REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
52
Kauno restobaro „O panda nekanda“ atidarymas: Saugirdas Vaitulionis (nuotr. Aliaus Koroliovo)

Penktadienį naujai atsidaręs restobaras „O panda nekanda“ subūrė nestandartiškai mąstančius tiek vilniečius, tiek kauniečius. Atsinaujinusios vietos herojus Panda sukvietė artimiausius draugus originliai paminėti savo namų atidarymą.

52

Penktadienį naujai atsidaręs restobaras „O panda nekanda“ subūrė nestandartiškai mąstančius tiek vilniečius, tiek kauniečius. Atsinaujinusios vietos herojus Panda sukvietė artimiausius draugus originliai paminėti savo namų atidarymą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Aš esu Panda – Panda, kuri nekanda. Mane persekiojo, prie manęs kabinėjosi, aš pati paklydau, bet su drakonu pagaliau įveikėm priešus“, – sakė atsinaujinusios vietos herojus Panda.

REKLAMA

Ši vieta – žmonėms, kurie prieš normas. Anot Pandos, „Kaune turi būti erdvė, kur jaukiai jaustųsi visi tie, kurie prieš standartus ir už kokybę. Jos sieksime tiek kurdami atitinkamą interjerinę atmosferą, tiek specialų meniu“.

Renginio metu praeivių ir svečių akį traukė ir atsisėsti viliojo lauke ir viduje išstatyti motociklai, kurie čia svečiavosi tik tam vakarui. Nors jie nėra pastovi interjero detalė, nes jais važinėja Pandos bendraminčiai, Panda tikina, kad jie čia bus dažni svečiai.

Vakaro muzikinę atmosferą kūrė muzikos ir vakarėlių vilkas Liudas St.Stereo, seksualioji Akvilina, boksininkas, kvietęs vietoje susiremti su juo, bei odinę striukę tik per šventes nusirengiantis Justinas Jarutis.

Į atidarymo šventę susirinko ir būrys žinomų žmonių: aktorius ir choreografas Gytis Ivanauskas, žurnalistas Saugirdas Vaitulionis, laidų vedėjas Gediminas Juodeika su drauge, stilistė Milda Metlovaitė ir kt. 

Kauno miesto senamiestyje esančios vietos interjeras – nestandartinis. Restobaro erdvei dekoruoti naudotas grūdintas plienas – jis pagrindinis šios vietos interjero akcentas. Vien ant sienų ir lubų čia iškabinta 3 km grandinės. Visi baldai yra rankų darbo, specialiai kurti šiai erdvei, o nerūdijančio metalo šviestuvai – sušaudyti 400 šūvių.

Ypatingas dėmesys ir meniu, kuriame dominuoja lietuviški produktai: tikra lietuviška jautiena, daržovės. Vietos šefas su komanda daug produktų, tokių kaip duona ar sūris, gamina tiesiog vietoje.

Pandos istorija papasakota ir specialiai kurtuose trumpuose klipuose (įspėjame, kad juose yra provokuojančių vaizdų):

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų