REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
44
Natalija Bunkė, Vilmantas Dilys (nuotr. facebook.com)

Atlikėja Natalija Bunkė atskleidė, kad jau keletą dienų yra išsiskyrusi su savo širdies draugu krepšininku Vilmantu Diliu. Moteris neslepia – jo elgesys peržengė visas ribas. Moteris nerimauja ne tik dėl savo, bet ir dėl sūnaus gyvybės.

44

Atlikėja Natalija Bunkė atskleidė, kad jau keletą dienų yra išsiskyrusi su savo širdies draugu krepšininku Vilmantu Diliu. Moteris neslepia – jo elgesys peržengė visas ribas. Moteris nerimauja ne tik dėl savo, bet ir dėl sūnaus gyvybės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Viskas!!!! Tylėti nebegaliu... Nes bijau ne tik dėl savo gyvybės, bet ir dėl sūnaus. Šį rytą visiškai girtas Vilmantas Dilys, su kuriuo mes jau keletą dienų išsiskyrę, išspyrė mano namo Klaipėdoje duris, ir įbėgęs pradėjo viską niokoti. Sukrovė viską, ką rado po ranka, į laužą ir pradėjo deginti.

REKLAMA

Sudegė mano visos orchidėjos, rūbai. Baisiausia tai, kad tai matė mano mažametis vaikas, kuris tuo metu miegojo su tėčiu. Aš po koncerto likau Vilniuje.

Niekada negalvojau, kad žmogų šitaip privesti gali alkoholis. Santykiai baigėsi... Ir baigėsi va taip... Aš nenoriu, kad mano gyvenimas virstų tragedija“, – socialinėje erdvėje rašė „Pop Ladies“ narė.

tv3.lt susisiekus su N. Bunke, ši nervingai prabilo apie tai, kas jųdviejų santykius griovė jau seniai ir atsiprašė, kad šiuo metu negali rišliai dėlioti sakinių. 

REKLAMA
REKLAMA

„Man net liežuvis neapsiverčia, matyt, dėl to, kad pikta labai. Tai jau senas reikalas, jis nebe pirmą kartą taip pasielgia. Šįkart jau tikrai labai buvo žiauru ir aš negaliu tylėti. Ir tuo pačiu visas moteris raginu – netylėkite, jei yra smurtas šeimoje ar artimoje aplinkoje. Tokius vyrus reikia viešinti.

Žinote, aš nelabai suprantu policijos. Jį dabar uždarė trims valandoms. Jį paleis – jis grįš atgal ir toliau siautės. Norėčiau tuo pačiu Sauliaus Skvernelio paklausti – ką daryti tokiais atvejais moterims? Kai vis kvieti policiją, o jie uždaromi vos kelioms valandoms?“ – atviravo atlikėja.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Moteris atskleidė, kad krepšininkas turi didelių problemų su alkoholiu: „Jis buvo užsikodavęs. Jau mėnesį laiko jis geria. Ir geria nuolatos“, – atskleidė moteris.

Dainininkė nuramina, jog sumušta dar nėra buvusi, tačiau nemalonumų jųdviejų santykiuose tikrai buvę: „Su mėlynėmis nevaikščiojau, tačiau apsistumdymų yra buvę“. Paklausta, ar po tokio jo elgesio dar drįstų mėginti „klijuoti“ santykius, ji nė nedvejojo: „Juokaujate? Kalbų net nebus. Nemanau, kad čia įmanoma kažką pakeisti“.

REKLAMA

„Vasarai persikrausčiau į Klaipėdą. Tačiau šiąnakt aš nakvojau Vilniuje, nes šeštadienio vakarą čia koncertavau. Vaiką tuomet prižiūrėjo Danielius, kuris laiką su juo leido Klaipėdoje ir čia jiedu liko nakvoti. Kol aš buvau Vilniuje, į namus Klaipėdoje įsiveržė girtas Vilmantas. nors jis jau kelias dienas su manimi nebegyvena, mes išsiskyrėme. Jis tiesiog įėjo su visomis terasos durimis.

Susikrovė visus daiktus. Na, viską, ką matė po ranka. Kaip tik namuose stovėjo ką tik parsivežtos didelės dėžės orchidėjų, iš kurių šiuo metu gaminu puokštes. Jis sukrovė jas, mano rūbus ir užkūrė fakelą kieme“, – susinervinusi dėstė atlikėja.

REKLAMA

Paklausta, dėl ko išsiskyrė su krepšininku, ji buvo atvira: „Dėl to, kad neišeina būti kartu. Aš jau nebegaliu pakęsti. Išvijau jį iš namų vien dėl to, kad jis pradėjo man daužyti namuose daiktus. Aš jį išvijau, o jis vėl prisigėrė ir grįžo. “  

Primename, kad V. Dilys dėl alkoholio turėjo problemų ir anksčiau. 2014-aisiais metais Estijoje jis buvo suspenduotas už alkoholio vartojimą. Tuo metu krepšininkas gynė Tartu „Rock“ komandos garbę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų