REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vilniaus universiteto Tarptautinių santykių ir politikos mokslų instituto (VU TSPMI) studentai gegužės 2-ąją, trečiadienį, skelbia jaunųjų politologų diena.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip pranešė institutas, šią dieną studentai išminties, rankų ir kojų dvikovose kausis su fakulteto alumnais, doktorantais ir politikos mokslų vilkais.

REKLAMA

Smegenų mankštoje dalyvaus TSPMI studentų, alumnų, doktorantų ir dėstytojų komandos. Viktorinoje "Proto mūšis" bus ne tik tikrinamos studentų, vyresniųjų politologų žinios, bet ir įvertinama nuovoka bei humoro jausmas.

Tuo pat metu Vilniaus senamiestyje dar nematytų vietelių ieškos studentų ekipos, besivaržančios dėl orientacinio varžybų prizo. Žemėlapiai, rebusai, mįslės ir šarados bus paruoštos visiems, kurie nebijos rizikuoti, o prizai - įrodžiusiems nuovoką ir greitį.

REKLAMA
REKLAMA

Popiet žurnalistas Skirmantas Valiulis ir filosofas Nerijus Milerius pristatys lenkų kino filmą "Kaip tai daroma"? apie viešųjų ryšių kuriamą politiką, o konferencijų salėje stalo teniso raketes surems studentų ir dėstytojų komandos.

Vakare visa VU TSPMI bendruomenė linksminsis stebėdama studentų sukurtą miuziklą, "PoDi07" nominacijų nugalėtojų paskelbimą, dalyvaus rungtyse su prizais. Vakarą vainikuos grupių "Behind", "Braškių jamas" bei "Bitės" koncertas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų