REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
13
Lindsay Lohan ir Egoro Tarabasovo grumtynės (nuotr. iš vaizdo įrašo)

Amerikiečių aktorės Lindsay Lohan (30) bei rusų turtuolio Egoro Tarabasovo (23) skyrybų drama neslopsta: į viešumą iškilo vaizdo įrašas, kuriame užfiksuotas poros kivirčas ir muštynės.

13

Amerikiečių aktorės Lindsay Lohan (30) bei rusų turtuolio Egoro Tarabasovo (23) skyrybų drama neslopsta: į viešumą iškilo vaizdo įrašas, kuriame užfiksuotas poros kivirčas ir muštynės.

REKLAMA

Išskirtiniuose kadruose nufilmuota, kaip Linsay iš automobilio sviedžia Egoro telefoną. Tada abu jie išoka iš juodo visureigio ir susigrumia. Kadangi prie ant žemės gulinčio telefono mergina pribėga pirmoji, norėdamas atgauti telefoną E. Tarabasovas griebia ją ir užlaužia ranką.

„Atiduok mano telefoną!“ - grumtynių metu kartoja E. Tarabasovas, o L. Lohan šaukia: „Aaa! Aaa! Ne! Man skaudėjo!“

Visas incidentas truko trumpiau nei minutę, o jį nufilmavo porai iš paskos važiavusio automobilio vairuotojas.

 

Šios grumtynės įvyko per poros atostogas Graikijos Mikono saloje, o galutiniu lūžiu tapo L. Lohan ir E. Tarabasovo konfliktas jų namuose Niujorke. Į balkoną išbėgusi moteris tuomet šaukėsi pagalbos ir klykė, kad mylimasis bandė ją pasmaugti. Buvo iškviesta policija, o vienas priešais gyvenantis kaimynas vėlgi viską nufilmavo.

REKLAMA
REKLAMA

„Jis ką tik smaugė mane. Jis vos manęs nenužudė, – šaukė Lindsay. – Prašau, prašau, prašau. Jis ką tik smaugė mane. Jis vos manęs nenužudė. Visi sužinos. Lauk iš mano namų.“

REKLAMA

„Daryk tai ... Tu sup... beprotis. Tu sup... ligonis. Tau reikia pagalbos. Čia mano namai, lauk iš mano namų“, – tęsė aktorė, o paskui šaukiė Jegorui: „Man viskas baigta. Aš nebemyliu tavęs. Tu bandei mane nužudyti. Tu sup... psichopatas … Tarp mūsų viskas baigta.“

„Ne, Jegorai, tu mane nuolat smaugdavai. Negali nuolat smaugti moters ir daužyti jos, ir galvoti, kad taip gerai. Visi matė, kad mane lietei. Tai nufilmuota. Lauk! Lauk“, – šaukė ji.

Po to pora pasuko savais keliais ir iki šiol nesimatė. Komentuodama naujai paviešintą įrašą, L. Lohan nebuvo linkusi atvirauti, bet minėjo, kad buvęs jos sužadėtinis vartojo pernelyg daug alkoholio ir tuomet tapdavo agresyvus: „Egoras per daug gėrė ir tada tiesiog pašėlo /.../ Dabar suprantu, kad negali išsaugoti tokių santykių vien iš meilės. Jokia moteris negali būti šitaip mušama ir pasilikti su tuo žmogumi, jei jis net nėra pasiruošęs atsiprašyti.“


TAIP PAT SKAITYKITE:

Lindsay Lohan kaimynai kraupo nuo riksmų: sužadėtinis ketino nužudyti

Lindsay Lohan ir sužadėtinio drama auga: vyro ieško ir įsiutęs aktorės tėtis

Nėščios Lindsay Lohan atostogos – su cigaretėmis ir alumi?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų