REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
19
Viktorija Siegel ir Danielius Bunkus (nuotr. Fotodiena.lt)

Valentino dienos išvakarėse susižadėję Danielius Bunkus ir Viktorija Siegel – su kiekviena akimirka vis stipriau dega meile vienas kitam. Naujausios poros nuotraukos – tai tik dar vienas įrodymas.

19

Valentino dienos išvakarėse susižadėję Danielius Bunkus ir Viktorija Siegel – su kiekviena akimirka vis stipriau dega meile vienas kitam. Naujausios poros nuotraukos – tai tik dar vienas įrodymas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Trakuose saulėtą ir ypatingą šiltą savaitgalį praleidusi pora džiaugėsi ne tik oru, bet ir vienas kito draugija. Vienas įsimylėjėlių kadras susilaukė ypatingo dėmesio socialiniame tinkle.

REKLAMA

Meiliai vienas šalia kito pozuojantys sužadėtiniai tą sekundę atrodė tarsi idiliška porelė iš romantinio filmo. Jausminga poros nuotrauka susilaukė beveik 2 tūkst. „patinka“.

Internautai savo teigiamus jausmus išliejo ir komentaruose. Vienas „Instagram“ vartotojas tvirtino, kad verslininkas šalia žavingos merginos tiesiog atgijo.

Laimingiausia moteris pasaulyje

Neseniai tv3.lt apie sužadėtuves kalbinta Viktorija neslėpė: „Aš manau, kad mylimo vyro pasipiršimas yra kiekvienos moters svajonė. O ši svajonė man jau išsipildė“, - tąkart džiaugėsi modelis.

REKLAMA
REKLAMA

Paklausta, ar toks Danieliaus meilės įrodymas jai buvo tikėtas, mergina patikino, kad tai buvo didžiulė staigmena: „Mane ištiko šokas. Buvau pati laimingiausia moteris pasaulyje. Esu labai emocionali, todėl tą ypatingą akimirką nesulaikiau ašarų. Su Danieliumi jaučiuosi nepaprastai laiminga“, - atviravo ji.

Anot Viktorijos, būsimas jos vyras yra labai dėmesingas ir mėgsta staigmenas: „Danielius mėgsta juokauti, kad gėles moteriai dovanoja ne tik per kovo 8-ąją ir vasario 14-ąją. Jis žino, kad moterį reikia ir į restoraną pakviesti, ir lepinti dėmesiu. O aš stengiuosi jam atsakyti tuo pačiu“, - šypsojosi mergina.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Paklausta apie vestuves, Viktorija nėra linkusi atvirauti. Ji teigė, kad tai labai asmeninis reikalas: „Nenoriu didelių vestuvių. Noriu, kad tą ypatingą dieną mane suptų tik patys artimiausi žmonės.“

Žvelgdama į ateitį modelis tikino, kad šiuo metu jai svarbiausia mokslai. Mergina studijuoja slaugą – tai bus antroji Viktorijos specialybė, ji jau turi apsigynusi grožio terapijos diplomą ir nežada sustoti.

„Manau, kad grožio neužtenka. Tai labai momentinis dalykas, žmogus turi turėti žinių. O išsilavinimas moteriai, mano nuomone, yra būtinybė“, - teigė ji.

Ne paslaptis, kad nuo pat draugystės pradžios šią porą lydėjo įvairios nuomonės, neretai pasitaikydavo ir labai skaudžių replikų. Tokiems žmonėms Viktorija nėra linkusi skirti daug dėmesio: „Norėčiau pabrėžti tik vieną dalyką, kad mes su Danieliumi esame labai laimingi, todėl apie mus galite kalbėti bet ką, svarbiausia tai, kaip mes jaučiamės kartu“, - patikino ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų