REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
65
Goda Alijeva (nuotr. asm. archyvo)

 Nuo merginų grupės pradžios „Yva“ įsikūrimo praėjo trylika metų. Karjeros pradžioje narės Natalija Bunkė, Kristina Ivanova ir Goda Alijeva dar menkai pažinojo pramogų pasaulį ir jo taisykles, bet seksualumu ir smagiomis dainomis joms greitai pavyko užkariauti visą Lietuvą.

65

 Nuo merginų grupės pradžios „Yva“ įsikūrimo praėjo trylika metų. Karjeros pradžioje narės Natalija Bunkė, Kristina Ivanova ir Goda Alijeva dar menkai pažinojo pramogų pasaulį ir jo taisykles, bet seksualumu ir smagiomis dainomis joms greitai pavyko užkariauti visą Lietuvą.

REKLAMA

Populiarumą lydėjo ir skandalai, straipsniai apie antrąsias puses ar skyrybas. Po aktyvių šešerių metų merginos išsiskirstė ir paskelbė grupės pabaigą. Taip pat griausmingai ir netikėtai jau pramogų pasaulio asės paskelbė apie grupės sugrįžimą. Praėjusias metais atsikūrusi „Yva“ jau rengia koncertus, tačiau tikina, kad šį kartą – viskas kitaip.

„Dabar žinome viso to kainą, žinome, kaip reikia laviruoti. Mes esame tokie šou verslo rykliai, kad naujokas turėtų dar ne tiek žolės apdergti“, - atvirai sako narė Goda, kuriai išvien pritaria ir Natalija su Kristina.

REKLAMA
REKLAMA

„Yvai“ – antras etapas. Ko galima tikėtis iš jūsų šį kartą?

Natalija: Visko. Visų pirma, jei mums kažkas nepatiks, mes viską nutrauksime, jei patiks, puoselėsime – iš mūsų galima tikėtis aukštumų.

REKLAMA

Kristina: Bet mes neįspraudėme savęs į rėmus. Viską darome laisva valia, lengva forma ir su dideliu pozityvumu. Pagrindinis dalykas, kurį mes sau išsikėlėme, yra laisvė. Smagiausia, kad mes esame kartu ir praleidžiame daug nuostabių momentų drauge.

Natalija: Mes visos kartu jaučiamės labai lengvai. Turime ir atskirus kolektyvus, kur jaučiamės puikiai, bet kai susirenka „Yva“, leidžiame tobulai laiką. Mes permatome viena kitą, tad atrodo, kad viskas sekasi lengva ranka.

O kaip pasikeitė grupės seksualumas?

Kristina: Figūros pasikeitė (juokiasi).

Natalija: Stipriai, į gerąją pusę. Esu patalpinusi nuotrauką „Facebook“, kaip atrodėme prieš dešimt metų ir dabar su tais pačiais kostiumais. Šiek tiek patobulintais – labiau atvirais. Mūsų figūros ir mes pačios dabar atrodome šimtą kartų geriau.

REKLAMA
REKLAMA

Kodėl?

Natalija: Goda augina du vaikus, aš – vieno vaiko mama, Kristina šiaip daug nuveikusi. Turime gyvenimo patirties.

Goda: Mūsų seksualumas turi brandos ir visai kitokio žavesio. Kristina labai teisingai išsireiškė – mes turime tą patį lengvumą ir žaismingumą. Mes esame ant scenos tam, kad žmonės gautų gerą energiją.

„Yva“ lydėjo daug skandalų. Ar dabar labiau saugote savo asmeninį gyvenimą, privatumą?

Natalija: Mes labiau saugome save. Mes nepaleidžiame to, ko nenorime, kad išeitų į eterį.

Kristina: Tuo metu taip norėjosi, taip ir darėme.

Goda: O dabar žinome viso to kainą, žinome, kaip reikia laviruoti. Mes esame tokie šou verslo rykliai, kad naujokas turėtų dar ne tiek žolės apdergti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

O tai kokia yra to kaina?

Natalija: Mūsų asmeninis gyvenimas, psichologinė būsena. Supraskite, kad mes nesame akmenys, irgi reaguojame.

Goda: Tai tikrai kainuoja. Bet todėl mes į viską norime žiūrėti atviromis širdimis, gera nuotaika – tai mūsų arkliukas.

Natalija: Kiekviena iš mūsų esame jau asmenybės. Kiekviena iš mūsų turime patirties ir galime būti žiauriai stiprios, todėl pajudinti ar paveikti mus nėra įmanoma. Mes tikrai žinome, kaip veikė šou verslas.

Bet jūs tikriausiai neįsivaizdavote, kad po 13 metų būsite tie žmonės, kurie valdys pramogų pasaulį?

Goda: Tiesą sakant, mes dabar gyvename anų laikų svajone.

Natalija: Atsimenu, kai mes Kaune važinėdavome su mano „Mazda 121”, ant kurios rožine spalva buvo užrašyta „Yva“. Atsidariusios stoglangį klausydavome „Paukšteli“, nes tuo metu tai buvo hitas.

Tada tikrai negalėjome patikėti, kad būsime tiek populiarios, bet aš visada žinojau, kad aš siekiau vieno tikslo. Dabar jis man atrodo banalus, bet aš to pasiekiau. Ir tai dar nėra viršūnė.

Kristina: Todėl ir reikia nebijoti svajoti, nes svajonės visada pildosi.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų