REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
37
Edgaras Martin pristatė savo brolį: jis – tikras pavyzdys visiems vaikinams  (nuotr. asm. archyvo)

 Vasaros realybės šou „2 Barai” dalyvis Edgaras Martin – sportiškas ir puikia figūra pasigirti galintis vaikinas. Visgi už meilę aktyviam gyvenimui jis gali dėkoti savo vyresniajam broliui Ignui (26), kuris ir paskatino brolį daugiau laiko praleisti salėje.

37

 Vasaros realybės šou „2 Barai” dalyvis Edgaras Martin – sportiškas ir puikia figūra pasigirti galintis vaikinas. Visgi už meilę aktyviam gyvenimui jis gali dėkoti savo vyresniajam broliui Ignui (26), kuris ir paskatino brolį daugiau laiko praleisti salėje.

REKLAMA

„Sportuoju jau ne vienerius metus, rūpinuosi savo mityba, tačiau neturiu diplomų, kad galėčiau tvirtinti, kad tai darau profesionaliai. Bet galvoju greitu metu sudalyvauti konkurse, gauti trenerio licenciją“, – pasakoja Ignas, išdavęs, kad sportas atima didžiąją dalį laiko. Visai neseniai grįžęs į gimtąją Klaipėdą, jis pradėjo dirbti mechaniku, tačiau turėdamas laisvo laiko lankosi ne tik sporto salėje, bet ir žaidžia krepšinį ar futbolą.

Gyvendamas tame pačiame mieste kaip ir jaunėlis, Ignas džiaugiasi, kad gali vis dažniau pasimatyti su broliu. Jie dažnai susitinka sporto klube, o Edgarui nepasirodžius brolis net nuvažiuoja patikrinti, ar brolis neapsilankė tikrai dėl minėtos priežasties, pavyzdžiui, ligos.

REKLAMA
REKLAMA

Aistra sportui Ignas užsidegė prieš ketverius metus, kai išvyko gyventi ir dirbti į Angliją.

„Ten nebuvo daug draugų, trūko veiklos, tad pradėjau sportuoti“, – juokiasi Ignas. Jis pasakoja, kad keliems mėnesiams pas jį atvykęs Edgaras būtent užsienyje nusprendė sekti brolio pėdomis. „Jis dar sakė: „Gal einam į barą“, tačiau pasiūliau geriau pasportuoti. Mes su draugu jau buvome įsivažiavę, tad Edgaras labai norėjo mus prisivyti“, – sako brolis. Visgi paklaustas, ar jaunėliui jau pasivyti brolį, Ignas juokiasi, kad dar tikrai ne.

REKLAMA

Pasidarė vienodas tatuiruotes

Ignas išduoda, kad su Edgaru yra tikrai panašūs. Jie tikri nenuoramos, mėgsta netikėtas situacijas ir neieško žodžio kišenėje. Visgi Ignas, kaip pats sako, yra ramesnis, o tai lėmė draugų ratas.

„Dar iš pat pradžių jis būdavo su mano draugais, tačiau kai paaugo, paauglystėje, susirado savų. O tavo draugai daug pasako apie tave“, – juokiasi Ignas. Jis pripažįsta, kad abu broliai yra labai artimi šeimai, tačiau Edgaras dar mėgsta šėlioti.

„Jis dar jaunas, gražus, tai nori siautėti“, – juokiasi Ignas. Savo artimą ryšį jie įrodė ir pasidarę vienodas tatuiruotes. Ignas, Edgaras ir jų tėtis ant rankos išsitatuiravo pavardę „Martin“.

REKLAMA
REKLAMA

„Tuo metu aš gyvenau užsienyje, Edgaras Klaipėdoje, o tėtis, tolimųjų reisų vairuotojas, dažnai išvykęs. Kadangi visi buvome atskirti, taip nusprendėme įamžinti ryšį“, – šypsosi Ignas.

Edgarui nusprendus išbandyti jėgas populiariame realybės šou „2 Barai”, Ignas juokiasi, kad, jei būtų jaunesnis, taip pat sutiktų sudalyvauti. Visgi dabar jo kiti prioritetai – neseniai sukūręs šeimą, Ignas gyvena naujais džiaugsmais, ir nelabai supranta tų, kurie palieka savo šeimas.

Visgi net ir būdamas Anglijoje, jis kasdien stebėjo savo brolį, o jam turėjo nemažai pastabų.

„Kiekvieną dieną priekaištų jam turėjau (juokiasi). Jis tikrai manęs klausydavo. Aš nesakau, kad reikia visiškai negerti projekte, tačiau būdavo, kai ribos peržengiamos. Tačiau tai taikau ne tik jam, bet ir kitiems“, – sako brolis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Savo pastabas Ignas perduodavo per mamą ar sesę, o grįžęs į Lietuvą Palangoje gyvenusį Edgarą lankydavo pats.

„Jam labai trūko šeimos. Jeigu šou būtų vykęs toliau nuo Klaipėdos, negalėtume jo taip dažnai lankyti, tad jis tikrai nebūtų tiek ilgai ištempęs“, – mąsto vyresnis brolis.

Pastabų Edgarui brolis turėjo ir dėl santykių su Meda.

„Man tai atrodė keistai. Negaliu vertinti, nes ten nebuvau, tačiau, kaip pats sako, tuo metu jam atrodė tam tinkamiausia, geriausia. Iš šono atrodė, kad per daug rodo jausmus. Nors kiekvieną, uždarius tokiam laikui, irgi neaišku, kaip sektųsi..“, – mąsto Ignas.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų