REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
18
Bradas Pittas ir Angelina Jolie (nuotr. SCANPIX)

Bradui Pittui nedalyvavo planuotame pirmame savo viešame pasirodyme po praėjusią savaitę įvykusio išsiskyrimo su Angelina Jolie Pitt.

18

Bradui Pittui nedalyvavo planuotame pirmame savo viešame pasirodyme po praėjusią savaitę įvykusio išsiskyrimo su Angelina Jolie Pitt.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Aktorius nedalyvavo Terrence'o Malicko naujo dokumentinio filmo premjeroje trečiadienio vakarą, nors dalyvauti turėjo.

REKLAMA

B. Pittas, kuris yra naujosios juostos „Voyage of Time: The IMAX Experience“ pasakotojas, trečiadienį paskelbė pareiškimą, kad yra dėkingas už galimybę būti šio projekto dalimi, bet šiuo metu didžiausią dėmesį skiria „ padėčiai savo šeimoje“ ir nenori „nukreipti dėmesio nuo šio nepaprasto filmo“.

Prodiuseris Sophokles Tasioulis prie Kalifornijos mokslo centro kino teatro sakė suprantąs, kodėl B. Pittas nedalyvauja.

REKLAMA
REKLAMA

„Šiuo metu jo asmeninė padėtis labai kebli. Na, o mes norime, kad žmonės ateitų čia dėl filmo, o ne dėl to, kas vyksta užkulisiuose, asmeniniame Brado gyvenime, – sakė S.Tasioulis. – Tad galvoju, kad šis jo sprendimas buvo geras. Ir mes visi gerbiame jo privatumą.“

B. Pittas taip pat yra vienas naujojo filmo prodiuserių. Aktorius vaidino T. Malicko režisuotame 2011 metų filme „Gyvenimo medis“, kuris buvo nominuotas „Oskarui“ ir prodiuserė Sarah Green sakė, kad jiedu yra „dideli draugai“. Pasak S. Tasioulis, prodiuseriai su B. Pittu tiesiogiai nebendravo daugiau kaip dvi savaites.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

B.Pittas dar nepateikė savo atsakymo skyrybų byloje. A. Jolie rugsėjo 20-osios skyrybų prašyme nurodomi nesutaikomi skirtumai, ji siekia viena globoti šešis poros vaikus.

Federalinis tyrimų biuras sako dar sprendžiantis, ar tirti pranešimus apie B.Pitto dalyvavimą konflikte, įvykusiame rugsėjo 14 dieną privačiame lėktuve, kuriuo skrido jo šeima. Incidentas išprovokavo įtarimus, kad B.Pittas smurtavo savo 15-mečio sūnaus atžvilgiu, o kelios žiniasklaidos priemonės taip pat pranešė, kad aktoriaus atžvilgiu tyrimą vykdo vaiko gerovės apsaugos agentūra.

REKLAMA

Los Andželo apygardos vaikų ir šeimos reikalų departamentas nesakė, ar tiria minėtą incidentą.

A. Jolie prašyme nutraukti dvejus metus trukusią santuoką nurodoma, kad pora kartu nebegyvena nuo rugsėjo 15-osios – dienos po incidento lėktuve. Jos advokatas sakė, kad aktorė nusprendė skirtis „dėl šeimos sveikatos“.

Kitas B.Pitto filmas po „Voyage of Time“ bus Roberto Zemeckis drama apie Antrąjį pasaulinį karą „Allied“, kuris turi būti pradėtas rodyti lapkritį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų