REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
29
Pavasario mados  (nuotr. tv3.lt)

Pirmoji Reserved pavasario kampanijos dalis skirta moderniajai klasikai, kuri atspindi 90 –ųjų stilistiką ir artima to laikmečio siluetams. Dizaineriai daug dėmesio skyrė rytų estetikai ir derino ją su sportiniais akcentais.

29

Pirmoji Reserved pavasario kampanijos dalis skirta moderniajai klasikai, kuri atspindi 90 –ųjų stilistiką ir artima to laikmečio siluetams. Dizaineriai daug dėmesio skyrė rytų estetikai ir derino ją su sportiniais akcentais.

REKLAMA

2018 metų pavasario kolekcijos drabužiai ir aksesuarai tarpusavyje gali būti derinami ir maišomi. Tai suteikia galimybę sukurti daug skirtingų įvaidžių. Svarbiausia – pasirinkite stilingą aksesuarą ir jūs niekada nesuklysite. Pavyzdžiui, aplink juosmenį surišama maža rankinė, kuri šį sezoną bus ypač madinga, ilgi kabantys auskarai arba beisbolo kepurėlė jūsų įvaizdį gali paversti išskirtiniu ir madingu.

Jei reikėtų vienu sakiniu apibūdinti šio pavasario Reserved asortimentą, tai nesuklysite pasirinkę švarkus su stilingais prakirpimais, juodą stilizuotą kostiumą, kelnes su juostele šonuose, visiškai skaidraus ar persišviečiančio audinio paltą, džinsinį sijoną, tvido švarkelį, kuris primena Chanel mados namų kuriamus švarkus, kimono kirpimo tunikas ir gėlių raštais dekoruotas sukneles. Naujoji pavasario kolekcija žaisminga, nes nepamiršta audinio tekstūra – 3D formos aplikacijos, kuriomis puošiamos Bomber stiliaus striukės bei struktūriškos klostės ir raukiniai moterų linijos asortimente.

REKLAMA
REKLAMA

Kitas Reserved moterų linijos išskirtinis bruožas – ryški spalvų paletė. Dizainerei rizikavo todėl kolekcijoje atsirado intensyvi indigo, smaragdo žalia ir citrinų geltona spalvos, kurios derinamos su klasikinėmis juoda, mėlyna ir balta spalvomis. Kiek atsargiai ir nedrąsiai į kolekcijos spalvyną buvo įtraukta šių metų alyvinė ir violetinė spalvos. Bent vieną šios spalvos drabužį rekomenduojame įsigyti ir jums.

REKLAMA

Reserved vyriškoji pavasario linija tarsi dviejų dalių – paprasta ir kasdienė, kuri tinkama visoms gyvenimo progoms, bei elegantiškoji pusė, kuri skirta puoštis ir išsiskirti. Šį sezoną Reserved vaikinui siūloma drąsiai rinktis juodas striukes, vienspalvius lietpalčius ir, žinoma, medvilninius marškinėlius.

Kaip ir kiekvieną sezoną, lyderio pozicijų neapleidžia džinsas. Dizaineriai dar intensyviau skatina jo nepamiršti ir derinti tiek su laisvo, tiek ir klasikinio stiliaus drabužiais, o patiems drąsiausiems stileivoms net rekomenduoja vilkėti visą „total look“ džinsinį įvaizdį. Neveltui kolekcijoje daug mėlynos atspalvių: nuo intensyvios jūrinės mėlynos iki nubliukusio džinsinio audinio melsvos. Atšilus orams prie mėlynų džinsų vyrai galės rinktis geltoną džemperį, o laisvą įvaizdį pagyvinti mėlyna kuprine. Taip pat Reserved pavasario vyrų kolekcija atiduoda duoklę įžulokam Grunge stiliui bei Retro stiliaus gerbėjams. Kolekcijoje rasite užuominų į mokyklinį ar studentišką Beatnik įvaizdį.

Reserved pavasario įvaizdžio fotosesijoje fotografavosi moterų modelis Mckenna Hellam, kuri šiuo metu yra „karščiausiųjų“ modelių sąraše. Su ja dirba „Chanel“, „Hermès“, „Valentino“ ir „Céline“ mados namai. Vyriškąją kolekcijos dalį pristatė models.com agentūrai priklausantis ir su ja dirbantis modelis Adrian Sahores.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų