REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
35
Bradas Pittas (nuotr. GQ magazine, Vida Press)

Žiniasklaidoje – pirmas atviras aktoriaus Brado Pitto interviu po skyrybų su Angelina Jolie. Pasirodo, dėl šeimos iširimo Holivudo žvaigždė kaltina tik save.

35

Žiniasklaidoje – pirmas atviras aktoriaus Brado Pitto interviu po skyrybų su Angelina Jolie. Pasirodo, dėl šeimos iširimo Holivudo žvaigždė kaltina tik save.

REKLAMA

53-jų vyras interviu žurnalui „GQ Style“ atskleidė visą savo gyvenimo istoriją. Papasakojo apie savo vaikystę krikščionių šeimoje, naujus pomėgius ir net gi prakalbo apie pomėgį svaigintis – narkotikus bei alkoholį.

Šešių vaikų tėvas atvirai išsipasakojo, kad po to, kai pasirašė dokumentus dėl skyrybų su A. Jolie, turėjo psichologinių problemų, jautėsi „pasimetęs savyje“.

„Aš labai garsiai įlipau į š***. Bent man pačiam tai – epinis įvykis“, – žurnalui sakė B. Pittas.

„Neretai lepteliu kažką nemalonaus ir neteisingo netinkamoje vietoje bei netinkamu metu. Stengiuosi tapti geresniu. Tikrai stengiuosi. Kaip tik ėmiausi terapijos. Man patinka. Labai. Išbandžiau dviejų terapeutų paslaugas, kol išsirinkau sau tinkamą“, – atviravo aktorius.

REKLAMA
REKLAMA

Interviu taip pat buvo kalbėta ir pačia skaudžiausia tema – apie Brado vienatvę. Jis ir Angelina kovoja dėl vaikų globos teisių. Holivudo žvaigždė atskleidė, kas jam padeda pajusti laimę.

REKLAMA

„Atsikeliu labai anksti ryte ir uždegu židinį. Prieš eidamas miegoti irgi. Tai priverčia mane pajusti, kad gyvenu. Gyvas jaučiuosi tik namuose“, – pasakojo B. Pittas.

Vyras griežtai neigia, kad vienatvės jausmas, liūdesys – vidurinio amžiaus krizė. Tačiau jis neslepia, kad iš nemalonios savijautos gniaužtų jis anksčiau mėgindavo išsivaduoti alkoholiu ir narkotikais.

„Nebuvo dienos, kuomet baigęs koledžą nebūčiau vartojęs alkoholio ar rūkęs suktinukės. Apsiraminau tik pradėję kurti šeimą. Tačiau praėjusiais metais ir vėl su tuo susidūriau – tikrai per daug girtuokliaudavau. Tai net tapo problema“, – prisipažino aktorius.

Vyras neslepia, kad skyrybas jis prilygina mirčiai: „Jeigu kažką labai myli – paleisk. Dabar sužinojau, ką reiškia šis pasakymas. Pajaučiau tai“. 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų