REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
43
Viktorija Jukonytė (nuotr. tv3.lt koliažas)

Pastaruoju metu vis daugiau jaunų lietuvių populiarumo siekia pasitelkdami socialinius tinklus. „Instagram“ platforma jiems tampa asmeninio gyvenimo akimirkų dienoraščiu, kuriame stengiamasi save pademonstruoti iš gerosios pusės.

43

Pastaruoju metu vis daugiau jaunų lietuvių populiarumo siekia pasitelkdami socialinius tinklus. „Instagram“ platforma jiems tampa asmeninio gyvenimo akimirkų dienoraščiu, kuriame stengiamasi save pademonstruoti iš gerosios pusės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Iš Biržų kilusi Viktorija Jukonytė internautų dėmesį atkreipia išskirtine išvaizdos savybe – net 120 centimetrų ilgio plaukais. 15-metė lietuvė dirba modeliu, dievina sportą ir gali pasigirti įspūdingu gerbėjų skaičiumi – šiandien „Instagram“ paskyroje ji turi 153 tūkst. sekėjų.

REKLAMA

- Ne paslaptis, kad daugiausiai tavimi besidominčių žmonių žavisi tavo plaukais. Kada ir kodėl nusprendei juos auginti?

- Niekada plaukų ilgio nesureikšminau, man visuomet buvo svarbiausia, kad jie būtų sveiki ir prižiūrėti. Plaukai vis augo, o kai juos tapdavo sunku šukuoti, pakirpdavau galiukus. Tiksliai nuo kokio amžiaus jų nebekerpu pasakyti negaliu, tačiau galiu patikinti, kad niekada gyvenime jų nesu dažiusi, jie natūralios spalvos.

REKLAMA
REKLAMA

- Ar planuoji ir toliau juos auginti?

- Dabar jų ilgis yra 120 centimetrų. Nežinau, kokio ilgio juos norėčiu užsiauginti. Jei matysiu, kad plaukai atrodo per ilgi, man netinka – patrumpinsiu. Na, o jei gražiai žiūrėsis – tai leisiu augti toliau. Aš tiesiog susikūriau tokį įvaizdį ir kol kas jo neplanuoju keisti.

- Išduok, kokia tavo plaukų priežiūros rutina. Kuo save lepini ir ko vengi?

- Manau, kad svarbiausia yra plaukų nežaloti. Kas iš to, kad nualintiems plaukams padarysime kaukę – ji jau mažai kuo bepadės. Nenaudoju karštų formavimo priemonių, o plaukų džiovintuvą – tik išskirtiniais atvejais. Taip pat stengiuosi jų nešukuoti šlapių. Bet prisipažinsiu, paskutiniu metu to nebepavyksta išvengti. Derinu maisto produktus ne tik dėl plaukų, bet ir dėl išvaizdos, vengiu angliavandenių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

- Galbūt turi išskirtinės kaukės receptą, kurį merginos, norinčios ilgų plaukų, galėtų išbandyti? Ar pastebėjai, kas labiausiai padeda augti plaukams?

- Kol kas nei viena mano išbandyta kaukė neturėjo išskirtinio efekto. Kokią bebandyčiau – visos plaukus veikia panašiai: jie lengviau šukuojasi, mažiau veliasi, labiau žvilga. Pastaruoju metu vartoju „Kerotin“ firmos produktus: vitaminus ir aliejuką – esu jais labai patenkinta. Svarbu plauką maitinti iš vidaus. Kai nepavyksta reikiamų mineralų gauti su maistu, turime galimybę įsigyti papildų plaukams tam, kad plaukai lengviau šukuotųsi, blizgėtų.

REKLAMA

- Kas sunkiausia turint tokio ilgio plaukus? Kiek laiko juos plauni, džiovini ir šukuoji?

- Nepatogumų pasitaiko. Reikia taikyti aprangą, kad plaukai neįsiveltų į sagas ar kniedes, nesielektrintų. Kartais negaliu įsigyti patikusio stilingo drabužio, kad nepakenkčiau plaukams. Savo plaukų neprisėdu, tačiau būna, kad juos kas nors kitas prispaudžia. Plaukus plaunu kartą į savaitę, prireikus ir dažniau. Natūraliai jie išdžiūva per pusdienį, tačiau prieš fotosesijas, kai spaudžia laikas, tenka panaudoti džiovintuvą ar net šukuoti šlapius – kas labai juos alina ir žaloja.

REKLAMA

- Daugelis pastebėjo, kad tavo išvaizda labai panaši į dainininkės Arianos Grande. Ar tai darai specialiai? Ar esi jos gerbėja?

- Man Ariana labai patinka. Nors ji labai graži, jos mėgdžioti nesistengiu, man natūraliai taip gaunasi. Pastebėjau, kad dažnai esu lyginama su ja, kai susirišu aukštai plaukus. O kai susipinu dvi kasas, komentaruose teko matyti, kad mane lygina su Lara Croft. Taigi, tai priklauso ir nuo šukuosenos, o pastaroji priklauso nuo nuotaikos.

- Kokių nuomonių susilauki socialinėje erdvėje? Tikėtina, kad ne visi komentarai yra teigiami…

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

- Anksčiau neigiami komentarai mane skaudino, vėliau tiesiog nebekreipiau dėmesio. Dabar jie mane netgi motyvuoja, kad dar labiau užsibrėžčiau siekti tikslų. Esu laiminga, kad sulaukiu labai daug teigiamų komentarų iš nuostabių žmonių, taigi, viena kita neigiama nuomonė man nuotaikos tikrai nesugadins.

- Ar niekada nemąstei nusikirpti plaukus? Kaip manai, ar tada prarastum išskirtinumą, dėl kurio tave taip mėgsta internautai?

- Teko atsisakyti vienos modelių agentūros, nes viena iš sąlygų buvo nusikirpti plaukus iki krūtinės. Dabar esu pasirašiusi kontraktą su „PMST Models“, kur man plaukų kirpti neketina. Mano visas populiarumas yra dėka plaukų, taigi, artimiausiu metu jų tikrai nekirpsiu.

REKLAMA

- Socialiniame tinkle „Instagram“ tave seka pavydėtinas skaičius žmonių. Kai kurios tavo nuotraukos gana atviros, seksualios. Tikiu, kad yra žmonių, kurie mano, kad per greitai suaugai. Ką jiems atsakytum?

- Kiekvienas turi savo nuomonę. Jei žmogus nuotraukoje paplūdimyje su bikiniu ar vasarą dėvint šortus įžvelgia vulgarumą, tai čia jo problema. Esu modelis ir ateityje gali tekti pozuoti ir labiau atviroms fotosesijoms. Konkurencija yra didelė, o modelio darbas reikalauja įvairių įvaizdžių.

- Skaitydama komplimentus po savo nuotraukomis, ar pasijauti gražesne? Kas tavo grožio idealas Lietuvoje ir užsienyje?

REKLAMA

- Nepažįstu žmogaus, kuris nemėgtų komplimentų. Socialinėje erdvėje teko matyti labai daug gražių ir įdomių žmonių, tačiau neturinčių didelio sekėjų skaičiaus. Mano idealas yra Angelina Jolie, kuri yra tobulas moteriškumo pavyzdys.

- Galbūt turi patarimų merginoms, kurios svajoja apie populiarumą socialiniuose tinkluose? Kaip manai, kas tau labiausiai padėjo užsiauginti sekėjų skaičių?

- Pati nežinau kaip tai atsitiko. Prieš pusantrų metų turėjau tik tris šimtus sekėjų. Tuomet į savo „Instagram“ profilį kėliau savo pačios keptus keksiukus, plaktus kokteilius, nulipdytą sniego senį ir vieną kitą savo nuotrauką. Vėliau pradėjau kelti kokybiškesnes nuotraukas, ištryniau keksiukus ir pastebėjau, kad didesnį susidomėjimą kelia kadrai, kur matosi mano plaukai. Sekėjų skaičius ėmė augti. Taigi, kiekvienas turi atrasti savo individualumą. Mano sekėjai įvairaus amžiaus, ypač daug mergaičių. Kodėl jie seka būtent mane? Negaliu pasakyti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

- Akivaizdu, kad dėl savo populiarumo „Instagram“ sulauki įvairių pasiūlymų. Galbūt išduosi, koks buvo įspūdingiausias? Tikėtina, kad sulauki daug vaikinų dėmesio, ar tavo širdis laisva?

- Bene įspūdingiausias pasiūlymas buvo fotografės Eglės Deveikis vykti į fotosesiją Portugalijoje prie vandenyno. Esu jai labai dėkinga už neįkainuojamą patirtį ir nuostabias nuotraukas. Sulaukiu tikrai daug dėmesio tiek iš merginų, tiek iš vaikinų. Merginos klausia patarimų apie plaukus, o vaikinai dažniausiai bando susipažinti. Ar mano širdis užimta? Taip, turiu draugą.

REKLAMA

- Kaip tavo tėvai reaguoja į tavo modelio veiklą ir aktyvumą socialiniuose tinkluose? Ar jie tave stengiasi riboti, drausminti, nurodo taisykles, ar kaip tik – džiaugiasi populiarumu ir pasitiki?

- Mano šeima mane labai palaiko. Keldama nuotraukas pasitariu ne vien su draugėmis, bet ir su namiškiais. Parodau kelias nuotraukas, kad padėtų išrinkti tinkamiausią. Kuri būna mažiausiai iškritikuota ar surenka daugiausiai liaupsių – tą ir keliu.

- Kur įsivaizduoji save pabaigusi mokyklą? Ar norėtum išpopuliarėti ne tik internete, bet ir televizijoje ar kitose medijose?

- Prieš pusantrų metų net nebūčiau susapnavusi savęs dabartyje. Nelabai noriu spėlioti toli į ateitį. Tikrai planuoju įgyti aukštąjį įsilavinimą, o dėl viso kito – matysim.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų