REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
25
Justina Gafarovaitė Holivudo grimo mokykloje (nuotr. asm. archyvo)

Žinoma makiažo meistrė Justina Gafarovaitė-Rašimienė nusprendė įgyvendinti seną savo svajonę – išvykti į Holivudą ir pradėti mokytis didžiausioje pasaulio kino grimo mokykloje „Cinema Makeup School“.

25

Žinoma makiažo meistrė Justina Gafarovaitė-Rašimienė nusprendė įgyvendinti seną savo svajonę – išvykti į Holivudą ir pradėti mokytis didžiausioje pasaulio kino grimo mokykloje „Cinema Makeup School“.

REKLAMA

Lietuvių vizažistė į JAV išvyko dviem savaitėms. Nors šioje šalyje ji lankosi ne pirmą kartą, kaip ji pati teigia, čia visada smagu sugrįžti. Mergina aplankė Niujorką, Las Vegasą, Kaliforniją, tačiau pagrindinė kelionės priežastis buvo intensyvūs, savaitę trunkantys specialiųjų efektų grimo kursai.

„Apie šiuos kursus svajoju nuo 18 metų. Prieš ryžtantis atvykti čia mokytis ilgesniam laikui, nusprendžiau apsilankyti savaitės trukmės kursuose tam, kad įsitikinčiau ar ši vieta tikrai skirta man. Jau po dviejų dienų supratau, kad kitais metais būtinai čia atvyksiu ilgesniam ir išsamesniam kursui“, - su tv3.lt įspūdžiais dalijosi Justina.

Vizažistė išdavė, kad kino grimo kursuose ją labiausiai žavi galimybė dirbti su šios srities profesionalais.

„Ši mokykla sužavėjo dėl to, kad mokytojai dirba ne tik šioje mokykloje, bet ir su garsiausiais Holivudo filmais bei serialais. Pavyzdžiui, „Karibų piratai“, „Vaikštantys numirėliai“ ir pan. Mokytojai papasakoja įdomių istorijų ir svarbiausia – labai naudingų patarimų, pagelbėsiančių dirbant kine“, - pasakojo makiažo meistrė.

REKLAMA
REKLAMA

Nors „Cinema Makeup School“ žinoma pasauliniu mastu, šiuose kursuose Justina yra vienintelė lietuvė.

„Į šią mokyklą suvažiuoja daugybė studentų iš viso pasaulio, tačiau iš Baltijos šalių aš esu pirmoji. Mokymai vyksta teorijos ir praktikos pagrindu. Mokomės kurti zombius, trečiojo laipsnio nudegimus bei randus, kurie atrodo ypač realistiškai“, - teigė J. Gafarovaitė-Rašimienė.

REKLAMA

Grožio pasaulyje Justina nėra naujokė, mergina aktyviai dirba televizijos užkulisiuose, o jos klientai – ryškiausi šalies pramogų atstovai. Nepaisant to, vizažistė yra įsitikinusi, kad tobulumui ribų nėra.

„Mano pačios pirmasis darbas buvo Klaipėdos valstybiniame muzikiniame teatre, vėliau dirbau Užupio teatre bei televizijoje, tad kino grimas tapo tai, kas mane domina labiausiai. Grįžusi iš šių kursų tikiuosi gilinti žinias toliau ir praplėsti savo organizuojamų profesionalių seminarų spektrą“, - viliasi ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų