REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
45
Remigijaus Morkevičiaus bičiuliai (nuotr. tv3.lt fotomontažas)

Vakar vėlyvą vakarą visą Lietuvą sukrėtė garsaus sportininko netektis. Kaune rastas bušido kovotojo Remigijaus Morkevičiaus lavonas su šautine žaizda.

45

Vakar vėlyvą vakarą visą Lietuvą sukrėtė garsaus sportininko netektis. Kaune rastas bušido kovotojo Remigijaus Morkevičiaus lavonas su šautine žaizda.

REKLAMA

Prieštaringai vertinamas jaunas vyras buvo gerai žinomas ne tik sporto, bet ir pramogų pasaulyje. R. Morkevičius dalyvavo TV3 projekte „Šuolis“ ir jame iškovojo pirmąją vietą.

Po netikėtos žinios apie nelaimę, sportininką pažinoję bičiuliai neliko abejingi. Daugelis iš jų skyrė užuojautą R. Morkevičiaus šeimai, o ypač jo antrajai pusei, kuri šiuo metu laukiasi kūdikio.

„Kodėl tokie baisūs dalykai Lietuvoje dedasi...“, - iškart po sukrečiančios žinios rašė šiuo metu Graikijoje apsistojusi atlikėja Gabrielė Grygolaitytė-Vasha.

Artimai sportininką pažinojęs reperis Vytautas Medineckas-Ironvytas negailėjo gražių žodžių savo draugui: „Ilsėkis ramybėje, bičiuli... „Nesvarbu ofisas ar ringas, jeigu tu laimingas, reiškiasi elgiesi teisingai“, - pacitavo savo dainos žodžius ir pasidalino vaizdo klipu, kuriame pagrindinė žvaigždė – pats R. Morkevičius.

REKLAMA
REKLAMA

Netylėjo ir bendrame projekte su sportininku susipažinusi Elita Citovičiūtė: „Tegul ilsisi ramybėje Remigijus. Prisimenu, kaip projekte „Šuolis“ pakalbėdavom, atradom panašumą, kad labiausiai jaudinamės kalbėt prieš kameras, o visi šuoliai – tai malonumas, nėra baimes...“

REKLAMA

Savo mintimis apie žinomą vyrą dalinosi ir Merūnas Vitulskis: „Žinot... Daug kalbų gali būti apie Remigijų, bet manau tik artimiausieji žinojo jį kaip nuoširdų, filosofišką, motyvuojantį, nuostabų tėvą ir tikrai charizmatiškiausią bei vieną talentingiausių kovų menų sportininkų Lietuvos istorijoje... Užuojauta šeimai ir visai „Muay Thai“ bendruomenei.“

Kartu televizijos projekte „Šuolis“ dalyvavusi Jolanta Leonavičiūtė pasidalino bendra nuotrauka ir skyrė švelnius žodžius: „Ilsėkis ramybėje, Remigijau. Užuojauta šeimai, artimiesiems.“

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų