REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Danguolė – simpatiškos išvaizdos jauna moteris prislėgta sunkaus gyvenimo. Keturi vyrai, du vaikai, neįgalus brolis, kurį pati prisiėmė globoti ir... skolos skolos... Tokia moters kasdienybė.

Danguolė – simpatiškos išvaizdos jauna moteris prislėgta sunkaus gyvenimo. Keturi vyrai, du vaikai, neįgalus brolis, kurį pati prisiėmė globoti ir... skolos skolos... Tokia moters kasdienybė.

REKLAMA

Ji mažai ką gera mačiusi gyvenime: tėvas alkoholikas, Danguolė – vyriausia dukra, kuriai ir teko rūpintis savo mažaisiais broliais ir seserimis. Dabar jie pas globėjus, vaikų namuose išbarstyti. Motina gyvena netoliese, bet Danguolei paramos iš jos maža, greičiau motinai reikia tos paramos.

Į „TV pagalbą“ Danguolė kreipėsi ieškodama galimybių išbristi iš skolų, tačiau netrukus paaiškėjo, kad moteris jaučiasi papuolusi tarsi į spąstus asmeniniame gyvenime. „Gyvenu su draugu, nors dar nesu oficialiai išsiskyrusi ir su savo vyru. Reikia bent jau šią problemą išspręsti“, – atvykusi į „TV pagalbos“ studiją vedėjama Renatai Šakalytei ir Andriui Kaluginui prisipažino Danguolė. Didžiausia moters problema yra... vyrai. Paklausta, kuris buvo blogiausias, Danguolė sako: „Visi blogi“.

Pirmo vaiko tėvas – girtuoklis. Išsiskyrė neilgai tepagyvenę, kai ji sutiko ir pamilo kitą.

Antro sūnaus tėvas buvo smurtautojas, girtuoklis. Danguolė nuo jo kentėjo, kol tas už smurtą nesėdo į kalėjimą. Dabar vis bando alimentus vaikui prisiteisti, tačiau neišeina. Dainius jau turi kitą žmoną, geria kaip gėręs, nedirba ir alimentų nesiruošia mokėti. Danguolė irgi nesnaudė, kol Dainius sėdėjo kalėjime, susirado dar vieną vyrą – Ramūną. Ramūnas negeriantis, dirbantis, tačiau ji sako, kad pakėlė ranką prieš jos vaiką, tai ir buvo priežastis skirtis. „Gal ir charakteriai nesutapo“.

REKLAMA
REKLAMA

Atsirado pas Danguolę ketvirtas vyras, su kuriuo ji jau metai ir septyni mėnesiai kartu. Vadina jį būsimu vyru, nori tuoktis, kai tik su Ramūnu išsituoks. Tačiau Ramūnas neskuba, vilkina procesą... Danguolė užsiminė, kad buvęs vyras Ramūnas siūlė susitaikyti ir gyventi kartu. „Aš apie tai net užsiminti bijau, nes dabartinis draugas mane užmuštų. Jis labai pavydus“, – prisipažįsta Danguolė.

REKLAMA

Moteris tvirtina, kad Narvydas kitoks nei buvusieji. „Taip, namuose jis nepadeda, didelio rūpesčio nerodo. Bet aš jau seniai supratau, kad iš vyrų nieko gero nelauk“, – sako ji.

Antrasis studijos svečias – trečiasis Danguolės vyras Ramūnas. „Aš šitą moterį tebemyliu ir padaryčiau viską, kad tik ji pas mane sugrįžtų“, – sako Ramūnas. Vyras neslepia – jam ypatingai sunku buvo susitaikyti su išdavyste, kada vieną naktį nubudęs savo mylimą Danguolę virtuvėje aptiko kito vyro glėbyje. „Susikroviau daiktus ir išsikrausčiau. O paskui kankinausi. Kankinuosi ir dabar, kai matau, kokį netinkamą vyrą ji pasirinko“, – ašarų netramdo Ramūnas.

REKLAMA
REKLAMA

„Panašu, kad Danguolė nuo vilkų ant meškos užšokusi, bet kol kas to nemato. Dabartinis jos draugas – despotas, kurio ji bijo. Narvydas taip pat neišlaiko savo vaiko, kurį augina jo buvusi mergina. Ji varo ant buvusiųjų, kad nepadeda, kad paliko ją su skolomis ir lyg akla nemato, kad skolas jai daro dabartinis draugas“, – išėjusi į „TV pagalbos“ studiją rėžia Danguolės motina. Danguolės laukia kone svarbiausias gyvenimo sprendimas – tiesiog studijoje grįžti pas teisėtą vyrą arba ir toliau kentėti despoto sugyventinio glėbyje.

Istorijos atomazga – laidoje „TV pagalba“ šiandien 16.30 val. per TV3.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų