REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
59
Chloe Khan (nuotr. Vida Press)

Į save visai nepanaši Chloe Khan (26 m.) likus kelioms valandoms iki plastinės operacijos pasidalino asmenuke, kurioje ji – be makiažo.

59

Į save visai nepanaši Chloe Khan (26 m.) likus kelioms valandoms iki plastinės operacijos pasidalino asmenuke, kurioje ji – be makiažo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Playboy“ modeliui Turkijoje buvo atliktas braziliškas užpakaliuko pakėlimas ir taip vadinama dizainerio vaginos korekcija.

REKLAMA

Prieš gulantis po peiliu, mergina su 2 mln. savo gerbėjų nusprendė pasidalinti aistras kaitinančia nuotrauka.

„Reta asmenukė be makiažo. Jokių filtrų, jokių priaugintų nagų. Nieko. Nuotrauka daryta ryte. Prieš kelias akimirkas atsibudau po operacijos ir jaučiuosi nuostabiai“, - rašė ji.

„The Celebrity Big Brother“ realybės šou žvaigždė nuo gerbėjų neslepia savo meilės įvairioms grožio procedūroms. Mergina taip pat užsiminė, kad šią savaitę vėl planuoja atlikti grožio tobulinimosi operaciją.

REKLAMA
REKLAMA

„Pakeliui į „Elite“ gijimo kliniką. Ji yra Turkijoje, tad pakeliui dar sustosiu pasidaryti braziliško užpakaliuko pakėlimo. Tai ne implantai. Procedūros metu iš įvairių kūno vietų nuimami riebalai ir jie perkeliami į užpakaliuką. Kadangi nesu tokia apkūni, visą savaitę valgiau riebią picą ir įvairius užkandžius, kad priaugčiau bent kiek svorio“, - sakė ji.

Visa tai vyko praėjus savaitei nuo slaptos plastinės nosies operacijos.

Kaip teigia naujienų portalas „The Sun Online“, nosies operacija Chloei atlikta antrą kartą. Pirmoji procedūra paliko merginą su kreiva nosies pertvara. Mergina nusprendė apie tai nieko nepasakoti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Chloei neseniai atlikta nosies operacija, nes anksčiau ji negalėjo normaliai kvėpuoti ir tai sukėlė papildomų sinusų problemų. Atlikta ji ne dėl grožio priežasčių. Jos nosis vis dar ištinusi, tačiau Chloe po truputį sveiksta“, - teigė šaltinis.

Pirmoji nosies operacija kainavo beveik 11 tūkst. eurų.

Moteris plastinių operacijų srityje nėra naujokė. Po to, kai 2010-iais ji išgarsėjo „X faktoriuje“, Chloe grožio procedūroms išleido jau daugiau nei 58 tūkst. eurų.

„Nesu operacijų maniakė., bet kai kas nors pataisoma, o rezultatai man labai patinka, sukyla noras pasitobulinti dar kažką“, - sakė ji žurnalui „New Magazine“. „Man operacijos tokios įprastos, kaip vakarienės taisymas namuose. Patinka atrodyti kaip Barbei ir keisti proporcijas.“

Chloes krūtinė taip pat nenatūrali. Jos dydis – 32HH.

„Krūtinei išleidau maždaug 23 tūkst. eurų, lūpoms – 12 tūkst., nosies operacija atsiėjo beveik 11 tūkst, o dar 10 tūkst. skirta kitoms grožio procedūroms“, - teigė Chloe.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų