REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
75
Jurgita Tvarijonaitė (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)

Ketvirtadienio vakarą naujausios „Guess“ rudens/žiemos kolekcijos pristatyme apsilankė viešumoje pastaraisiais metais niekuomet nesutinkama buvusi manekenė Jurgita Tvarijonaitė.

75

Ketvirtadienio vakarą naujausios „Guess“ rudens/žiemos kolekcijos pristatyme apsilankė viešumoje pastaraisiais metais niekuomet nesutinkama buvusi manekenė Jurgita Tvarijonaitė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vos įžengusią pro duris ją vienas po kito ėmė kalbinti žurnalistai ir vakaro svečiai. Dėl šios priežasties moteris neturėjo galimybės nė akies krašteliu pažvelgti į kolekcijos pristatymo modelius. Nepaisant to, viso renginio metu žavėjo išpuoselėta šypsena. 

REKLAMA

„Neturiu nei poreikio, nei noro lankytis renginiuose. Džiaugiuosi, kad eidama į parduotuvę dabar jaučiuosi kur kas ramiau. Matau, kad mato, atpažįsta, tačiau dėmesys tikrai nėra toks didelis kaip anksčiau. Tad užsimaukšlinu kepurėlę ir gatvėje jaučiuosi kaip paprastas žmogelis.

Šiandien padariau išimtį, atėjau, nes „Guess“ – mano mėgstama drabužių firma. Bet štai, susitikau su žurnalistais ir pasikalbėjusi išeinu namo. Absoliučiai nieko nemačiau. Tik sutikau keletą pažįstamų veidų“, – šypsojosi dėmesio visą vakarą neatsigynusi garsi moteris.

REKLAMA
REKLAMA

Namo skubanti J. Tvarijonaitė atskleidė, kad šiuo metu jai svarbiausia – šeima.

„Džiaugiuosi, kad išpildžiau visas savo motiniškas svajones. Tikriausiai šeima jau nebegausės. Nors, kaip sako, žmogus planuoji, o Dievas viską sudėlioja savaip“, – tikino, su vyru Edgaru Vaškevičiumi du sūnus auginanti moteris. 

Primename, kad pora susituokė 2012-aisiais. Edgaras ir Jurgita kartu augina 7 metų sūnų Tomą Juozapą, o antrojo susilaukė dar visai neseniai, 2016 metų sausį.

Paklausus, kaip buvusiai manekenei, aplinkinių dėmesio niekuomet nestokojusiai gražuolei sekasi auklėti du berniukus, moters šypsena tapo dar platesnė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Nuostabiai... Kaip ir kiekvienai mamai, taip ir man, savi vaikai – patys gražiausi, šauniausi ir nuostabiausi. Nors, tiesą sakant, namie aš esu tas pilkasis kardinolas. Tėtis šiek tiek lepina, tad mes nuolat baramės dėl vaikų auklėjimo. Aš reikalauju, o jis viską leidžia. Kai vaikai dar buvo įsčiose, mes buvome sutarę, kad, nors aš būsiu ir neteisi, jis niekada manęs prie vaiko nekritikuos. Iš pradžių mes ėjome labai vieningai, o dabar viskas kažkaip pasikeitė.

Žiūriu, kad jis su ta meile sūnums šiek tiek perlenkia lazdą. Apžavėtas, apkerėtas ir dabar jau nebesusivaldo. Jis jiems ne griežtas tėtis, o draugelis. Tad dėl to dabar kyla daugiausia diskusijų“, – atskleidė moteris.

REKLAMA

Rinkdamasi vyrą neprašovė

Pajuokavusi apie menkus barnius jųdviejų namuose, buvęs modelis patikino, kad Edgaras – jos gyvenimo vyras. 

„Aš manau, kad situacija pas mus yra labai palanki. Tikrai atitinka kirvis kotą. Nedažnai, tačiau esu degtukas, kuris gali išvaryti vyrą iš pusiausvyros. O jis – kur kas ramesnis. Jis nesudaro preteksto, dėl ko turėtume pyktis. Šiuo atžvilgiu man labai pasisekė. Nes nuo smarkesnio, nuo to tikro lietuvio turbūt dar ir į nosį gaučiau.

Esu absoliučiai patenkinta savo dabartiniu gyvenimu. Rinkdamasi vyrą tikrai neprašoviau. Labai geras, rūpestingas tėtis. Kadangi man dabar tenka likti su mažyliu, vyresnėliui jis visuomet paruošia pusryčius ir pats nuveža į mokyklą. Kalbėdama apie pusryčius turiu omeny karštą maistą. Tuo jis net pats savęs niekuomet nelepindavo“, – juokėsi J. Tvarijonaitė ir susimąstė, kad dar nespėjo atšvęsti jųdviejų draugystės dvidešimtmečio. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų