REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
3
Aktorė Inga Norkutė-Žvinienė jaunystę saugo skausmingomis procedūromis

Pramogų pasaulyje pasklidusios kalbos apie nutrūkusią aktorės Ingos Norkutės ir Valstybinio Šiaulių dramos teatro vadovo Aurimo Žvinio santuoką nepasitvirtino. Tik tv3.lt aktorė atskleidė, kad prašymas dėl skyrybų buvo nuneštas į Šiaulių teismą, tačiau pora jį atsiėmė ir toliau stengiasi kurti šeimą. 

3

Pramogų pasaulyje pasklidusios kalbos apie nutrūkusią aktorės Ingos Norkutės ir Valstybinio Šiaulių dramos teatro vadovo Aurimo Žvinio santuoką nepasitvirtino. Tik tv3.lt aktorė atskleidė, kad prašymas dėl skyrybų buvo nuneštas į Šiaulių teismą, tačiau pora jį atsiėmė ir toliau stengiasi kurti šeimą. 

REKLAMA

„Visi žmonės pridaro nesąmonių. Tai normalu, kad žmonės paduoda skyrybų prašymą, bet būna dienų, kai skirtis nebesinori. Tai buvo mūsų asmeniniai dalykai, mes tikrai nesiskiriame, viskas tvarkoje“, - išduoda moteris.

Ji dar kartą patvirtina, kad tarp poros įvyko konfliktas, paskatinęs tokį sprendimą, tačiau sutuoktiniai jau apsigalvojo.

Dešimt metų kartu esantys aktoriai, iš kurių keturi – santuokoje, sau davė dar vieną šansą.

„Pridavėme prašymą anksčiau, o dabar gyvename kartu. Dieve mano, viskas yra gerai... Būna, kad padarai visokių nesąmonių. Sakau kaip moteris moteriai – būna visko“, - atvirauja Inga Norkutė.

REKLAMA
REKLAMA

Aktorė nenorėjo išduoti, kodėl pora nusprendė skirtis, tačiau paneigia kalbas apie neištikimybę. 

„Tikrai nebuvo kažkokių nuėjimų į kairę, kaip sako. Tiesiog buvo konfliktas ir viskas“, - sako garsi aktorė.

REKLAMA

Kartu gyvenime ir ekrane 

Praėjusių metų vasarą buvo pristatytas TV3 serialas „Naisių vasara. Sugrįžimas“, kuriame Inga vaidino su vyru. Ne vieną įsimintiną vaidmenį televizijoje sukūrusi I. Norkutė-Žvinienė prisipažįsta, kad darbe sutuoktiniai stengiasi atsiriboti nuo asmeninių santykių ir susikoncentruoti tik į darbą.

„Čia yra tik personažai. Ir ačiū Dievui, kažkaip darbe kol kas mes esame kaip dvi skirtingos salos. Darbas mus išskiria absoliučiai, nes tu juk esi aktorius, personažas. Seriale mano kuriama Jūratė nusižiūrės Pijų, nes jis pats geriausias visoje bendruomenėje. Toks scenaristų sumanymas. Nežinau ką jie parašys toliau, bet romantiškų momentų ir labai gražių dalykų tikrai bus“, – šypsodamasi intrigavo aktorė.

REKLAMA
REKLAMA

Didžiąją vasaros dalį Naisių kaime, kur filmuojamas „Naisių vasara. Sugrįžimas“ serialas, praleidžianti aktorė tikina, kad apie ūkį ji neišmano nieko: „Aš augusi Klaipėdoje, neaugau kaime, tad apie jį tik iš tėvų prisiklausius. Bet manęs mėšlo kvapas nebaugina. Nėra jis man britkus ir tik jį užuodus nekyla noras apsivemti. Kalbant apie kaimą, ūkį – aš nieko neišmanau. Nors pastaruoju metu pastebiu, kad jame yra ir gražių dalykų, o miestas kartais pradeda varginti.“

Klaipėdoje užaugusi ir save miestiete laikanti Inga juokiasi, kad karvės nemokėtų pamelžti, tačiau dėl mylimo vyro tai padarytų net nedvejodama: „Niekada nesu bandžiusi melžti karvės, bet būtų smagu ir juokinga. Jei, pavyzdžiui, mano mylimas vyras manęs paprašytų dėl jo pamelžti karvę, tai tikrai imčiau ir pamelžčiau!“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

I. Norkutė-Žvinienė pasakoja, kad filmuojantis Naisiuose ji nespėja pasinaudoti miestelio teikiamais malonumais, nes vos radusi laisvą minutę, kimba mokytis tekstų. Moteris teigė, kad nors tenka filmuotis nuostabios gamtos apsuptyje, tačiau, tai kelia ir nemažai nepatogumų: „Kai turiu laisvą minutę, tai dažniausiai tekstą mokausi. Nėra laiko kada grybais ir uogomis užsiimti.

Darbas gamtoje turi ir savų pliusų, ir minusų. Minusai – garso atžvilgiu: pro šalį dažnai važiuoja traktoriai, vyksta darbai, skraido lėktuvai. Mes turime laukti, kad nutiltų pašaliniai garsai. O šiaip, tai faina, kad serialo scenarijus yra atsinaujinęs, šiuolaikiškas. Ir kaip matyti iš serialo reitingų ir žmonių atsiliepimų – jis patinkam ir žiūrovams.“

 

 

 

 

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų