REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
9
„YVA“ (nuotr. tv3.lt fotomontažas)

Šį rudenį Lietuvos muzikos pasaulis pasitinka su netikėtomis naujienomis. Į sceną sugrįžta kadaise buvusi itin populiari merginų grupė „Yva“.

9

Šį rudenį Lietuvos muzikos pasaulis pasitinka su netikėtomis naujienomis. Į sceną sugrįžta kadaise buvusi itin populiari merginų grupė „Yva“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Prieš 13 metų skandalingai prasidėjusi grupės karjera pasak „Yvos“ lyderės dainininkės Natalijos Bunkės, tęsis, o merginos scenoje bus dar linksmesnės. Atlikėjos teigimu, grupės narės neketina tapti santūriomis ir nepraras ne tik savo muzikinio braižo, bet ir jaunatviško sceninio įvaizdžio.

REKLAMA

„Šita mintis ore sklandė jau prieš metus, nes koncertų organizatoriai vis klausinėdavo, ar tai yra įmanoma. prieš dvi savaites su sese susėdom, paskambinom Godai ir nutarėm – arba padarom per dvi savaites, arba niekada“, - su džiaugsmu apie grupės atsikūrimą pasakojo N. Bunkė.

Nors pačios N. Bunkės sceninis įvaizdis bėgant metams gerokai keitėsi ir tapo santūresnis, dainininkė teigia, jog „Yva“ išliks tokia pati. „Niekas nesikeis. Grupė turi savo braižą – nėra tokios grupės. Mūsų niekas taip ir nenukopijavo, tai ir mes nieko nekopijuosim. Mes turim savo stilių ir jį diktuojame“, - kalbėjo moteris.

REKLAMA
REKLAMA

N. Bunkė tikino, atsikūrusi grupė scenoje atrodys dar geriau, nei prieš 10 metų: „Mes dabar atrodome žymiai geriau, nei prieš 10 metų – kodėl nepakvailioti? Scenoje tikrai užkursim tikrą pirtį ir nei vienas tuo neabejoja. Visos esam profesionalės ir kiekviena skirtinga, mes ne klonai – kiekviena su savo istorija ir patirtimi.“

Naujų dainų kurti atlikėja atskleidė neskubanti – kol kas publiką linksmins naujomis senų dainų aranžuotėmis. „Naujų dainų į programą įtrauksime tik kažkada ateityje, o kol kas atliksime senas su naujomis aranžuotėmis. Tiesiog mes būsim dar linksmesnės scenoje. Nors brandesnės, bet linksmesnės – žinom kaip padaryti tikrą vakarėlį scenoje“, - juokdamasi pasakojo dainininkė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

N. Bunkės teigimu, grupės narės ir ji pati neturi jokių tabu ir scenoje yra pasiruošusios viskam: „Aš neturiu jokių tabu. Iššūkiai mums visoms patinka. Džiaugiuosi, kad šalia manęs stovi labai drąsios merginos, o aš pati irgi labai drąsi. Iš savo rogių tikrai neiškrisim – nėra į mus panašių. „Yva“ turi savo ir savitą stilių.“

Nuspręskite ir išrinkite, kada į sceną grįžusios grupės „Yva“ narės atrodė stilingiau – karjeros pradžioje ar dabar?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų