REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
55
„2 Barai” Martin atvirai apie agento darbą, tikrus jausmus Medai ir antrąją pusę  (nuotr. asm. archyvo)

 Populiariausiame vasaros realybės šou „2 Barai” išgarsėjęs Edgaras Martin ką tik grįžo iš atostogų. Italijoje su šeima svečiavęsis projekto dalyvis bandė atsigriebti už laiką, kai nebuvo kartu. Net dešimt savaičių vaikinas praleido uždarytas tarp keturių sienų, visą parą stebimas kamerų, tad, suprantama, netrūko ir dramų. Apie jo santykius su iki finalo nukeliavusia Meda kalbama iki šiol, tačiau Edgaras pateikė ir savo pusę – jis pirmą kartą sutiko atskleisti, ar jausmai nebuvo suvaidinti.

55

 Populiariausiame vasaros realybės šou „2 Barai” išgarsėjęs Edgaras Martin ką tik grįžo iš atostogų. Italijoje su šeima svečiavęsis projekto dalyvis bandė atsigriebti už laiką, kai nebuvo kartu. Net dešimt savaičių vaikinas praleido uždarytas tarp keturių sienų, visą parą stebimas kamerų, tad, suprantama, netrūko ir dramų. Apie jo santykius su iki finalo nukeliavusia Meda kalbama iki šiol, tačiau Edgaras pateikė ir savo pusę – jis pirmą kartą sutiko atskleisti, ar jausmai nebuvo suvaidinti.

REKLAMA

Praėjus keliems mėnesiams po „2 Barai” finalo Edgaras kalba ir apie kardinaliai pasikeitusį gyvenimą, pykčius su Kristupu ir antrąją pusę.

Ar dažnai keliauji su šeima?

Tiesą sakant, su šeima jau labai seniai buvome išvykę kažkur kartu. Jie buvo labai manęs pasiilgę, seniai matėmės, nes jie gyvena Nidoje, o aš Klaipėdoje. Italijoje buvau pirmą kartą, o įspūdžiai – neapsakomi. Grįžome su puikiomis emocijomis, nors pabuvome tik aštuonias dienas, bent jų ten tikrai neužteko.

REKLAMA
REKLAMA

Po dalyvavimo „2 Barai” praėjo jau keli mėnesiai. Visų pirma, prisiminkime grįžimą namo. Kas tada virė tavo galvoje?

Iš karto važiavau aplankyti mamą. Buvo labai keistos emocijos. Aplankė toks jausmas, tarsi būčiau iš kalėjimo išėjęs (juokiasi). Buvau labai pasiilgęs namų, emocijos užvaldė, tad net apsiverkiau. Džiaugiausi grįžęs, emocijos buvo tikrai geros, bet netrukus vėl važiavau į Klaipėdą.

REKLAMA

Porą savaičių tikrai buvo keista. Kiekvieną rytą atrodydavo, kad tave žadins, eisime į susirinkimą, o vėliau važiuosime į darbą. Tai praėjo, tačiau iki šiol visur pastebiu kameras. Tai buvo tikrai gera patirtis, nes tapau psichologiškai stipresnis.

O kaip pasikeitė tavo gyvenimas?

Iš karto, nieko nelaukdamas, nusprendžiau išnaudoti gautą dėmesį. Nesitikėjau, kad nuo mažiausių iki vyriausių taip reaguos, visur atpažins, tad ėmiausi darbų. Kadangi mano draugas yra didžėjus, pagalvojome sukurti duetą, kuris veda ir leidžia muziką renginiuose. Jau startavome, turėjome kelis renginius, o atsiliepimai tikrai geri.

REKLAMA
REKLAMA

Taip pat pradėjau dirbti nekilnojamo turto agentu, tad reikia mokytis daug naujų dalykų.

Ar jau peržiūrėjai visas laidas?

Tiesą sakant, dar nebuvo laiko. Norėjau išnaudoti gautą dėmesį, tad naudojausi kiekviena laisva akimirka organizuojant renginius ir dirbant. Spėjau pasižiūrėti tik pačią pirmąją laidą, kad galėčiau pamatyti savo pristatymą. Bent mano šeima jau antrą kartą žiūri laidas, tai ir man reikės (juokiasi).

Ar sulauki daug dėmesio?

Tikrai taip. Man net buvo keista, kad žmonės taip atpažįsta ir domisi. Vieną kartą su drauge vykau prie jūros, buvau su kapišonu ir akiniais, prieina žmogus ir sako: „Tu man kažkur matytas“. Nusiėmiau akinius, kepurę, sako: „Taip, taip, kažkur per reklamą mačiau“. Tikrai keista, kad taip atpažįsta.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

O kaip pats vertini savo pasirodymą projekte?

Viską prisimenu tikrai geromis emocijomis. Galbūt kai kuriuos dalykus būčiau daręs kažkiek kitaip, tačiau nekaltinu savęs. Manau, kad viskas yra gerai.

Ar yra dalykų, kurių gailiesi?

Taip, galbūt per daug švęsdavome. Esame jauni, darome klaidų, iš kurių reikia mokytis. Taip pat nebeplėšyčiau marškinėlių (juokiasi). Tokie dalykai atsitinka, tad nors kai kurių dalykų atsiminti ir nenoriu, tačiau atsitiko taip, kaip atsitiko.

O tėvai nebarė dėl visų poelgių?

Sulaukiau pastabų, sakė, kad kai kur tikrai negražiai pasielgiau. Visgi jie taip pat supranta, kad kaltos linksmybės.

Daug diskusijų sukėlė jūsų santykiai su Meda. Dabar, jau galėdamas viską įvertinti, atskleisk, ar tai buvo nuoširdūs jausmai, ar žaidimas?

REKLAMA

Aš tikrai nežinau. Visiems taip pat sakau, kad tikrai negaliu pasakyti. Galbūt dabar elgčiausi kitaip, tačiau būnant ten atrodė, kaip taip geriausia. Taip turėjo būti, tai vadinasi, kad nemelavau. Buvo kažkas.

Tau Meda patiko?

Taip. Aš nesu žmogus, kuris mėgsta ir moka meluoti, tad mums atrodė, kaip taip turėjo būti. Manęs daug kas klausia, kaip ten iš tikrųjų buvo, tačiau aš negaliu paaiškinti. Planuojame susitikti, kartais persimetame šmaikščiais komentarais, tačiau intensyviai nebendraujame.

Tai kodėl realybėje jūsų draugystė neišsivystė?

Tikrai negaliu pasakyti. Dabar mano visos mintys ir laikas skirtas darbams, dėmesiui išlaikyti, nes viskas gali labai greitai pradingti.

REKLAMA

Galbūt širdį užkariavo kita mergina?

Ne, šiuo metu esu vienišas. Jeigu kažką turėsiu, būtinai pranešiu. Tikrai daug laiko skiriu darbams, tad nenoriu plaukti dvejomis valtimis vienu metu. Kai bus stabilus grafikas, bus galima ir meilės ieškoti (šypsosi). Norisi neskubėti, o kai pasidaro liūdna aš geriau prie jūros nuvažiuoju ir ramiai pabūnu.

Po projekto keliai išsiskyrė ir su Kristupu. Ar dabar bendraujate?

Mes kartą netyčia susitikome naktiniame klube, pasisveikinome, šiek tiek pabendravome, tačiau viskas. Aš kažkada per „Facebook“ dariau tiesioginę transliaciją ir atsimenu, kad jo mama žiūrėjo. Tad paprašiau jos, kad perduotų, jog aš noriu susitaikyti. Tik nežinau, ar jį pasiekė mano žinutė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tikrai nežinau, kodėl mes susipykome, tačiau projekto gale netrūko emocijų. Tuo metu vienas kitam pasakėm daug negražių žodžių, o po projekto nelabai buvo progos ir išsiaiškinti. Juokingas dalykas, nes aš puikiai sutariu su Kristupo draugais, o jis – su mano. Aš tai tikrai norėčiau su juo išspręsti situaciją taikiai, bet, manau, kad kada nors susitiksime ir išsiaiškinsime.

Projekte įsiminei kaip merginas „kabinantis“ vakarėlių liūtas. O kaip yra realybėje?

Atrankose sakiau, kad tikrai esu velnių priėdęs, tad tai iš dalies tiesa. Bet jeigu yra vakarėlis, tikrai gaunasi taip, kad švenčiame „iki galo“.

Visgi dabar jau ramiau leidžiu vakarus. Grįžus po projekto dar savaitę nepraleidau vakarėlių, bet dabar grįžau prie sporto. Jau mėnesį aktyviai, nuo pirmadienio iki šeštadienio, sportuoju. Tik vieną dieną per savaitę leidžiu sau atsipalaiduoti, tačiau, panašu, kad ateityje ir jos neliks, nes darbų tikrai daugėja.

REKLAMA

Minėjai, kad gerbėjai džiugina dėmesiu. Visgi gal teko sulaukti ir neigiamų komentarų?

Buvo kelios žinutės, kur žmonės tikrai įdomių dalykų pastebėjo. Pavyzdžiui, viena vyresnio amžiaus moteris davė patarimų, kaip bendrauti su merginomis, pasiūlė kelias knygas. Taip pat patarė, kaip atsirinkti draugus.

Visgi sulaukiau įvairių pasiūlymų (juokiasi). Po „2 Barų” gavau gal 4 ar 5 tūkstančius žinučių, tarp kurių ir keli pasiūlymai net išvykti ir gyventi kartu užsienyje.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų