REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
53
Serena Williams (nuotr. Instagram)

Praėjusieji metai teniso legendai – Serenai Williams – buvo išties įspūdingi. Ji ištekėjo už savo širdies draugo Alexis Ohanian bei susilaukė pirmagimio.

53

Praėjusieji metai teniso legendai – Serenai Williams – buvo išties įspūdingi. Ji ištekėjo už savo širdies draugo Alexis Ohanian bei susilaukė pirmagimio.

REKLAMA

22-ąją nėštumo savaitę apie vaiko laukimą socialiniuose tinkluose pranešusi sportininkė sulaukė daugybės reakcijų – vieni džiaugėsi tuo, kad žymi tenisininkė turės dukrą, tačiau kiti piktinosi, kad tai labai pakenks jos sportinei karjerai.

 

Rugsėjo 13-ąją S. Williams ir jos darugas Alexis Ohanian viešai paskelbė, kad jiems gimė dukra, kurią jie pavadino Alexis Olympia Ohanian Jr.

Neseniai žurnalui „Vogue“ S. Williams pranešė, kad dukros laukimas, gimimas ir reabilitacija po to tikrai nebuvo pats lengviausias etapas jos gyvenime – ji vos nemirė. „Du mėnesius su dukra neišėjome iš ligoninės – turėjau rimtų sveikatos komplikacijų“, – prasitarė žymi sportininkė.

Tenisininkė teigė, kad įtakos komplikacijoms turėjo įtemptas treniruočių režimas ir aktyvus gyvenimo būdas – dėl to moteriai teko išgyventi kelias sudėtingas operacijas po gimdymo. Vis dėlto su sunkumais teko susidurti ne tik naujagimės mamai, bet ir pačiai naujagimei – dukra gimė po cezario pjūvio. „Atsimenu gydytojų žodžius, kad dukros pulsas pasiekė kritinę ribą, tą akimirką pro akis prabėgo visas gyvenimas“, – žurnalui teigė moteris.

23 Didžiojo kirčio turnyrus laimėjusi S. Williams džiaugiasi motinyste – nors teko išgyventi daugybę operacijų, kelis šimtus laukimo valandų, tačiau jausmas, kai ant rankų laikai savo kūdikį – nuostabus: „Neįsivaizduoju savo gyvenimo be jos – man smagu keisti sauskelnes, stebėti, kaip ji auga“, – džiaugėsi moteris.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų