kad iki šių metų pabaigos mano paslaugų kaina išaugs pasieks 1100 eurų, o kitais metais ji taps penkiaženklė“, - sakė ji.

Kol Erin sugebės patraukti internautų ir įvairių drabužių kūrėjų dėmesį, tol ji galės kelti savo paslaugų kainas.

„Jei įrašais dalinuosi reguliariai, per dieną reklamuoju net kelias prekes, galiu užsidirbti ir 1100 eurų. Jei darbo tempas šiek tiek sulėtėja, per savaitę užsidirbu tik 3300-5600 eurų. Kuo daugiau internautų mane seka, tuo didesnės pajamos ir tuo daugiau darbo turiu“, - pasakojo Erin.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Mergina svajoja išpopuliarėti visame pasaulyje. Ji turi sukūrusi ir netikrų blakstienų liniją, kurią nori paversti tikra imperija.

Leisdama savo sunkiai uždirbtus pinigus dizainerių gaminiams, atostogoms ir prabangaus buto nuomai, Erin jaučiasi laiminga.

„Lengva tikrai nebuvo. Viską užsidirbti turėjau pati. Kai atsikrausčiau į Londoną, nieko neturėjau, kišenėse švilpavo vėjai, gyvenau savo automobilyje. Esu pasiryžusi visomis jėgomis siekti savo svajonių, tačiau taip pat nenoriu sudaryti įspūdžio, jog mano gyvenimas yra tobulas ir lengvas. Kad turėčiau tai, kuo galiu džiaugtis, turiu labai pasistengti“, - sakė ji. „Mano šeima neturėjo pinigų, į Londoną atvykau kišenėje turėdama tik kiek daugiau nei 100 eurų. Buvo sunku, tačiau viskas atsipirko su kaupu. Visą gyvenimą domėjausi makiažu, todėl noriu sukurti daugiau makiažo priemonių, skirtų visam veidui. Kai užsidirbsiu pirmuosius milijonus, džiaugsiuosi, o dabar mėgaujuosi pačia kelione to link.“

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų