REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
34
Saulius Urbonavičius-Samas (nuotr. Organizatorių)

Pramogų verslo profesionalas Saulius Urbonavičius-Samas šioje industrijoje sukasi jau daugiau nei tris dešimtmečius. Grupės „Bix“ lyderis, muzikos prodiuseris ir televizijos asas puikiai išmano visas taisykles, kaip išgarsėti ir naudotis žinomumu.

34

Pramogų verslo profesionalas Saulius Urbonavičius-Samas šioje industrijoje sukasi jau daugiau nei tris dešimtmečius. Grupės „Bix“ lyderis, muzikos prodiuseris ir televizijos asas puikiai išmano visas taisykles, kaip išgarsėti ir naudotis žinomumu.

REKLAMA

Apie savo asmeninį gyvenimą retai atviraujantis vyras TV3 gyvenimo būdo laidoje „Raudonas kilimas“ papasakos ne tik apie viešumą, sėkmingos karjeros paslaptį ir lietuvišką sceną, bet ir apie šeimą.

 

Šį sekmadienį gyvenimo būdo laidos „Raudonas kilimas“ komanda lankysis S. Urbonavičiaus-Samo studijoje, kur jis atvirai papasakos apie vingiuotą savo kelią, Lietuvos muzikos industriją bei kartais labai nesaldžią viešumo kainą.

„Iš prigimties esu kūrėjas ir, matyt, visada toks buvau. Tai atsiskleidė anksti, dar mokykloje. Vėliau atėjo tas laikas, ta kryžkelė, kai baigiau mokyklą ir reikėjo nuspręsti, kuo aš būsiu“, – apie karjeros pradžią pasakos žinomas vyras.

REKLAMA
REKLAMA

Nors iš pradžių Samas nusprendė tapti profesionaliu dailininku, vėliau pasuko muzikanto keliu ir įkūrė neseniai 30-metį scenoje atšventusią grupę „Bix“. Pasak muzikanto, svarbiausia jam visuomet buvo sąžiningumas su pačiu savimi, o grupės narius siejo panaši filosofija – būti originaliais.

REKLAMA

„Laikausi to principo, kad jei gali neteršti eterio, tai neteršk. Šiais laikais, kai turime tiek informacinės sklaidos be atrankos, mes turime daug vidutinybių ir visai netalentingų žmonių, kurie užteršia eterį, nes galvoja, kad jie labai faini ir tu nebegali pamatyti talentų“, – laidos žiūrovams pasakos Samas.

Jis bus atviras – kelias į šlovę yra sunkus, reikalaujantis daug darbo, o Lietuvos muzikos rinka – dar labai jauna ir neišsivysčiusi. „Mes neturime išėjimo kanalų į užsienį. Neturime nei vieno atlikėjo, kuris būtų prasimušęs vakarų šalyse ir turėtų ilgametę patirtį. Lietuvoje neturime pasaulinio lygio žvaigždžių, kurios turėtų vaikščioti su apsauga“, – sakys S. Urbonavičius-Samas.

REKLAMA
REKLAMA

Tačiau sėkmė daug dirbantiems – pasiekiama. Žinomas vyras atskleis, kaip pasiekti pripažinimo: „Kai tu pasieki kokybę ir atiduodi žmonėms, jie anksčiau ar vėliau tai įvertins. Nebe tie laikai, kad menininkas tik po mirties būtų pripažįstamas. Jei tu darai viską nuoširdžiai gerai, tave tikrai įvertins. Taip, bus sunku, kad tarp šiukšlių pastebėtų auksą.“

Apie savo asmeninį gyvenimą retai garsiai kalbantis Samas laidos „Raudonas kilimas“ žiūrovams pasakos ir apie viešumo kainą. „Visada šeima kenčia. Tikrai sudėtinga, nes, kad ir dabar – aš septynias dienas per savaitę dirbu. Mes neparsiduodame ant žurnalų, mes neparsiduodame kitur, nes tada iš viso nieko nebeliks. Man šeimos privatumas nėra prekė. Šeima yra mano asmeninė erdvė, tai mano brangiausias dalykas“, – atviraus pramogų pasaulio žvaigždė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Koks buvo žinomo vyro kelias į pripažinimą ir populiarumą? Ko trūksta Lietuvos muzikos pasauliui? Kaip tikėti savo talentu ir sulaukti šlovės? Ką dėl jos tenka paaukoti? Apie visa tai S. Urbonavičius-Samas pasakos šį vakarą gyvenimo būdo laidoje „Raudonas kilimas“.

„Raudonas kilimas“ – sekmadieniais 18 val. per TV3!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų