REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Konkursas „Atpažink save“ suteikė mums progą pastebėti stilingus, ryškius ir įdomius Lietuvos žmones, o viena jų - paskutiniosios savaitės laimėtoja Milda.

Konkursas „Atpažink save“ suteikė mums progą pastebėti stilingus, ryškius ir įdomius Lietuvos žmones, o viena jų - paskutiniosios savaitės laimėtoja Milda.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Įmonės vadovo asmeninė asistentė žavi nuoširdžia šypsena ir dinamišką gyvenimo būdą atitinkančiu, lengvai eklektišku stiliumi. Jame klasikinis ir sportinis stiliai bei praėjusių dešimtmečių mados detalės susijungia į akį džiuginančius derinius.

REKLAMA

- Ką tau reiškia žodis „stilius“?

- Žodžio „stilius“ labai smarkiai neanalizuoju. Tai tiesiog pataikymas į taktą, kaip sakau. O tas taktas labai individualus ir įvairus.

- Kas tau padeda suformuoti savo stilių ir pasirinkti drabužius?

- Savo stilių formuoju dažniausiai pasitelkdama savo akis, savijautą ir nuotaiką. Žinoma, domiuosi mados įvairove visame pasaulyje, tačiau tikrai neseku žymiausių dizainerių naujausių darbų ir nesistengiu gaudyti tam tikro sezono pagrindinių trendų, kad galėčiau atrodyti sau pačiai gerai.

REKLAMA
REKLAMA

- Jeigu tektų rengtis tik vieno prekės ženklo drabužiais, kokį prekės ženklą pasirinktum?

- Vienas iš mano mėgstamiausių mados ženklų yra DIESEL. Tai yra labiausiai mano stilių atitinkantis mados ženklas.

- Kas, tavo manymu, yra stilingiausias žmogus Lietuvoje?

- Stilingų žmonių Lietuvoje yra tikrai nemažai ir labai tuo džiaugiuosi, tačiau šiuo metu visai neturiu savo vaizdinyje kas galėtų būti tas stilingiausias tautietis.

- Kokie 5 drabužiai yra reikalingiausi stilingam ir jaukiam rudeniui?

- Tai stilingas ir jaukus paltas, stilingi ir patogūs batai, stilinga ir jauki kepurė/skrybėlė, stilingos ir malonios pirštinės bei stilingas ir didelis šalis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

- Kuo užsiimi? Kokia tavo profesija? Ar išvaizda svarbi tavo kasdienėje veikloje?

- Esu įmonės vadovo asmeninė asistentė ir mano įvaizdis darbe ir ne tik man yra tikrai svarbus, tad stengiuosi visada atrodyti tvarkingai ir pasitikinčiai savimi.

- Fotografas gatvėje – ar tave tai stebina? Kaip sureagavai į konkursą „Atpažink save“?

- Fotografas gatvėje mane stebina, taip. Tai yra neįprasta tiesiog, tačiau labai miela ir malonu, kad esu kartais pastebima. Šis konkursas pasirodė įdomus ir nereikalaujantis daug pastangų, kas visai džiugino. Džiaugiuosi tapusi paskutinės savaitės laimėtoja ir su tuo džiaugsmu skubėsiu panaudoti laimėtą prizą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų