REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
79
„Vyrų mados savaitės“ atidarymas (nuotr. Fotodiena.lt)

Ketvirtadienio vakarą madai neabejingi žmonės rinkosi į stilingą „Vyrų mados savaitę“. Oficialų startą žinomi pramogų verslo žmonės pažymėjo kultūros bare „Kablys“.

79

Ketvirtadienio vakarą madai neabejingi žmonės rinkosi į stilingą „Vyrų mados savaitę“. Oficialų startą žinomi pramogų verslo žmonės pažymėjo kultūros bare „Kablys“.

REKLAMA

Į uždarą šventinį atidarymo renginį susirinko garsiausios Lietuvos pramogų pasaulio žvaigždės, pasiruošusios mados tendencijų, prognozių ir naujovių antplūdžiui.

Savo vizitu renginio organizatorius pamalonino Žilvinas Grigaitis, Gintarė Gurevičiūtė, Simona Albavičiūtė-Bandita, Jogaila Morkūnas, Rimvydas Širvinskas-Makalius, Diana Vapsvė, Robertas Kalinkinas, Egidijus Rainys, Agnė Gilytė, Aistis Mickevičius, Gabrielius Vagelis, Erika Purauskytė, Saugirdas Vaitulionis, Alkas Paltarokas, Agnė Grigaliūnienė, Julija Janus, Liucina ir Tadas Rimgailos ir daugelį kitų.

Didžiausias šventės akcentas – išskirtinis „Beissoul ir Einius“ koncertas, kurio metu buvo pristatyta paties Beissoul kurta monumentalių kostiumų – avangardinės mados kolekcija.

REKLAMA
REKLAMA

 

Po oficialios dalies kviestiniai svečiai buvo pakviesti užsukti į mados viešbutį „Stikliai“, kur vyks atidarymo renginio dūzgės.

REKLAMA

Renkamas stilingiausias vyras

Pirmosios „Vyrų mados savaitės“ metu stilingiausiu Lietuvos vyru buvo išrinktas žymusis Lietuvos dizaineris Juozas Statkevičius. Šiais metais stilingiausiajam iššūkį mes net 29 Lietuvos vyrai, turintys išskirtinį stilių ir mados pojūtį.

„Vyrų mados savaitės“ kulminacija – stilingiausio Lietuvos vyro apdovanojimai vyks kovo 12-ąją, paskutinę mados savaitės dieną. Šiais metais bus apdovanotas ne tik metų „Stilingiausiasis“, bet ir atskirų „Vyrų mados savaitės“ kurtų nominacijų laimėtojai. Organizatoriai išskyrė šias kategorijas: „Klasikinio stiliaus“, „Modernios klasikos“, „Geriausio sceninio įvaizdžio“, „Stilingiausio bohemiečio“, „Pažabojusio tendencijas“, o taip pat – projekto partnerio įsteigtą specialią „L'Officiel Mada“ nominaciją. Kaip ir pernai, stilingiausią Lietuvos vyrą rinks ir balsus atiduoti galės skaitytojai internete.

REKLAMA
REKLAMA

Rinkimų tikslas – pagerbti mados mylėtojus

Pirmosios „Vyrų mados savaitės“ metu iš 32 pretendentų laimėti stilingiausiojo titulą verčiausiu rinkėjams pasirodė dizaineris Juozas Statkevičius. Žymusis drabužių kūrėjas surinko beveik 10 tūkst. balsų. Anot „Vyrų mados savaitę“ organizuojančios „Trend Wave“ įkūrėjos Marijos Palaikytės, šie rinkimai ir gausus nominuotųjų skaičius – puikus įrodymas, kad Lietuvoje yra daug vyriškos lyties atstovų, kurie turi išskirtinį mados pojūtį ir stilių savo charakteriui išreikšti.

„Pirmųjų rinkimų tikslas buvo parodyti, kiek daug Lietuvoje yra stilingų vyrų. Siekėme ne tik atkreipti dėmesį į vyrų stilių, bet ir inspiruoti kitus nebijoti būti savimi, rinktis drąsesnius įvaizdžio sprendimus. Nors Lietuvos vyrai dažniausiai renkasi saugius ir santūrius drabužių derinius, smagu, kad vis daugiau jų atkreipia dėmesį į išsiskiriančias detales, aksesuarus“, – teigia mados analitikė ir tendencijų prognozuotoja M. Palaikytė.

Rinkimai buvo skirti pagerbti tikruosius mados mylėtojus, kurie skiria laiko ir dėmesio kiekvieną dieną atrodyti išskirtinai, nebijo savęs ieškoti ir parodyti savo stilių. Anot „Trend Wave“ bendrasavininkės Julijos Valiulienės, Juozas Statkevičius – puikus to pavyzdys, jis ne tik dominuoja mados pasaulyje, bet pats kuria tendencijas bei dalijasi savo stiliaus ir mados pajutimu su kitais, o tai – itin brandžios bei įtakingos mados pasaulio asmenybės bruožas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų