REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
23
Egidijus Dragūnas (nuotr. Instagram)

Selo žinutė Lietuvai – smūgis į skaudžiausią vietą?

Jeigu reikėtų sudaryti įspūdingiausių lietuviškų „Instagram“ profilių savininkų sąrašą, Egidijus Dragūnas patektų bent į dešimtuką. Nuotraukos, kuriomis pastaruoju metu socialiniuose tinkluose dalijasi atlikėjas, kelia pavydą.

23

Jeigu reikėtų sudaryti įspūdingiausių lietuviškų „Instagram“ profilių savininkų sąrašą, Egidijus Dragūnas patektų bent į dešimtuką. Nuotraukos, kuriomis pastaruoju metu socialiniuose tinkluose dalijasi atlikėjas, kelia pavydą.

REKLAMA

Atostogos viename įspūdingiausių pasaulio miestų, Dubajuje, egzotiškas poilsis Maldyvuose – nuo spalvingų vaizdų raibsta akys.

Ilgai trukusios atostogos paliko įspūdį ir pačiam Selui. „Facebook“ jis išsakė nuomonę apie dabartinę situaciją Lietuvoje ir pristatė Maldyvų dovanojamus malonumus.

„Kam Lietuva, pilkas dangus, depresija, nežmoniškos kainos ir alkoholis, kai yra Tailandas, spalvos, šiluma, jūra, sportas ir šviežias kokosas už 2 litus. Greitai Lietuvoje liks tik deputatai, teisėjai ir policininkai. Vieni priiminės nesąmoningus įstatymus, kiti persekios, o kiti – teis. Galėsit p**t vieni kitus iki apsi****mo“, – „Facebook“ rašė skandalistas.

Pečius spaudžia atsakomybė

Poilsiaujantį atlikėją, greičiausiai, sujaudino priminimas apie nemalonumus gimtinėje.

Vilniaus miesto apylinkės teismui pirmadienį trečią kartą nepavyko pradėti nagrinėti E. Dragūno administracinės bylos, kurioje jis kaltinamas nedideliu chuliganizmu ir pasipriešinimu policijai.

REKLAMA
REKLAMA

Teisme paaiškėjo, kad atlikėjas vėl prašo atidėti bylos nagrinėjimą, kol iš užsienio atvyks į Lietuvą.

Dėl panašios priežasties teismas bylos nagrinėjimą atidėjo ir pernai gruodžio 7 dieną. Tąkart E.Dragūnas teismui taip pat pateikė prašymą atidėti posėdį. Prieš tai posėdis turėjo vykti pernai lapkričio 23 dieną, tačiau nieko nepaaiškinęs ir nepranešęs E.Dragūnas neatvyko į posėdį. Teisme nepasirodė ir jo advokatas.

REKLAMA

Pažeidėjui niekaip neatvykstant į savo bylos nagrinėjimą, teismas jo bylą gali išnagrinėti rašytinio proceso tvarka.

Demonstravo keistus gestus

Atlikėjas į nemalonumus su policija įsivėlė pernai naktį iš spalio 21-osios į 22-ąją, kai Vilniuje, važiuodamas automobiliu kaip keleivis, pravažiuojančiam ekipažui rodė nepadorius gestus.

 

E. Dragūnas buvo pristatytas į policiją, jam surašytas protokolas už du administracinius pažeidimus.

Atlikėjas jau anksčiau yra baustas už pasipriešinimą policijai.

2015 metų gegužę teismas jam skyrė 86 eurų baudą už tai, kad jis pasipriešino policijai, kai važiavo neužsisegęs saugos diržų, plūdo policininkus, nepateikė prašomų dokumentų.

REKLAMA
REKLAMA

Atlikėjas dar nėra atgavęs teisės vairuoti automobilį. Pernai gruodį teismas už vairavimą išgėrus teisę vairuoti atėmė dvejiem metams ir dviem mėnesiams.

Jam taip pat buvo skirta 723 eurų bauda.

Atlikėjas naktį neblaivus buvo sustabdytas Vilniaus miesto centre, jam buvo nustatytas 1,65 promilės girtumas. Tai – vidutinis girtumo laipsnis. SEL lyderis anksčiau ne kartą baustas už įvairius Kelių eismo taisyklių pažeidimus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų