REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
22
Žygimantas Petkus su sese Kamile (nuotr. asm. archyvo)

Realybės šou „2 barai. Gyvenimas greitkelyje“ dalyvis Žygimantas Petkus (24) praėjusią savaitę atšventė savo gimtadienį. Vaikino puotos nuotraukose dominavo ne tik gražuolė širdies draugė Gabija, bet ir ilgaplaukė sesuo Kamilė.

22

Realybės šou „2 barai. Gyvenimas greitkelyje“ dalyvis Žygimantas Petkus (24) praėjusią savaitę atšventė savo gimtadienį. Vaikino puotos nuotraukose dominavo ne tik gražuolė širdies draugė Gabija, bet ir ilgaplaukė sesuo Kamilė.

REKLAMA

Išvydę kadrus, kuriuose šou išgarsėjęs vaikinas pozuoja su šeimos nare, gerbėjai ir bičiuliai pastebėjo jųdviejų panašumą. Žygis neslepia, kad pastaruoju metu tokių komentarų sulaukia dažnai: „Tie išvaizdos panašumai ryškėti pradėjo vėliau. Dabar dažnai žmonės tai pastebi. Aš šmaikštaudamas vis atkertu: „Nejuokaukit, toli dar jai“. Bet visiems ir taip aišku, kad ji yra nuostabaus grožio panelė ir pastebėjimus, jog esame panašūs priimu kaip komplimentus". 

Žygis „užaugino“ dvi seses – antradienį 6-ąjį gimtadienį atšventusią Mariją ir 19-metę Kamilę. Vaikinas neslepia, kad namuose emocijų netrūko – buvo pykčių, muštynių ir net traumų.

REKLAMA
REKLAMA

„Kadangi mažoji atsirado tik prieš 6-erius metus, daugiau išgyventi teko su Kamile. Buvo visko – pykčių, muštynių, netgi traumų. Tačiau vis tiek palaikėme stiprius brolio ir sesers santykius. Visada žinojome, kad tai yra šeimos stiprybė. Drąsiai galiu pasakyti, kad sesutės man – brangiausias turtas“, – atvirauja televizijos šou favoritas.

REKLAMA

Nors teko patirti daug, bėgant metams Kamilės ir Žygio santykiai tik tvirtėja. Šeimos nariai dviese praleidžia nemažai laiko – kartu net linksminasi. „Ji dar visai neseniai tapo pilnametė, tad dabar dažniau išeiname kartu į miestą pasilinksminti. Ji labai paslaugi, padeda broliui – sutinka parvežti iš susitikimo su draugais“ – juokiasi pašnekovas.

Visgi Žygis nelieka skolingas – išklauso visas jaunos sesers bėdas ir negaili patarimų. „Kartais tenka patarti ir dėl vaikinų. Na, bent anksčiau reikėdavo, – vyresniojo brolio privilegijomis didžiuojasi vaikinas, – Aišku, ir aš pats, jeigu tik kokią naujieną sužinau, stengiuosi iškart ja pasidalinti su sese, pasiteirauti jos nuomonės“. Beveik penkeriais metais jaunesnė Kamilė šiuo metu LSMU gilinasi į Burnos higienos studijas. Taip pat pasvajoja apie odontologės profesiją. Laisvu nuo mokslų metu devyniolikmetė darbuojasi sporto prekių parduotuvėje.

„Didžiuojuosi Kamile ir žinau, kad ji didžiuojasi manimi. Neįsivaizduoju gyvenimo be šių dviejų gyvenimo stebuklų – seserų. Pasinaudodamas proga norėčiau pasveikinti savo mažąjį turtelį Mariją su gimtadieniu. Mūsų šeimoje ji mylimiausias ir fainiausias žmogus. Esu pats laimingiausias vyresnysis brolis“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų