REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
3
Vyras nešioja tuos pačius marškinėlius 20 metų (nuotr. Twitter)

Jaunos moters pranešimas, kodėl jos tėtis pastaruosius 20 metų dėvi tuos pačius marškinėlius, ne vienam internautui suvirpino širdį.

3

Jaunos moters pranešimas, kodėl jos tėtis pastaruosius 20 metų dėvi tuos pačius marškinėlius, ne vienam internautui suvirpino širdį.

REKLAMA

„Twitter“ naudotoja Ria (24 m.) socialiniame tinkle atskleidė, kodėl jos tėtis visuomet dėvi tuos pačius išblukusius žalios spalvos polo marškinėlius.

Po senelio mirties valydama jo namą, Japonijoje gimusi moteris atrado seną nuotrauką. Joje įamžinti jos tėvai savo medaus mėnesio metu. Būtent šioje fotografijoje tėtis dėvėjo tuos pačius marškinėlius, kuriuos kasdien augdama matė ir Ria.

Tą akimirką viskas pasidarė aišku.

Moters mama prieš 18 metų netikėtai mirė, o jos gedintis tėtis šiuos marškinėlius pasiliko kaip prisiminimą, bylojantį apie mylimą žmoną.

Ria pasidalino dviem nuotraukomis. Vienoje jų pora dėvėjo tarpusavyje derančius marškinėlius, o kitoje, darytoje ne per seniausiai, tuos pačius marškinėlius dėvintis jos tėtis.

REKLAMA
REKLAMA

„Visuomet svarsčiau, kodėl jis nešioja tik vienus marškinėlius. Kodėl nenusiperka kitų? Nemaniau, jog jam tai primena apie mylimą žmogų“, - sakė Ria.

REKLAMA

Po to, kai jos tėčio miela istorija per naktį tapo tikra interneto sensacija, Ria savo gerbėjams atskleidė daugiau detalių, susijusių su šiuo drabužiu.

„Net jei juose atsirasdavo skylutė, tėtis pats savomis rankomis ją užsiūdavo. Jis juos dėvi bet kurios svarbios progos metu. Puošis netgi darbo vakarėlyje ar kelionėje su šeima“, - sakė ji.

Ji taip pat pridūrė, kad vieną moterį pamilęs tėtis, po motinos mirties taip ir nevedė. Vietoj to jis dėmesį sutelkė į Ria ir jos jaunesniojo broliuko auginimą.

Nuo tada, perskaitę šią graudžią istoriją, tūkstančiai žmonių pasidalino nuotraukomis, reikšdami susižavėjimą, kai kurie prisipažino nubraukę ir vieną kitą ašarą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų