REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
14
Lexus Breeland (fotomontažas.)

„Jei tavęs negaliu turėti aš – niekas neturės!” Ištaręs šiuos žodžius amerikietis Brianas Hoganas padarė tai, ko jo buvusi mergina nesugebės pamiršti visą gyvenimą. Jis tiesiog moterį padegė.

14

„Jei tavęs negaliu turėti aš – niekas neturės!” Ištaręs šiuos žodžius amerikietis Brianas Hoganas padarė tai, ko jo buvusi mergina nesugebės pamiršti visą gyvenimą. Jis tiesiog moterį padegė.

REKLAMA

Po šio įvykio puse moters kūno smarkiai nukentėjo. Visgi ji išliko stipri ir ragina žmones, kurių santykiai jiems kenkia, kreiptis pagalbos. Taip pat ji priduria, kad nepaisant didžiulių randų, sau ji atrodo graži.

Kalėjo tik dvejus metus

Po užpuolimo, kuris įvyko 2015 m. liepą, Aliaskoje, Lexus Breeland buvo atlikta daugybė operacijų, tarp kurių odos persodinimas ir pirštų amputacija. Nukentėjo 50 proc. jos kūno, kaip rašoma dailymail.com

Jos buvęs vaikinas, 34 metų Brianas Hoganas, pripažintas kaltu dėl šio užpuolimo, tačiau buvo įkalintas tik trejiems metams.

REKLAMA
REKLAMA

L.Breeland, kuri yra trijų vaikų motina (23-ejų Zachario, 15-os Trėjaus, ir 17-os Chanze), po užpuolimo negalėjo dirbti.

Ji teigė, kad toks kalėjimo terminas jos užpuolikui yra per mažas, tačiau mini, kad, nepaisydama randų, ji vis vien save myli.

REKLAMA

„Bjauru, kad Brianas gavo tokią trumpą bausmę, po to kai beveik manęs nenužudė”, – sakė ji.

Jis buvo paleistas iš kalėjimo praėjus vos dvejiems metams po išpuolio.

Kaip nutiko išpuolis?

2013 m. spalio mėnesį pažinčių svetainėje ji susipažino su Brianu, kuris dirbo langų valytoju. Jie pradėjo santykius per atstumą. Tačiau po šešių mėnesių Brianas ėmė ją įkyriai kontroliuoti.

Vieną 2015 m. gegužės dieną Brianas puolė Lexus, kuomet pamatė ją bekalbant su savo kaimynu.

„Brianas man trenkė per veidą ir įkando į ranką. Vėliau Brianas įšoko į dušą, todėl aš pabėgau iš buto”, – sakė ji. 

REKLAMA
REKLAMA

Tą popietę pareigūnai suėmė jį, jam nebebuvo leista lankytis pas moterį. Deja, vyras nesutiko palikti Lexus ramybėje.

„Kelias ateinančias savaites jis sekė mane ir pastebėjau, kad jis stebi mano butą. Aš ne juokais išsigandau. Pranešiau apie tai policijai, bet jie negalėjo imtis veiksmų, nes jis tiesiogiai nekontaktavo su manimi”, – sakė moteris. 

Tuomet, praėjus porai mėnesių, Lexus ramiai lakavosi nagus savo namuose, kuomet į juos įsiveržė jis.

„Jis įžengė į vidų, įpylė nagų lako valiklio į dubenėlį šalia manęs. Tuomet jis pamirkė jame pirštus ir padegė savo ranką. Tuomet jis paėmė dubenį ir išlaistė skystį ant plikų mano kojų ir tarė, kad jei jis negali manęs turėti, niekas negalės, ir padegė mane.  Sunkiai besivoliodama ant žemės stengiausi užgesinti liepsnas, skausmas buvo siaubingas. Laimei, kaimynai išgirdo mano klyksmus ir atbėgo į pagalbą”, – su siaubu pasakojo moteris.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Po kelių minučių ji buvo apsupta ugniagesių ir paramedikų.

B. Hoganas atsipirko nedideliais rankų nudegimais. Jis bandė gintis, jog stengėsi mane gelbėti, bet jo neapdegę rūbai sukėlė įtarimus ir jis buvo suimtas.

„Daugiau nei 50 procentų mano kūno patyrė trečiojo ir ketvirto laipsnio nudegimus, gydytojai turėjo amputuoti mano pirštą”, – pridūrė ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų