REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
13
Mantas ir Indrė Stonkai (nuotr. facebook.com)

Humoro šou „Buvusių moterų reikalai“ sudrebinęs Lietuvos sales ir moterų smegenis grįžta su nauja sprogstamąja jėga. Mantas Stonkus ir Justinas Jankevičius neužmigo ant laurų ir su pasididžiavimu pristato naujausią premjerą „Buvusių moterų reikalai 2“. Ją žinomi vyrai pristatys ir tautiečiams Dubline balandžio 1-ą „The Helix“.

13

Humoro šou „Buvusių moterų reikalai“ sudrebinęs Lietuvos sales ir moterų smegenis grįžta su nauja sprogstamąja jėga. Mantas Stonkus ir Justinas Jankevičius neužmigo ant laurų ir su pasididžiavimu pristato naujausią premjerą „Buvusių moterų reikalai 2“. Ją žinomi vyrai pristatys ir tautiečiams Dubline balandžio 1-ą „The Helix“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tikrai nedaug sutiksite žmonių, kurie nematė šio kultinio humoro šou ir nepažįsta ciniškojo Domo, bei publikos numylėtiniu tapusio naviojo Vytuko. Prabėgus trims metams šie du draugai ir vėl susitiks, ir vėl švęs bervakarį, vėl ciniškai bei naiviai narplios moterų ir kitus egzistencinius reikalus. Tik šįkart viskas bus kitaip. Nusimato labai intriguojantis vakaras, kadangi susitiks naujasis Vytukas, išgyvenantis savo sėkmės piką ir naujasis Domas, nedrąsiai žengiantis svarbiausią savo gyvenime žingsnį - jis veda.

REKLAMA

Vytukas su dideliu džiaugsmu imasi organizuoti geriausią bervakarį savo draugui. Laukia ypatingai vyriškas vakarėlis pagal visus privalomus kanonus: pats tikriausias striptizo klubas, kuris priklauso pačiam Vytukui, prabangūs gėrimai, iš pusiausvyros verčiantys pokalbiai, nešvankybės ir, žinoma, tikra striptizo šokėja, kuri šį kartą tikrai pažadėjo pašokt, o gal net ir...

Vytukas su Domu kviečia Jus užsukti į geriausią šių metų bernvakarį, nes daugiau nelabai kas žadėjo ateiti. Šia proga vieno personažų kūrėjas M. Stonkus net ryžosi interviu. 

REKLAMA
REKLAMA

- Mantai, papasakok, kuo ketinate nustebinti Dublino publiką?

- Pamatysite tai, ko nesitikite pamatyti. Galiu pažadėti, kad tikrai gerai praleisite laiką.

- „Buvusių moterų reikalai 2“ pristatomas kaip mirtina juodo humoro injekcija, kuriai neliks abejingų. Papasakok, kas tokio juodo ir mirtino laukia?

- Juodai ir mirtinai atskleisime žmonėms, kaip dažniausiai yra kalbama tik prie draugų, tarpusavyje. Visas juodumas ir bus tai, kad žmonės nėra įpratę girdėti tokius dalykus kalbant scenoje. Daug kas patyliukais yra kalbėję apie vienus ar kitus dalykus, leisdami laiką drauge su draugais. Moterims tai turėtų būti labai įdomu, nes jos galės pamatyti, ką veikia vyrai, likę vieni.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

- Ar jūsų programa yra standartinė ir kartojama, ar kiekvieną kartą įpinate ką nors naujo, improvizuojate? Ko galima laukti jūsų pasirodyme?

- Toks dalykas yra gyvas. Kai dirbi, vaidini, bendrauji scenoje, būna visko. Ir improvizacijos, nes šis žanras tą leidžia. Pasitaiko ir posūkių į vieną ar kitą pusę, tačiau tai yra spektaklis. Jis surepetuotas. Bet žinoma, kad tai yra gyva ir kartais įvairūs suplanuoti momentai gali šiek tiek kisti.

- Kelintą kartą vyksite linksminti emigrantų? Kaip suprantu, Dubline pasirodysite jau ne pirmą kartą?

REKLAMA

- Būtų nelengva suskaičiuoti. Dubline taip pat esame pasirodę ne vieną kartą.

- Ką galėtumėte papasakoti apie Airijos sostinę?

- Dublinas yra mano mėgstamiausias Jungtinės karalystės miestas. Vienintelis toks jaukus ir švarus. Esu pakankamai pedantiškas, todėl miesto švara ir tvarka – man svarbus dalykas. Britai nėra tokie tvarkingi. Užtenka pasižiūrėti, kaip atrodo jų aplinka įvairių vakarėlių metu penktadienio naktį... Airijoje viskas truputį kitaip, nors ir čia buvome matę vieną festivalį... Tačiau pagal savo jaukumą, kompaktiškumą Dublinas man tikrai labai patinka.

REKLAMA

- Ar galėtumėte palyginti Lietuvoje publiką ir emigrantus? Ar jaučiasi kokie skirtumai, kaip esate sutinkami, kaip jus priima?

- Galbūt didelių skirtumų ir nėra, tačiau jaučiamės labiau laukiami užsienio publikos. Tai labai įkvepia ir suteikia mums energijos. Manau, taip yra dėl to, kad Lietuvoje daugeliui savo gerbėjų esame nesunkiai pasiekiami. Gyvenant Lietuvoje, kad ir kuriame mieste gyventum, ilgai neužtruktum norėdamas nuvažiuoti į mūsų rengiamą humoro šou bet kurioje vietoje.

- Kaip jus žmona išleidžia į gastroles užsienyje? Ar ji turi kokį receptą, kaip jus sudrausminti, kad labai nepasileistumėte plaukų išvykęs?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

- Yra įdiegtos visos sekimo sistemos. Mano telefone nuolat įjungtas „FaceTime“. Jokių šansų pasileisti plaukus (juokiasi).

- Jūs ir Indrė – labai daug dirbate. Pasižiūrėjus į jūsų turo kalendorių, susidaro įspūdis, kad turite tikrai nežmoniškai daug veiklos. O kur dar filmavimai televizijoje... Nesibaiminate, kad tokie krūviai gali išklibinti santykius?

- Tikrai ne. Kadangi Indrė yra žmogus iš tos pačios srities, ji puikiai supranta mūsų darbo specifiką. Suderinti darbus ir išlaikyti tvirtą ryšį, puikius santykius per daugelį metų esame išmokę.

REKLAMA

- Dubline pasirodysite 1000 vietų salėje. Kokiai didžiausiai auditorijai kada nors esate pasirodę su „Buvusių moterų reikalais“?

- Kiek pamenu, tai buvo per 700 žmonių. Mūsų humoro šou yra labiau teatrinis, jis neskirtas milžiniškoms arenoms.

- Kokia publika jums yra geriausia? Kada šou metu patys jaučiate džiaugsmą? Ar jums visiškai nesvarbu, kaip jus priima?

- Kadangi Dubline pasirodysime ne pirmą kartą, žinome, kokia yra būtent ta publika. Tikimės susitikti su žmonėmis, kurie bus gerai nusiteikę. Tikime, kad nebus žmonių, kurie nusiteikę piktybiškai gadinti renginį sau ir kitiems su bereikalingais komentarais ir reakcijomis. Norėčiau kreiptis į tuos, kurie galbūt turės noro atėję parodyti save. Supraskite, kad išleidote pinigus tam, kad galėtumėte pažiūrėti mūsų humoro šou. Leiskite mums už jūsų pinigus surengti gerą šou jums!

REKLAMA

- Prisiminkite kokią nors komišką situaciją, kuri buvo nutikusi vizitų Dubline metu.

- Prisimenu patį pirmą vizitą Dubline. Jau tuo metu supratau, kad airiai labai mėgsta teatrų ar klubų grindis dengti kilimine danga. Ir, žinoma, jie labai mėgsta alų. Alus ir kiliminė danga klubuose tikrai nėra pats geriausias derinys. Buvau šokiruotas ir nustebęs, kad patalpoje galima jausti tokį kvapą (juokiasi).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų