REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
30
Karina Krysko (nuotr. Organizatorių)

Gegužės 14 dieną 36 – ąją gimtadienį švęsianti dainininkė Karina Krysko – Skambinė, išsiųsdama draugams kvietimus jame dalyvauti, šventės vietos pasirinkimu nustebino ne vieną artimą bičiulį.

30

Gegužės 14 dieną 36 – ąją gimtadienį švęsianti dainininkė Karina Krysko – Skambinė, išsiųsdama draugams kvietimus jame dalyvauti, šventės vietos pasirinkimu nustebino ne vieną artimą bičiulį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Dar nežinau, kiek svečių pasiryš atvykti. Bet aš bet kokiu atveju ten būsiu!“, - juokdamasi patikino žinoma atlikėja.

REKLAMA

Aktyvų gyvenimo būdą propaguojanti K. Krysko – Skambinė po treniruočių sporto klube išsikalbėjo su keliomis moterimis, kurios papasakojo apie tradicinį renginį – ėjimą pajūriu. Šįmet šventė, sutraukianti tūkstančius norinčiųjų Kuršių Nerijoje įveikti nuo 12,5 iki 100 kilometrų, sutampa su Karinos gimtadienio data.

„Bėgioju įvairias distancijas, nueinu į grupines aerobikos ar jogos treniruotes, kitaip aktyviai leidžiu laiką, bet į žygį pėsčiomis nesu ėjusi. Tad, nusprendžiau šįmet pabandyti. Juolab, kad įvykis sutampa su man svarbia data“, - kalbėjo dainininkė, šįmet nutarusi įveikti vaizdingą 25 kilometrų maršrutą iš Smiltynės.

REKLAMA
REKLAMA

K. Krysko – Skambinė patikino žinanti, jog tokiam išbandymui reikia pasirengti ne tik morališkai, bet ir fiziškai.

„Bet dar turiu laiko. Be to, ruošiuosi balandžio 23 d. Kaune vyksiančiam „Ąžuolyno bėgimui“. Tad, viskas turėtų būti gerai“, - kalbėjo pašnekovė.

Anot jos, viena iš „Ąžuolyno bėgimo“ organizatorių Karolina Lazauskaitė yra ir aktyvi žygeivė, pernai pajūriu įveikusi 50 kilometrų atstumą. Ji patikino, jog einant ilgas distancijas pėsčiomis vienas svarbiausių dalykų yra pasirinkti avalynę. Batelių padas turėtų būti minkštas ir amortizuojantis. Pasak K. Lazauskaitės, reikia atkreipti dėmesį ir į dangą, kuria bus žygiuojama: keliaujant smėliu geriau rinktis sportinius, jokiu būdu ne per mažus batelius. Apranga turėtų būti sluoksniuojama – arčiausiai kūno – termo drabužiai. Tuomet šortai ir bliuzonas. Viršutiniam sluoksniui – lengvutė neperpučiama striukė. Taip, pasak K. Lazauskaitės, priklausomai nuo oro bus galima lengviau pasirinkti šilčiau apsirengti ar dalį drabužių susidėti į kuprinę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pastarojoje būtina rasti vietos vandeniui ir užkandžiams – bananams, riešutams, šokoladui. Taip pat – pirmosios pagalbos rinkinukui. Sumanu turėti ir kuo daugiau kojinių, nes einant pajūriu jas reikia keisti dėl į batus patenkančio smėlio bei dėl to atsirandančio diskomforto.

„Karolina turi daugybę patirties žygiuose, todėl jos pagalba išsirenkant tinkamą aprangą ir avalynę bei patarimai man ypač vertingi. O kai ir konsultacijas, ir reikiamus daiktus galiu rasti vienoje vietoje, tai tiesiog idealu“, - patikino K. Krysko – Skambinė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų