REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
34
Medos ir Martin vestuvių rytas (nuotr. tv3.lt)

Pastarosios savaitės Medai Sabašinskaitei yra visiškai kitokios. Palikusi didžiausią savo vasaros nuotykį – realybės šou „2 Barai“ – mergina grįžo į įprastas gyvenimo vėžes.

34

Pastarosios savaitės Medai Sabašinskaitei yra visiškai kitokios. Palikusi didžiausią savo vasaros nuotykį – realybės šou „2 Barai“ – mergina grįžo į įprastas gyvenimo vėžes.

REKLAMA

Iš Kėdainių kilusi ir savo kuklumu sužavėjusi Meda projekte akimirksniu tapo favorite, daugelis žiūrovų numylėtinei pranašavo net pergalę. Tiesa, net ir per plauką nuo didžiojo prizo likusi dalyvė nė kiek nesikremta – iš šou ji išsinešė kitą dovaną – naujus draugus ir stebėtinai didelį gerbėjų skaičių.

Savo kraštietės sprendimu dalyvauti realybės šou „2 Barai“ džiūgavo ir „Kėdainietis TV“. Socialiniame tinkle „Facebook“ internetinė laida pasidalino trumpu Medos interviu.

Pokalbio vedėja paklausė, ko gero, daugeliui rūpėjusio klausimo: „Kiek projekte buvo režisūros?“. Tačiau Meda patikino, kad šiame realybės šou buvo viskas tikra, o režisieriais buvo patys dalyviai.

REKLAMA
REKLAMA

Interviu metu „2 Barų“ finalistei teko atsakyti ir į nemalonius klausimus. Vienas iš jų buvo apie pokalbius su artimaisiais. Daugelis šou gerbėjų žino, kad Meda neretai sulaukdavo karčių žodžių iš artimųjų, tačiau pati mergina tai vertina.

REKLAMA

„Labiausiai įsiminė tas legenda tapęs pokalbis su mano močiute. Jie manimi pasitikėjo, o aš ten su tuo Martin pasibučiavau. Jie manim tikėjo, išleido, o aš tiesiog nuėjau ir pirmą savaitę pasireiškiau. Buvo gėda prieš juos ir nesmagu. Negražiai taip gavosi. Tas pokalbis buvo įsimintiniausias. Paskui po jo į ašaras puoliau, nes buvo gėda ir skaudu“, - pripažino buvusi „2 Barų“ dalyvė.

Kiek anksčiau tv3.lt kalbinta mergina prisipažino, kad šiuo metu ji ir Martin – tik draugai.

„Aš ir Martin viso projekto metu buvome poruojami, tačiau kaip ir projekte, taip ir dabar – mes tik draugai. Kaip ta simpatija greitai įsižiebė, taip pat greitai ir užgeso. Nedėkite jokių vilčių, mes tikrai nebūsime pora. Dabar aš esu vieniša ir neturiu vaikino. Įdomiausia tai, kad išėjus iš projekto, sulaukiau nemažai pasiūlymų draugauti ar susitikti. Aš manau, kad vaikino nereikia ieškoti, jis atsiras pačiu geriausiu metu, kada mažiausiai to tikėsiuosi. Ir jis bus labai gražus tiek vidumi, tiek išore, o svarbiausia, kad būtų atviras, nuoširdus žmogus, su kuriuo galėčiau pasikalbėti, pasijuokti ir jausčiausi mylima“, - atviravo Meda.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų