REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
36
E. Dragūnas ir E. Sebrova (nuotr. tv3.lt fotomontažas)

Šiandien žinomoms damoms ir meilei neabejingoms moterims buvo pristatytas ypatingas leidinys – „Būsimos nuotakos darbo knyga 2018“. Mergaitiškų pusryčių metu ne tik netrūko kalbų apie šiltus jausmus, bet ir jų realizacijų – meilės laiškų.

36

Šiandien žinomoms damoms ir meilei neabejingoms moterims buvo pristatytas ypatingas leidinys – „Būsimos nuotakos darbo knyga 2018“. Mergaitiškų pusryčių metu ne tik netrūko kalbų apie šiltus jausmus, bet ir jų realizacijų – meilės laiškų.

REKLAMA

Vestuvėmis kvepiančio renginio organizatoriai pasirūpino išties akį traukiančiomis dekoracijomis ir viešai parodė, kaip atrodo garsių vyrų laiškai, skirti jų mylimosioms.

Bene daugiausiai susirinkusiųjų dėmesio sulaukė jautri atlikėjo Egidijaus Dragūno išpažintis. Žinomas vyras savo širdį išliejo atvirame laiške, kurį skyrė tuometinei ilgametei širdies draugei Eleonorai Sebrovai.

Tiesa, socialiniame tinkle „Instagram“ įrašas internete buvo paviešintas 2015 m. gruodį ir netrukus pašalintas, o šiandien jis ir vėl atgijo naujomis meilės spalvomis.

REKLAMA
REKLAMA

E. Dragūno laiškas:

Labas, Eleonora. Nežinau, nuo ko pradėti, bet tiksliai žinau, kaip pabaigsiu šį laišką. Labai aiškiai atsimenu, kaip pirmą kartą tave pamačiau. Atrodo, lyg tai būtų atsitikę vakar. Tu atėjai į kambarį ir atsisėdai kambario gale ant žalsvos mažos sofos ir atsidusai. Tuomet net negalėjau pagalvoti, kiek daug mūsų laukia, turbūt ir tu net nepamąstei, kad tame kambarėlyje plaka širdis, kuri amžinai priklausys tau.

REKLAMA

Šypsena, iškilęs nosytės kauliukas, ilgi auksiniai plaukai ir gražiausia pasaulyje figūra. Tik dabar suvokiu, kodėl taip brangiai kainuoja tos neįkainojamos statulėlės aukcionuose, nes jos lipdomos žiūrint į tokias moteris kaip tu, tokią vienintelę, kaip tu.

Jas lipdo vyro rankos, nei akimirkai neatitraukdamos akių, nes nėra didesnio malonumo šioj žemėj, nei matyti šį grožį. Taip, tai dar viena iš milijardo meilės istorija.

Įdomu, kiek kartų suplakė mūsų širdys, kol buvome kartu, kiek kartų mes nusišypsojom, kiek krito ašarų iš mūsų spindinčių akių, mes niekad to nesužinosim.

REKLAMA
REKLAMA

Tai maža akimirka, kuopelė laiko amžinybėje, begalinėje visatoje, ir aš ieškau žodžių ir jų man trūksta, kad tau papasakoti, išreikšti, leisti pajausti visą sielos esybę, koks nuostabus laikas buvo būti su tavimi kartu.

Man beprotiškai gaila tik to, kad šis gyvenimas tik vienas, ir laiko negalima atsukti atgal, kad dar kartą pakartoti viską, viską tą patį. Turbūt ne viską, nes prisiminęs praeitį aš pradedu save keikti, smerkti ir nekęsti už tai, kad aš galėjau būti geresnis ir švelnesnis su žmogumi, kuris man yra viskas šioj žemėj. Aš neatsimenu tik vieno, tavo akių, kai aš mačiau tave paskutinį kartą, gal dėl to, kad sakei, jog čia tik tavo kūnas, sielos čia nėra seniai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Poros santykių baigtis

Apie vestuves kalbėję E. Sebrova ir E. Dragūnas skirtingais gyvenimo keliais nusprendė pasukti po dešimtmetį trukusios draugystės.

Šiuo metu grupės „Sel“ lyderis šiltus jausmus puoselėja šalyje žinomam modeliui Kotrynai Kozlovaitei. Atlikėjas neretai „Instagram“ tinkle dalijasi naujos širdies draugės nuotraukomis ir savo simpatiją reiškia romantiškais pasisakymais.

Naująją širdies draugę dainininkas pažįsta jau 5-erius metus.

„Kadangi esu viešas ir matomas žmogus, siekdamas išvengti galimų dviprasmiškų situacijų oficialiai pranešu: mes su Eleonora nebe kartu“, - apie savo skyrybas pirmą kartą viešai 2015 m. lapkritį skelbė E. Dragūnas. Vyras tuomet šiltai atsiliepė apie buvusią mylimąją ir dėkojo jai už, kaip pats sako, gražiausius gyvenimo metus.

„Eleonorą pažįstu jau 10 metų, pora buvome 8 metus. Paskutinieji kartu leisti metai buvo ypač sudėtingi. Apgailestauju, kad mums nepavyko išsaugoti santykių, kad mudu pasidavėme, - tąkart kalbėjo „Sel“ lyderis. – Noriu padėkoti Eleonorai už visus šiuos metus, už nuoširdumą, už rūpestį, už meilę. Tačiau po mūsų padaryto sprendimo nebėra kelio atgal.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų