REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
37
Beyonce (nuotr. Vida Press)

Atlikėjos Beyonce (35) gerbėjai socialiniame tinkle „Twitter“ tiesiogine to žodžio prasme pašėlo dėl paskleistų gandų, jog nėščia dvynukų besilaukianti muzikos žvaigždei prasidėjo gimdymas.

37

Atlikėjos Beyonce (35) gerbėjai socialiniame tinkle „Twitter“ tiesiogine to žodžio prasme pašėlo dėl paskleistų gandų, jog nėščia dvynukų besilaukianti muzikos žvaigždei prasidėjo gimdymas.

REKLAMA

Antradienį, šalia Los Andželo ligoninės pastebėtas gausus būrys apsaugos darbuotojų. Taip pat pranešta, kad moters saugumu besirūpinantys asmenys į gydymo įstaigą nešė dvi kūdikiams skirtas nešykles.

Garsi pop muzikos atlikėja gimdyti turėtų bet kuriuo metu, o jos ir dainininko Jay Z (47) vaikų skaičius padidės iki 3-ų.

Portalui „Hollywood Life“ šaltinis teigė: „Beyonces apsaugos darbuotojai buvo pastebėti išvykstantys iš Beverli Hilse esančių moters namų, o rankose jie nešė dvi vaikams skirtas nešykles. Atlikėja, pagal gydytojų atliktus tyrimus, gimdyti turėjo vakar. Ji taip pat pastebėta reguliariai besilankanti pas akušerius ir ginekologus. Ši kelionė į ligoninę yra tikrai unikali.“

Gandai įkaitino dainininkės gerbėjus. Socialiniuose tinkluose apstu su naujiena susijusių įrašų. Jie rašė: „Man reikia žinoti, kaip sekasi Beyoncei ir jos dvynukams ir kada savo pasirodymu jie planuoja sudrebinti pasaulį, nes turiu anksčiau laiko atšaukti visus savo planus.“

REKLAMA
REKLAMA

„Ar Beyonce jau pagimdė, o gal jai dar tik prasidėjo sąrėmiai. Jei mano ir dvynukų gimtadieniai sutaps, „mirsiu“, - pridūrė kitas.

Kiti internautai teigia turintys informacijos apie šią garsiąją šeimą ir jos pagausėjimą. Calson Hatch savo sekėjams pranešė: „Tai jūs išgirdote pirmieji. Draugo draugas, dirbantis akušeriu ligoninėje, kurioje šiuo metu yra Beyonce, sakė, kad ji pagimdė berniuką ir mergaitę.“

REKLAMA

Kai kurie aistringi gerbėjai pastebėjo, kad jei kūdikiai jau išvydo šį pasaulį arba dar tik ruošiasi, jų Zodiako ženklas bus Dvyniai.

„Tai Beyonce jau gimdo? Jos Dvynių ženklo dvynukai ateina mūsų išgelbėti“, - rašė vienas džiaugsmo neslepiantis asmuo.

Kitiems buvo be galo smalsu sužinoti, kokius neįprastus vardus naujagimiams suteiks Jay ir Beyonce.

„Liaudis praneša, kad Karalienė Motina, Karalienė Beyonce gimdo. Nesu pasiruošęs sutikti Baltojo Lotoso ir Purpurinio Karaliaus. Bičių avilys (taip atlikėjos gerbėjai vadina save) padidėjo“, - šmaikštumo neslėpė internautas.

REKLAMA
REKLAMA

Daugelis JAV gyvenančių gerbėjų pasiryžę nemiegoti visą naktį, kad tik pirmieji galėtų sužinoti ar šie gandai – tiesa.

„Manau, kad Beyonce netrukus pagimdys. Jau geriau nemiegosiu visą naktį, kad pirmoji sužinočiau naujienas.“

Jei atlikėja ir gimdo ligoninėje, anksčiau paplitę tvirtinimai, neva ji ruošiasi gimdyti ramioje namų aplinkoje, bus paneigti.

Naujienų portalas „NY Daily News“ taip pat cituoja šaltinius, nugirdusius „Melba“ restorane antradienio vakarą vakarieniavusio DJ Khaleed žodžius, teigiančius, jog jo draugai jau sutiko į pasaulį atėjusius dvynukus.

Dar vienas šaltinis, dirbantis Jay Z Niujorke esančiame naktiniame klube „40/40“ sakė, jog ankstyvą antradienio rytą garsioji pora susilaukė mergaitės ir berniuko.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Apie Beyonce nėštumą jos vyras, kurio tikrasis vardas Shawnas Carteris, pranešė šių metų vasario mėnesį.

Reperis sakė: „Norime pasidalinti savo meile ir laime. Esame dvigubai palaiminti. Be galo džiaugiamės, kad mūsų šeima padidės dviem asmenimis. Dėkojame už jūsų linkėjimus.“

2008-iais aukso žiedus sumainiusi pora jau augina penkerių metų dukrelę Blue Ivy. Apie pirmagimės gimimą pasauliui pora pranešė praėjus dviem dienoms. Kuklus pranešimas visai nepriminė 2011-iais „MTV VMA“ apdovanojimų metu visame pasaulyje išgarsėjusio paskelbimo apie nėštumo pradžią, kai po audringo pasirodymo scenoje atlikėja prieš kameras paglostė savo pilvą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų