REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
36
Abbi  (nuotr. facebook.com)

Savo mažos krūtinės nekentusi trijų vaikų mama kreipėsi į nepažįstamus žmones, prašydama jų paramos implantams įsidėti, nes pati tokios plastinės operacijos sau leisti negalėjo.

36

Savo mažos krūtinės nekentusi trijų vaikų mama kreipėsi į nepažįstamus žmones, prašydama jų paramos implantams įsidėti, nes pati tokios plastinės operacijos sau leisti negalėjo.

REKLAMA

Abbi (33) troško pasitobulinti savo krūtinę, kai po žindymų ji dar labiau sumažėjo ir nukaro.

Barmene dirbanti moteris užsiregistravo tinklalapyje, kuriame žmonės, su Abbi pabendravę internetu, galėjo jai paaukoti pinigų. Per du mėnesius surinkusi daugiau nei 5000 eurų, Ohajo valstijoje, JAV gyvenanti Abbi po chirurginiu peiliu pirmą kartą gulėsi 2010-iasiais, o jos krūtinė tapo 32DD dydžio.

Antrajai operacijai moteris susitaupė pati, o šiuo metu jos krūtinė - 32G dydžio.

„Su šiais vyrais bendraudama internetu nejutau jokios seksualinės įtampos ar kažko panašaus. Nesielgiau laisvai, o su kai kuriais asmenimis tapome gerais draugais“, - sakė ji.

REKLAMA
REKLAMA

Po sūnų Skylerio (14), Micah‘o (12) ir Niko (10) maitinimų, Abbi krūtinė nukaro ir dar labiau sumažėjo.

„Mano krūtys, žindymo periodais, buvo daug didesnės ir pilnesnės, bet po to jos prarado savo formą, tad vadinau jas „skystais kiaušiniais“, - prisiminė moteris. „Krūtinės dydis ne tik sumažėjo, ji prarado savo formą. Jaučiausi, lyg būčiau deformuota, o tai labai neigiamai veikė mano pasitikėjimą savimi. Nedėvėjau maudymosi kostiumėlių ar marškinėlių giliomis iškirptėmis.“

REKLAMA

2010-ųjų vasarį, iš prigimties liekna ir net 18 metų profesionalia balerina buvusi Abbi nusprendė imtis veiksmų.

„Dėl mažos krūtinės jaučiausi ne moteriška. Pamačiusi kitas moteris, kurias puošė jų iškilumai, tiesiogine ta žodžio prasme, pavydėjau. Interneto paieškoje įvedžiau „pigūs krūtinės implantai“ ir aptikau puslapį pavadinimu „My Free Implants“. Jame vyrai aukoja pinigus, krūtinės operacijos norinčioms moterims, o kaip atlygį už tai jie gauną jų nuotraukas, video įrašus, žinutes ir pokalbius. Žinojau, jog noriu pasitobulinti krūtinę, nes tik taip jausiuos geriau, o šio puslapio esmė – bendrauti su potencialiais „rėmėjais“ ir dalintis nuotraukomis. Prižadėjau sau, kad nedarysiu nieko neetiško ir nešvankaus“, - pasakojo Abbi.

REKLAMA
REKLAMA

Moteris teigė, jog tuometinis jos partneris tokiam sprendimui pritarė, nes norėjo, kad jo draugė būtų laiminga.

Po ilgų paieškų internete, Abbi suskaičiavo, kad jai reikia surinkti maždaug 5000 eurų, o šią sumą gauti planavo per metus, tačiau per kitus 2 mėnesius Abbi vaizdo skambučiais bendravo su vyrais iš viso pasaulio ir rašė jiems žinutes ir sugebėjo greičiau nei planuota surinkti visą sumą pinigų.

Moteris prisipažįsta, kad jai ne kartą buvo atsiųsta nešvanki nuotrauka, tačiau tuo pačiu ji niekada neatsakė.

„Man rūpėjo draugystė ir bendravimas. Tapau netgi priklausoma, o kartais per savaitę prie kompiuterio prasėdėdavau po 40 valandų. Tiesa, turėjau ir keistų prašymų, - juokėsi ji. - Vienas vyriškis prašė nufilmuoti save su drabužiais plaunančią plaukus, o į pagalbą man ateiti turėjo draugė. Už tai jis man sumokėjo 182 eurus.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kitas vyriškis paprašė įamžinti akimirką, kai po krūtimis ji laiko, pavyzdžiui, pieštukus ir liniuotes. To Abbi daryti nesiryžo.

Galiausiai, net 10 geradarių padėjo per 2 mėnesius surinkti reikiamą sumą. Vienas jų merginai skyrė 1100 eurų, o su šiuo jau trečioje dešimtyje esančiu vyru Abbi iki šiol palaiko santykius.

„Mes kalbamės kasdien. Nors jis ir neturi merginos, nejaučiu jam jokios simpatijos ir esame tik geriausi draugai“, - sakė ji.

Pasiekus tikslą, Abbi plastinei krūtinės operacijai pasirinko Ohajo valstijoje esančią Klyvlendo kliniką.

„Liepiau gydytojui padidinti jas kaip galima labiau, tad nusprendėme sustoti ties 32DD dydžiu. Pirmą kartą pamačius krūtinę, atrodė, kad laikas sustojo. Ta akimirka buvo magiška. Pagaliau galėjau ir vėl jaustis seksualia ir tikra moterimi. Visuomet maniau, kad prieš tai į mane žmonės žiūrėdavo keistai, bet krūtinės dydis manęs dar netenkino“, - pasakojo Abbi.

REKLAMA

„Šį kartą moteris pinigus taupė pati, o tinklalapyje „MyFreeImplants.com“ laukti rėmėjų neturėjo kantrybės. 2012-ųjų gegužę ji antrą kartą gulėsi po peiliu ir nuo to laiko Abbi krūtinės dydis – 32G.

Šiuo metu antrosios pusės neturinti Abbi sakė: „Dabar jaučiuosi nuostabiai. Turiu tokią krūtinę, apie kurią visuomet svajojau, bei tuo pat metu susipažinau su nuostabiais žmonėmis.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų