REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
5
Konkurso laimėtoja Miglė:  kartais visas grožis ir slypi paprastume (nuotr. asmeninio albumo („Facebook“)

Konkursas „Atpažink save“ yra skirtas pasidžiaugti gatves puošiančiais stilingais miestiečiais, kurių sutinkame vis daugiau. Miglė, žavinti moteriška elegancija, tikrai yra viena iš jų.

5

Konkursas „Atpažink save“ yra skirtas pasidžiaugti gatves puošiančiais stilingais miestiečiais, kurių sutinkame vis daugiau. Miglė, žavinti moteriška elegancija, tikrai yra viena iš jų.

REKLAMA

Biuro darbuotoja Miglė kasdien vilki dalykinio stiliaus drabužius, tačiau, kaip pati sako, nevengia šiek tiek „paimprovizuoti“. Ji mano, kad kuriant asmeninį stilių nereikėtų aklai kopijuoti ir prisiminti, kad „kartais visas grožis ir slypi paprastume.“

- Ką tau reiškia žodis „stilius“?

- Žodis stilius man iškart asocijuojasi su žodžiu mada. Tai kiekvieno žmogaus individualus požiūris į aprangą, elgseną, gyvenimo būdą, galima sakyti, asmeninis atspindys, kuriuo mes save pateikiame visuomenei.

- Kaip sukurti savitą stilių? Pasidalink keliais patarimais.

- Manau kiekvienas iš mūsų turime savitą stilių, tik galbūt jis kažkiek gali koreguotis dėl dirbamo darbo, supančios aplinkos ar kažkokių kitokių veiksnių. Mano manymu šiais laikais apstu žurnalų, knygų, straipsnių apie stilių ir madą, tačiau nereikia aklai kopijuoti, svarbiausia yra gerai jaustis apsivilkus vieną ar kitą rūbą, kadangi ne viskas, kas tinka vienam, tiks ir kitam. Taip pat svarbu tinkamai parinkti aksesuarus, avalynę. Pati esu ne kartą įsitikinusi, kad kartais visas grožis ir slypi paprastume.

REKLAMA
REKLAMA

- Kas yra tavo stiliaus ikona?

- Mane žavi Carolina Herrera, jos asmenybė, grožio supratimas ir asmeninis stilius, puikiai derinami paprasti, šiuolaikiški ir elegantiški rūbai. Manau ne kasdien sutiksime tokią stilingą į aštuntą dešimtį perkopusią moterį.

REKLAMA

- Koks drabužis ar aksesuaras, tavo manymu, būtiniausias rudens/ žiemos sezonui?

- Rudens/žiemos sezono neįsivaizduoju be stilingo palto.

- Kokios istorinės epochos stilius tau įdomiausias ir žaviausias?

- Man visada sukelia šypseną manieringasis rokoko stilius, jis man iškart asocijuojasi su pastovia švente arba nuolatiniu spektakliu. Damų ir vyriškių kostiumų įspūdingumas man kartais primena karikatūras, kadangi vyrai dėvėdavo kostiumus su nėriniais ir bantukais, o moterys stengdavosi atrodyti it porcelianinės lėlės. Visą tai dar vainikuodavo įspūdingos šukuosenos ir aksesuarai, tokie kaip skrybėlaitės, vėduoklės, pirštinės, o kur dar apgamėlių klijavimas ant veido. Žodžiu smagi epocha. :)

REKLAMA
REKLAMA

- Kuo užsiimi? Kokia tavo profesija? Ar išvaizda svarbi tavo kasdienėje veikloje?

- Aš esu biuro darbuotoja, labai mėgstu savo darbą. Išvaizda yra svarbi mano kasdieninėje veikloje, nors nėra griežtai nurodyta ką turiu vilkėti, bet vis tiek stilius išlieka labiau dalykinis, tiesiog vieni tiesmukai tą žodį „dalykinis“ supranta ir rengiasi griežtai pagal jį, o aš stengiuosi paimprovizuoti nenukrypstant į lankas.

- Fotografas gatvėje – ar tave tai stebina? Kaip sureagavai į konkursą „Atpažink save“?

- Fotografas gatvėje manęs nestebina, tokiu būdu ir sužinojau apie konkursą. Sureagavau labai teigiamai, nes visgi ne kiekvieną sutiktą žmogų fotografavo, o ir šiaip fotoaparato nebijau.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų