REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
7
Courtney Parks šeima (nuotr. facebook.com)

Šiaurės Karolinos valstijoje, JAV gyvenanti trijų vaikų mama tapo tikra detektyve, kai pastebėjo, jog jos sąskaitoje trūksta kiek daugiau nei 500 eurų, išleistų drabužiams, kosmetikai, automobilio draudimui ir sąskaitoms už elektrą sumokėti.

7

Šiaurės Karolinos valstijoje, JAV gyvenanti trijų vaikų mama tapo tikra detektyve, kai pastebėjo, jog jos sąskaitoje trūksta kiek daugiau nei 500 eurų, išleistų drabužiams, kosmetikai, automobilio draudimui ir sąskaitoms už elektrą sumokėti.

REKLAMA

Courtney Parks (27 m.) išsiaiškino, kad šiuos pinigus pasisavino viena Kannapolis miesto kavinės „Steak n‘ Shake“ darbuotoja. Visą tiesos aiškinimąsi moteris užfiksavo telefonu, o vaizdo įrašas greitai išplito internete.

 

„Atsiprašau. Viską jums grąžinsiu“, - atsiprašinėjo nusikaltėlė.

„Facebook“ tinkle įkeltą vaizdo įrašą jau peržiūrėjo daugiau nei 500 tūkst. internautų (šiuo metu vaizdo įrašas nepasiekiamas).

Courtney nusprendė vakarienę šeimai užsakyti iš „Steak n‘ Shake“ kavinės. Automobiliu privažiavusi prie greitojo aptarnavimo langelio, moteris pateikė užsakymą, sumokėjo ir grįžo namo, tačiau nubudusi kitą rytą pastebėjo, jog jos banko sąskaitoje trūksta 500 eurų. Courtney išsiaiškino, kad ši pinigų suma išleista „Guess“, „Sally‘s Beauty Supply“ parduotuvės, sumokėta už automobilio draudimą ir elektros sąskaitas. Banko sąskaitos savininkei liko tik 10 eurų. Be to, pavedimai daryti tarp 23 val. ir 4 val. ryto.

REKLAMA
REKLAMA

Courtney tapo tikra detektyve. Ji susisiekė su banku ir paklausė, kur nukeliavo visi tie pirkiniai. Pasirodo, jų laukia asmuo, gyvenantis Kannapolis mieste. Moteris pastebėjo, kad pirmasis pirkinys įsigytas po valandos, kuomet ji apsilankė „Steak n‘ Shake“ kavinėje. Tris vaikus auginanti moteris susisiekė su mėsainiais garsėjančia maitinimo įstaiga, kad sužinotų darbuotojos, dirbusios tą vakarą, vardą.

REKLAMA

Moteris, kaltinama pavogusi Courtney banko kortelės duomenis, yra Paendra Winn (28 m.), „Facebook“ pasivadinusi Charnelle. Nukentėjusioji įvedė moters vardą paieškos sistemoje, kad įsitikintų, jog ją aptarnavo ta pati darbuotoja. Taip, tai buvo ji.

Sužinojusi jos vardą, Courtney susisiekė su elektros kompanija, kuri patvirtino, kad sąskaitos buvo apmokėtos naudojantis jos banko kortele. Kitos parduotuvės taip pa patvirtino, kad įsigytos prekės keliauja į Paendra Winn namus.

Atėjo laikas stoti į akistatą su vagile. Courtney į kavinę grįžo kartu su vaikais ir drauge.

„Savo šeimai pirkau mėsainius, o tu pavogei viską, kas buvo mano banko kortelėje“, - vaizdo įraše sakė Courtney.

REKLAMA
REKLAMA

Ji pridūrė, kad būtent todėl nebuvo patvirtintas čekis, išrašytas vaikų darželio sąskaitoms apmokėti.

Darbuotoja moters vis atsiprašinėjo, teigė, jog pati augina du vaikus ir siūlėsi grąžinti pavogtą sumą. Kavinės vadybininkė liepė Courtney palikti savo duomenis, tačiau nukentėjusioji buvo per daug susijaudinusi, kad tai padarytų.

„Žinau, jog žmonės galvoja, kodėl ten nuvykti nusprendžiau kartu su savo vaikais, tačiau tik taip galėjau vagilei parodyti, iš ko ji pavogė pinigus“, - sakė moteris.

Courtney kreipėsi į policijos pareigūnus, parašė pareiškimą ir tikisi, kad žala greitu metu bus atlyginta. Deja, bet Kannapolis mieste esanti „Steak n‘ Shake“ kavinė atsisakė komentuoti ar netinkamai pasielgusi darbuotoja išsaugojo darbo vietą ar vis dėlto buvo atleista.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų