REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Trečiadienį paaiškėjo dvylikos talentingų žmonių, kurie jau vasarį įsikurs naujo realybės šou „Aš – superhitas“ patalpose. Finalinėje atrankoje pasirodė net dvidešimt pretendentų. Nors komisiją sudarė vos keturi nariai – Povilas Meškėla, Dominykas Kubilius, Laura Paukštė ir Alanas Chošnau – dalyvių balsai išdavė apie nenumaldomą jaudulį. Vienai iš jų, kad vokalas atrodytų stipresnis, net prireikė nusiauti aukštakulnius.

Trečiadienį paaiškėjo dvylikos talentingų žmonių, kurie jau vasarį įsikurs naujo realybės šou „Aš – superhitas“ patalpose. Finalinėje atrankoje pasirodė net dvidešimt pretendentų. Nors komisiją sudarė vos keturi nariai – Povilas Meškėla, Dominykas Kubilius, Laura Paukštė ir Alanas Chošnau – dalyvių balsai išdavė apie nenumaldomą jaudulį. Vienai iš jų, kad vokalas atrodytų stipresnis, net prireikė nusiauti aukštakulnius.

REKLAMA

Tik keli pasirodžiusieji komisijai pademonstravo betarpį pasitikėjimą savimi. Ne tik talentu, bet ir seksualumu komisiją pakerėjusi Monika Ilgūnaitė sako, kad iššūkiai – jos gyvenimo dalis. „Aš labai mėgstu išbandymus, kompanijas, pažintis, naujus potyrius. Dėl to sugalvojau, kad tai būtų gana įdomi įvykių koncentracija per trumpą laiką vienoje vietoje. Galima patirti įvairių nuotykių ir dar dainuoti. Tai yra nerealu“, – paprašyta įvardinti sprendimo sudalyvauti projekte priežastį, sakė trisdešimtmetė.

- Panašu, kad noras patekti į projekto dalyvių gretas buvo didžiulis. Tačiau stebint atranką pasirodė, kad visiškai nesijaudini.

REKLAMA
REKLAMA

- Atrankos, vertinimai – tokie dalykai visuomet sukelia jaudulį. Tačiau aš visuomet linkusi pasitikėti savimi. Ėjau čia tikėdama, kad man pavyks. Kaip ir visose kitose gyvenimo situacijose. Kartais tai pasiteisina, kartais ne. Priklausomai nuo vietos, aplinkybių, žmonių. Panašu, kad šiandien man pasisekė.

REKLAMA

- Komisija tau jau prilipdė „seksualiosios šou dalyvės“ etiketę. Ar nebijai jos?

- Ne. Ko čia bijoti? Kiekviena moteris svajoja būti seksualia ir kiekviena savyje to seksualumo turi. Tik ne visos žino, kaip tai išreikšti. Galbūt aš tai esu įvaldžiusi labiau. Tad, viskas tvarkoje, seksualumas nėra bloga savybė.

- Visuomet tokia buvai?

- Anksčiau aš buvau visai kitokia. Taip, romantiškumas, svajingumas yra įgimta. Tačiau daugelio kitų patrauklumo savybių yra išmokstama. Mano idealas yra Merilyn Monroe. Esu peržiūrėjusi visus filmus, skaitau knygas apie ją. Man ji patinka kaip moteris. Ir, galbūt, aš kažkiek atitinku jos tipažą. Tikiuosi. Tad aš džiaugiuosi sulaukdama tokių komplimentų.

REKLAMA
REKLAMA

- Sakai, kad anksčiau buvai kitokia. Ar pastebėjai, kaip pasikeitė žmonių požiūris į tave, kuomet tapai patrauklesnė, seksualesnė?

- Aš jokiu būdu nelaikau savęs tik seksualia, tuščia ir kvaila. Esu protinga, jautri, empatiška asmenybė. Kol buvau tiesiog tokia, manęs niekas nepastebėdavo. Priimdavo, kaip paprastą merginą, statistinę vidutinybę. Kuomet aš subrendau, pasikeitė mano manieros, požiūris į saviraišką, natūralu, kad ėmiau sulaukti kitokių reakcijų. Viskas labai paprasta – žmonės nori bendrauti su savimi pasitikinčiomis asmenybėmis.

- Ne tik patraukli, bet ir protinga! Ar tavo širdis užimta?

- Galiu drąsiai teigti, kad šiuo metu mano širdis yra užimta labai nuostabaus vyro.

- Esi ištekėjusi?

- Ne, aš nesu ištekėjusi ir neturiu vaikų. Kol kas nebuvo poreikio. Tačiau mano širdis yra užimta.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

- Kiek laiko esate drauge?

- Ilgai. Jau keleri metai. Turiu mylimąjį, kuris mane labai palaiko ir visuomet yra mano širdyje.

- Ar esi iš tų moterų, kurioms karjera, savirealizacija yra svarbiau nei šeimos kūrimas?

- Vyro ir žmonos šeima nepavadinčiau. Tai yra du statistiniai vienetai. Tuo tarpu vaiko gimdymui, jo auginimui tikrai reikia pasiruošimo. Na, kad ir dabar – negalėčiau juk trims mėnesiams jo palikti ir dalyvauti realybės šou. Tai yra didžiulė atsakomybė, ne šiaip laisvalaikis. Jaunimas šiais laikais neskuba to daryti. Visi labiau orientuoti į save. Aš irgi esu labai jaunatviška. Galvoju, kad dar noriu kažką nuveikti. Pirmiausia – saviraiška.

REKLAMA

- Tai tave daro laiminga?

- Be abejonės.

- Kas dar tau teikia laimę?

- Žinios. Visuomet stengiuosi atrasti naujų žinių, kažką naujo išmokti. Tai tvirtina asmenybę.

- Projektas truks tris mėnesius. Ką labiausiai gaila palikti išsikeliant į šou apartamentus?

- Manau, kad tai nėra labai didelis laiko tarpas. Todėl man nėra gaila nieko palikti. Tam tikra aplinkybių kaita maksimum trims mėnesiams – nėra daug. Einu visiškai ramia širdimi, neišgyvenu dėl nieko. Nei dėl darbų, nei dėl širdies draugo.

- Apsigyvensi su būriu visiškai nepažįstamų žmonių. Ar turi kokių charakterio savybių, kurių nenorėtum jiems parodyti?

- Reaguoju į tai labai sveikai. Visi mes esam socializuojančios būtybės. Reikės ilgą laiką išbūti su tais pačiais žmonėmis. Tačiau lygiai taip pat ir darbe – su bendradarbiais taip pat praleidi pusę gyvenimo. Tiesiog reikia mokėti prisitaikyti.

REKLAMA

- Tu tai sugebi?

- Taip, šitą savybę aš tikrai turiu. Aš labai moku prisitaikyti prie visų aplinkybių ir žmonių. Dėl to galvoju, kad projekte man nebus labai sunku. Galbūt bus man nepalankių aplinkybių, žmonių, su kuriais aš nenorėsiu būti vienoje patalpoje. Tačiau kažkaip aš turėsiu tai padaryti.

- Žodžiu, į konfliktus nesi linkusi?

- Nesu. Aš taikus žmogus. Taip, galiu pasakyti, ką galvoju ir tai ne visuomet būna labai skanu. Charakterį turiu, tačiau nebūtinai turiu jį demonstruoti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų