REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
29
Viktorija Mauručaitė (nuotr. Loretos Kondratės)

„Mamyte, šituos kvepalus geriau paslėpk“, - iš dukters Angelos yra išgirdusi dainininkė Viktorija Mauručaitė, pasikvėpinusi vienais iš namuose turimų nišinių kvepalų.

29

„Mamyte, šituos kvepalus geriau paslėpk“, - iš dukters Angelos yra išgirdusi dainininkė Viktorija Mauručaitė, pasikvėpinusi vienais iš namuose turimų nišinių kvepalų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Mėgstanti stiprias, netikėtas natas, tokias, kaip, pavyzdžiui, bazilikas, pašnekovė neabejojo, kad jie aplinkiniams gali kelti skirtingų emocijų.

REKLAMA

Jos pasirenkamuose kvepaluose gali dominuoti ir nupjautos žolės ar natūralios odos motyvai.

V.Mauručaitės, kaip kvepalų gerbėjus, „karjera“ netrumpa – kvėpintis ji ėmė pradėjusi muzikinę karjerą. Vienus pirmųjų kvepalų jai per gimtadienį padovanojo grupės „Dinamika“ nariai.

„Žinoma, tada jie buvo labai saldūs! Tokie „barbiški“, - su šypsena prisiminė V. Maručaitė.

Dabar panašius kvapus labai mėgsta mažoji Angela. Nors jos ir mamos skonis skiriasi, mergaitė pro parfumerijos parduotuves taip pat ramiai praeina retai.

REKLAMA
REKLAMA

„Tik mane domina vieni kvepalų kūrėjų šedevrai, o ją – kiti“, - patikino dainininkė.

Tiek ji, tiek Angela tai, kas gali patikti abiem, rado lietuviškų „Nūn“ kvepalų pristatyme. Dainininkę sudomino „Nūn 5“, kuriame atsiskleidžia alyvų, karčiavaisio citrinmedžio, persiko žiedų, žaliosios arbatos, kedro, gintaro, glicinijos ir kiti aromatai. Tuo tarpu žinomos moters dukrą pakerėjo septintu numeriu pažymėtas kvapas, dvelkiantis Rytais bei gėlėmis. Iš viso kišeniniai „Nūn“ yra aštuoni skirtingi kvapų deriniai, iš kurių pusė skirta moterims, o kita – vyrams.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

V. Mauručaitė su „Aromika“ parfumerių darbais jau buvo susidūrusi anksčiau. Ji ne kartą yra pirkusi bei dovanojusi lietuviškų „Acappella“ kvapų rinkinį, kuriame galima lengvai atpažinti ąžuolo, pienės, gintaro ir avietės dvelksmus.

„Kai mūsų šalis švenčia svarbią sukaktį, Lietuvą simbolizuojantys kvapai iš tiesų gali ne vienam tapti aktualiais“, - svarstė pašnekovė.

V.Mauručaitė sakė pastebėjusi ir keletą įdomių kvepalų kaitos ant odos niuansų. Ji įsitikinusi, kad net sunkiausi dūmo, tabako ar panašūs aromatai, gali virsti itin saldžiais, jei juos naudoja odos baltumu išsiskiriantis žmogus.

REKLAMA

„Artūrui itin retai pavyksta išrinkti bent kiek priimtinesnį kvapą, nes net vyriškiausi parfumerių kūriniai, papurkšti jam ant riešo, tampa neatpažįstami“, - apie sužadėtinį pasakojo dainininkė.

Kad pats kvapas ir meilė jam gali kisti, įsitikino ir šokėja Sandra Kniazevičiūtė. Save kvepalų maniake juokais vadinanti žinoma moteris, besilaukdama dukrelės, visą tai, ką iki nėštumo mėgo, turėjo paslėpti giliai lentynose. Tuo metu ji vertino tik gaivius, lengvus aromatus.

„Bet po truputį padėtis taisosi – vėl atrandu tai, kuo lepinausi daugelį metų“, - sakė S. Kniazevičiūtė.

REKLAMA

Ji pastebėjo, kad pernai vasarą gimusi mažylė jau turi savitą skonį ir ne visi kvapai jai patinka.

„Kol kas ji vertina viską, kas natūralu, bet neabejoju, jog mano kvepalų resursai jau po kelerių metų seks greičiau nei norėčiau“, - juokėsi S. Kniazevičiūtė.

Ypatingą dukters pomėgį kvepalams yra pastebėjusi ir dainininkė Gabrielė Rutkauskienė – Vasha. Per pirmąjį Adrijos gimtadienį viena iš mažylės gautų dovanų buvo būtent vaikiški kvepalai.

„Jei tik ji pamatydavo, jog aš ar Ronaldas ketiname kvėpintis, sugebėdavo namuose sukurti tokią atmosferą, kad kelių lašų nepapurkšti ant jos rankytės tiesiog būdavo neįmanoma“, - yra pasakojusi pašnekovė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų