REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
9
Kim Kardashian (nuotr. SCANPIX)

JAV realybės televizijos žvaigždė Kim Kardashian sekmadienį buvo pagrobta viename Paryžiaus viešbutyje policininkais apsimetusių užpuolikų, kurie jai grasino ginklu, pranešė garsenybės atstovė.

9

JAV realybės televizijos žvaigždė Kim Kardashian sekmadienį buvo pagrobta viename Paryžiaus viešbutyje policininkais apsimetusių užpuolikų, kurie jai grasino ginklu, pranešė garsenybės atstovė.

REKLAMA

„Ji smarkiai sukrėsta, bet fiziškai nenukentėjo“, – sakė atstovė.

Kiek anksčiau K.Kardashian vyras – repo superžvaigždė Kanye Westas – netikėtai nutraukė savo pasirodymą viename festivalyje Niujorke.

K.Kardashian, televizijos realybės šou „Gyvenimas su Kardašianais“ (Keeping Up with the Kardashians) žvaigždė ir vienas iš JAV populiariosios kultūros simbolių, buvo išvykusi dalyvauti Paryžiaus mados savaitėje.

Jos atstovė sakė, kad „du kaukėti vyrai“ įžengė į K.Kardashian viešbučio kambarį ir nukreipė į ją ginklą.

REKLAMA
REKLAMA

Atstovė nepateikė daugiau detalių ir neatskleidė, ar šis incidentas buvo apiplėšimas, ar buvo kokių nors kitų motyvų.

K.Kardashian, viena iš įsimintiniausių JAV žvaigždžių, praeitą savaitę tapo garsenybes puldinėjančio buvusio ukrainiečių žurnalisto Vitalijaus Sediuko taikiniu – buvo nufilmuota, kaip jis mėgina pabučiuoti į restoraną ėjusios amerikietės užpakalį. Vėliau V.Sediukas aiškino, kad jo veiksmai buvo protestas, kurio tikslas – „populiarinti tarp paauglių mergaičių natūralų grožį“.

REKLAMA

2014 metais Paryžiuje K.Kardashian irgi buvo užpulta per vieną mados savaitės šou. Nei per vieną iš šių tų incidentų ji nenukentėjo.

K.Westas, vienas garsiausių šiuolaikinių atlikėjų, per Niujorke vykstantį muzikos festivalį „The Meadows“ įžengė į sceną pusvalandžiu vėliau negu planuota.

Praėjus valandai nuo pasirodymo pradžios, K.Westas pareiškė „Atsiprašau, šou baigtas“ ir greitai išvyko.

Festivalio atstovas paskelbė 10 minučių pertrauką, bet netrukus sugrįžo ir paskelbė, kad K.Westo „šeimoje įvyko nenumatytas atvejis“ ir kad dainininkas jau išvyko.

REKLAMA
REKLAMA

Festivalis vėliau paskelbė pranešimą, kuriame gyrė K.Westo „nuostabų pasirodymą“ ir pridūrė: „Mūsų mintys su K.Westu ir jo šeima.“

Vienas Paryžiaus policijos pareigūnas patvirtino, kad įvyko apiplėšimas, susijęs su K.Kardashian, bet pridūrė, kad ji nenukentėjo ir kad atliekamas tyrimas. Pareigūnas neturėjo įgaliojimų viešai savo vardu kalbėti apie vykdomą tyrimą, todėl negalėjo skelbti savo pavardės.

K.Kardashian West sekmadienį vakare Paryžiuje žiūrėjo mados namų „Givenchy“ pristatymą.

Paryžius yra ypatinga vieta K.Kardashian ir jos vyrui: jiedu šiame mieste praleido savaitgalį prieš savo vestuves, įvykusias 2014 metų gegužę Florencijoje.

Kol kas neaišku, ar poros vaikai – trimetė North ir 10 mėnesių sūnus Saintas – sekmadienį buvo su K.Kardashian jos viešbučio kambaryje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų