REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
37
Gerda Stiklickienė (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)

Kaip ir kasmet, taip ir šiemet balandžio 1-ąją suskambo politinis ir pramoginis renginys „Auksiniai svogūnai 2017“. Raudonuoju kilimu ypatingą vakarą žengė ne tik nusikaltę ar nusipelnę šių dienų politikai, bet ir žinomos šou verslo žvaigždės.

37

Kaip ir kasmet, taip ir šiemet balandžio 1-ąją suskambo politinis ir pramoginis renginys „Auksiniai svogūnai 2017“. Raudonuoju kilimu ypatingą vakarą žengė ne tik nusikaltę ar nusipelnę šių dienų politikai, bet ir žinomos šou verslo žvaigždės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tarp kviestinių svečių salėje buvo galima išvysti Jolantą Leonavičiūtę, Žilviną Grigaitį, Kristupą Krivicką su žmona Jurgita, Adolfą Večerskį su žmona, Aušrą Maldeikienę, Vytautą Šustauską, Alką Paltaroką su sužadėtine Gerda, Milisandrą Radzevičienę su sūnumi, Naglį Puteikį, Liną Balsį, Moniką Šalčiūtę ir daugelį kitų.

REKLAMA

Šou nepraleido ir „TV Pagalbos“ žurnalistė Gerda Stiklickienė, kuri į renginį atvyko su šeima: sūnumi Marku, dukterėčia ir mama.

Paklausta, kokie vėjai čia atpūtė, Gerda tikino, kad šis renginys jai – maloni tradicija: „Man įdomu. Kiekvienais metais žiūriu per televizorių ir šįkart pagaliau atvykau pažiūrėti ceremonijos gyvai. Labiausiai įdomu mano vaikams, mano mamai, kuri dievina „Auksinius svogūnus“. Kadangi visą dieną esame visi kartu – pagalvojome, kad tai bus puikus renginys užbaigti vakarui“, - šypsojosi G. Stiklickienė.

Daugelis žino, kad balandžio 1-ąją yra minima Melagių diena. „TV Pagalbos“ žurnalistė prisipažino, kad vakar ji neapgavo nieko, tačiau vaikai tai padaryti suspėjo: „Apgavo mane, tačiau labai mažais juokeliais. Sūnus sakė, kad išsipurvinau, o aš patikėjau“, - juokėsi moteris.

Gerda prisipažino, kad jai nelabai sekasi pokštauti, o juo labiau meluoti: „Nesiseka man apgaudinėti. Jeigu jau tenka pameluoti – tai tik dėl gerų tikslų, pavyzdžiui, organizuoju kokią nors staigmeną. Nuo pat vaikystės nemokėjau meluoti, mama iškart matydavo, kad tai žvilgsnis ne ten, tai raustu... Žodžiu, iš manęs melagė nekokia“, - vaikystės prisiminimais dalijosi ji.

Daugelis į renginį atvykusių svečių – politikai. Paklausta ar niekada savęs neįsivaizdavo valdžioje, Gerda tikino, kad ši profesija ne jai.

„Politika man gana nuobodi veikla, sakyčiau. Pati nelabai įsivaizduoju save tokiame amplua, bet ateity, kas ten žino. Manau, kad entuziastingų žmonių, kurie galėtų kažką pasiūlyti – mažoka. Bet pati kol kas minčių eiti į politiką neturiu. Nors, kaip sakoma: „Žmogus planuoja, o Dievas juokiasi“, - šypsosi žinoma moteris.

Pokalbio metu Gerda atskleidė, ką mano apie šių dienų politikus: „Labai daug netvarkos įnešė ta naujoji valdžia. Nors pati rinkau tuos žmones, kurie dabar yra valdžioje, galiu prisipažinti, kad jie mane šiek tiek nuvylė. Galvoju, kad apribojimų šiuo metu yra gerokai per daug. Aišku, aš esu už tautos blaivinimą, tačiau tikiu, kad yra daug efektyvesnių priemonių. Nežinau, kodėl politikai ne visas jas apsvarsto ir kartais imasi net juokingų sprendimų. Kol kas esu nusivylusi“, - pripažino TV3 televizijos veidas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų