REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
29
„Spice Girls“ (nuotr. Vida Press)

Buvusi grupės „Spice Girls“ narė Mel B (41 m.) teismo prašo, kad jos buvusiam vyrui Stephenui Belafontei (41 m.) būtų draudžiama artintis prie moters. Vyras kaltinamas smurtu prieš Melę, neištikimybe su judviejų vaikų aukle ir tuo, kad per 10 poros santuokos metų, ji buvo ne kartą priversta užsiimti seksu trise.

29

Buvusi grupės „Spice Girls“ narė Mel B (41 m.) teismo prašo, kad jos buvusiam vyrui Stephenui Belafontei (41 m.) būtų draudžiama artintis prie moters. Vyras kaltinamas smurtu prieš Melę, neištikimybe su judviejų vaikų aukle ir tuo, kad per 10 poros santuokos metų, ji buvo ne kartą priversta užsiimti seksu trise.

REKLAMA

Moteris teisme pateikė įrodymus, kuriais norėjo uždrausti Stephenui artintis prie moters ir jos trijų vaikų.

„TMZ“ tinklalapis skelbė, kad vyras kaltinamas dar ir moters mušimu, smaugimu, pergriovimu ant žemės ir lūpos praskėlimu.

Praeitą mėnesį užpildžiusi skyrybų dokumentus, Melė teigė, kad grubus elgesys prasidėjo dar pirmaisiais jų santuokos metais. Pora susituokė 2007-iais.

Pasak tinklalapyje skelbiamos informacijos, Stephenas abiem rankom suėmė moters kaklą, pradėjo smaugti ir nustūmė ją ant žemės. Tuo metu Melė ruošėsi JAV laidai „Šokiai su žvaigždėmis“ (angl. Dancing With The Stars).

REKLAMA
REKLAMA

Skyrybų dokumentuose moteris rašė, kad toks vyro elgesys laikui bėgant tapo nuolatinis. Kai išpopuliarėjo ir uždirbo nemažai pinigų, Stephenas užsipuldavo moterį įrodydamas, kad jis šeimoje vis dar yra vadas. Stephenas pavydėdamas sėkmės perskėlė Melei lūpą, kai 2012-iais ji ir dainininkas Usher filmavo reportažą laidai „X faktorius“. Paklausus, kaip ji tokia gali pasirodyti televizijoje, vyras atrėžė, kad apie tai reikėjo pagalvoti prieš pradedant flirtuoti ir permiegant su Usheriu.

REKLAMA

Dieną prieš grupei „Spice Girls“ pasirodant Olimpinių žaidynių Londone uždarymo ceremonijoje, Stephenas vėl pratrūko ir trenkęs moteriai nustūmė ją ant kilimo.

Melė tvirtino, kad jo smūgiai buvo tokie stiprūs, kad kilimas nudegino odą. Be to, ji buvo priversta „Twitter“ paskyroje parašyti, kad šiuose nubrozdinimus patyrė bėgdama su aukštakulniais.

Psichologiškai ir fiziškai pervargusi bei nebegalėdama daugiau kentėti tokio vyro elgesio, Melė prisipažino, kad 2014-iais išgėrė buteliuką aspirino. Tuo metu jos vyras uždraudė jai skambinti greitajai pagalbai ir užrakinęs Melę miegamajame liepė mirti.

REKLAMA
REKLAMA

Nėščia auklė ir ginklai

Šalia kaltinimų smurtu, moteris taip sulaukė pasiūlymų gyventi kartu su aukle, kuri nuo jos vyro laukėsi kūdikio. Nors auklė vėliau pasidarė abortą, jai buvo sumokėta daugiau kaip 280 tūkst. eurų.

Stepheną stojęs ginti jo brolis Jeremiahas teigė, kad poros santykiai buvo laisvi ir atviri. Melė atvirai papasakojo ir apie tai, kaip jos vyras liepė mylėtis su juo ir visai nepažįstamomis moterimis. Jei to dar negana, , jei Melė atsisakys jam paklusti, Stephenas grasino paviešinti slapta darytus vaizdo įrašus.

Moteris teigė ne kartą bandžiusi palikti Stepheną, tačiau sulaukdavo grasinimų sugadinti jai gyvenimą, karjerą ir atimti vaikus. Net po to, kai vyro namuose buvo atlikta krata šaunamajam ginklui rasti, Melė teismo posėdžio metu sakė, kad namuose vis dėlto yra ginklas, nors, dėl dažnų konfliktų namuose, vyrui uždrausta turėti bet kokios paskirties šaunamąjį prietaisą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Stephenas, kaip ir tikėtasi, paneigė visus buvusios žmonos kaltinimus ir „TMZ“ tinklalapiui duotame interviu teigė: „Pirmą kartą girdžiu šiuos įtarimus ir mano komentarus šiuo klausimu jau žinote. Ji yra mano vaikų motina ir tokiais pareiškimais besimėtydama ji daro neigiamą įtaką vaikams. Esu sukrėstas tokiu jos elgesiu. Kažkas jai padėjo sukurti blogą mano įvaizdį. Juk žinote, kad kratos namuose metu nieko nebuvo rasta, tad tai yra tik kaltinimai, kurie nepasitvirtina. Mūsų nuostabūs vaikai naudojasi socialiniais tinklais, tad jie puikiai žino ką išdarinėja jų mama. Prieš dvi savaites buvome draugai, o dabar esame skirtingose barikadų pusėse.“

REKLAMA

Kartu Melė ir Stephenas turi dukrą Madison (5 m.). Moteris su pirmu vyru Jimmy Gulzar turi dukrą Phoenix Chi (18 m.), o su Eddie Murphy – dukrą Angel (9 m.).

Aistringos naktys ne tik dviese

10 metų trukusią poros santuoką nuolat persekiojo gandai, vienas jų pasirodė sekmadienį. Skelbiama, kad pora ir Lady Victoria Hervey (40 m.) mėgavosi seksu trise. Victoria šį faktą patvirtino.

„Viskas vyko lyg per miglą. Pora bei Lady Victoria buvo apsvaigę nuo alkoholio. Ji man pasakojo, kaip vieną minutę jie gulėjo lovoje ir žiūrėjo filmą, o kitą, įsismarkavus aistroms, Stephenui ir Victoriai besimylint, Melė bučiavo Victorią. Kitą rytą visi jie nuogi gulėjo lovoje“, - „TMZ“ portalui pasakojo Lady Victorios draugė.

REKLAMA

Pernai Stephenas socialiniame tinkle pasidalino nuotrauka, kurioje jis padėjęs galvą ant vienos moters pilvo rankomis liečia šalia gulinčios kojas. Vyras nuotraukoje pažymėjo Melę ir Kim Kardashian, taip kurstydamas aistras ir erzindamas žvaigždžių gerbejus apie nepakartojamą trise patirtą nuotykį.

Melė atvirai kelbėdavo apie savo lytinį gyvenimą. Dainininkė pasakojo, kaip būdama 17-kos ji draugavo su moterimi. Dar 2014-iais ji prasitarė: „Kai esi 17-kos, ateina noras paeksperimentuoti. Nenorėčiau, kad žmonės tai kažkaip vadintų. Man tuo metu buvo smagu. 5 metus trukę nuostabūs santykiai virto gera draugyste ir mes iki šiol bendraujame. Jei tai būtų nutikę vakar ar prieš savaitę, galbūt elgčiausi visai kitaip, tačiau jau 7-us metus gyvenu laimingoje santuokoje. Ar šiuo metu noriu vienoje lovoje gulėti apsikabinusi moterį? Ne, nes tai daryti noriu su savo vyru. Būdama 17-kos galvojau visai kitaip.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Gazia“ žurnalui 2010-iais moteris atvirai prasitarė, kad su vyru Stepehenu mylėdavosi 5 kartus per dieną. „Prisipažįstu, kad su juo tampu nimfomaniakė“, - sakė moteris. „Kai liekame dviese, tampame iškrypėliais. Na, žodis iškrypėlis kitiems gali reikšti visai ką kitą, bet nenoriu jums išduoti, ką mudviem būtent reiškia šis žodis.“

Prieš 3 metus kitame interviu Melė atskleidė, kad jos vyras jai buvo kaip uola, į kurią galima atsiremti. „Buvo dienų, kai tik jis vienintelis manimi tikėjo Jis liepdavo siekti savo tikslų, paskatino dalyvauti „Šokiai su žvaigždėmis“ ir „Amerikos talentų“ projektuose, bei išleisti singlą. Tik jis vienas man sugrąžino pasitikėjimą savimi.“

REKLAMA

Savo seksualinio gyvenimo detalėmis moteris sugebėjo šokiruoti Howardą Sterną. „Žmonės mane vadina lesbiete, biseksuale ar heteroseksualia, tačiau tik aš viena žinau kas guli mano lovoje. Turiu didžiulį libido, o mano lytinis gyvenimas – nuostabus.“

Apie poros meilės nuotykius papasakojo ir buvusi „Playboy“ modelis Luann Lee. 2014-iais Mel nusekė Luanną iš paskos į neįgaliųjų tualetą, kuriame nuplėšė moters drabužius ir valandą ją bučiavo. Visą tą laiką, kaip teigė Luanna, Stephenas laukė už durų. „Buvo daug aistros ir jausmingumo. Tuo metu ji tampa tarsi vyras – tvirta, ryžtinga ir visko norinti.“

Melė taip pat buvo priversta neigti pasklidusius gandus apie seksą trise su striptizo šokėja Australijoje.

REKLAMA

Bėdos rojuje

2008-iais metais Hurgadoje, Egipte vykusios santuokos įžadų atnaujinimo ceremonijos metu pora atrodė be galo laiminga. Tačiau 2014-iais, po to kai moteris „X faktoriaus“ laidos filmavime pasirodė su mėlynėmis ir įdrėskimais ant rankų ir veido, apie poros laimingą santuoką pradėjo sklisti kalbos.

Tuo metu, prieš paliekant Stepheną, moteris buvo nuvežta į ligoninę, nes jautė stiprius pilvo skausmus. Būtent dėl šitos priežasties ji turėjo praleisti vieną iš pirmųjų finalinio „X faktoriaus“ savaitgalio laidų filmavimą.

Teisėjos pareigas laidoje užėmusi Melė sugrįžo į filmavimą, tačiau ant rankų esančios smurto žymės išgąsdino moters gerbėjus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vyras socialiniame tinkle viešai rašė, kad tokie kaltinimai jam yra pareikšti be reikalo, o pora vėl atnaujino santykius.

Viso santuokinio laikotarpio metu Melė gynė vyrą.

Kai į viešumą išlindo kalbos apie 2003-iais metais įvykusį Stepheno tuometinės sugyventinės Nicolės sumušimą, moteris stojo į vyro pusę. Filmų prodiuseriu dirbantis vyras būdamas neblaivus užsipuolė savo dukrą Gisellę, kuriai dabar 13-ką, ir jos motiną. Šių kaltinimų jis neužginčijo ir gailėjosi taip pasielgęs. „Tai įvyko netikėtai, buvau neblaivus ir ne pilno proto“, - sakė jis.

Žurnalui „Hello!“ Melė pasakojo: „Jie nori sukurti agresyvaus, smurtaujančios ir moteris mušančio vyro įvaizdį. Jis yra kitoks. Jei perskaitytumėte pareiškimus policijoje, nei viename jų nerašoma, kad Stephenas fiziškai sužalojo moterį.“

REKLAMA

2010-iais „MayFair“ viešbutyje vyras įsivėlė į muštynes su dar dviem nepažįstamaisiais, kurių vienam po šio įvykio prireikė medikų pagalbos.

Tačiau, nepaisant visų šių įvykių, Melė gynė savo vyrą.

2007-iais Stephenas prisipažino, kad Niudžersio valstijoje su plyta užmušė antį, tačiau, nesumokėjęs 280 eurų baudos, išskrido į Los Andželą. „O, taip. Pasirodo, aš užmušiau antį, tačiau tai netiesa. Teko dalyvauti muštynėse ir elgtis neadekvačiai būnant neblaiviam, tačiau pasimokiau ir taip nebesielgiu“, - sakė jis.

2014-iais Melės ginti stojo ir Stepheno brolis Jeremiah. Jis teigė, esą Stephenas smurtauja, elgiasi negailestingai ir patarė moteriai jį palikti. Jis taip pat patvirtino, kad pora yra nesudariusi vedybinės sutarties turi priklausomybę seksui bei pornografijai, nes būtent Stephenas savo broliui parodė didžiulę sekso žaisliukų kolekciją.

REKLAMA

Jis taip pat teigė matęs, kaip jo brolis 2008-iais užsipuolė buvusį dainininkės šunį. „Mačiau kaip Lordui jis iš visos jėgos kumščiu trenkė į šoną. Šuo parvirto ir neturėdamas jėgų atsikelti verkė, o jis stovėjo šalia ir juokėsi.“

„The Sun“ laikraščiui Stephenas paneigė visus šiuos brolio pasakojimus.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų