REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
16
Cindy Crawford (nuotr. SCANPIX)

Cindy Crawford paneigė žiniasklaidoje pasirodžiusius pranešimus, esą ji baigia modelio karjerą.

16

Cindy Crawford paneigė žiniasklaidoje pasirodžiusius pranešimus, esą ji baigia modelio karjerą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Apie galimą savo pasitraukimą iš podiumo ir tolyn nuo fotografų objektyvų ji užsiminė neseniai firmos „United Airlines“ žurnale „Hemispheres“ paskelbtame interviu, kuriame sakė, jog pasitrauks sulaukusi 50 metų, ir tai įvyks jau šį mėnesį.

REKLAMA

„Esu įsitikinusi, kad mane fotografuos dar 10 metų, bet jau ne kaip manekenę. Ir tai gerai, – sakė C. Crawford žurnalui. – Man pasisekė. Dirbau su visais tais nuostabiais fotografais. Ką man dar reikėtų padaryti? Aš negaliu visą laiką prasimanyti ką nors nauja. Man nereikia visą laiką sau tai įrodinėti. Aš nenoriu“.

Tačiau pirmadienį supermanekenė pasišaipė iš šio straipsnio ir pareiškė, kad jos pasitraukimo planai jau tapo „anekdotu“ jos šeimoje.

REKLAMA
REKLAMA

C.Crawford nusprendė viską paaiškinti socialiniame tinkle Instagram.com.

„Kasmet savo vaikams sakau, kad jau baigiu karjerą. Tai mano šeimoje jau virto anekdotu. Ir vis tiek kasmet pasitaiko tokių galimybių, kurios mane tikrai pradžiugina, – rašė ji. – Tačiau tiesa yra ta, kad aš noriu daugiau dėmesio savo verslui, draugams ir šeimai, bet nedarau jokių galutinių pareiškimų“.

„Man patinka 30 metų būti mados pramonės dalimi, ir jeigu tas laikas mane ko nors išmokė, tai tik to, kad „niekada nesakyk niekada““, – pridūrė ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Supermanekenė, kuriai 50 metų sukaks vasarį, mados pasaulyje pasirodė devintajame dešimtmetyje, o dešimtajame tapo vienu labiausiai atpažįstamų veidų pasaulyje, demonstruodama tokių mados namų kaip „Chanel“ ar „Valentino“ kūrinius.

Ji tebėra labai paklausi, o neseniai prisijungė prie kitų mados pasaulio veteranių Claudia Schiffer ir Naomi Campbell, tapusi vienu prancūzų mados namų „Balmain's“ 2016 metų pavasario/vasaros kolekcijos reklaminių veidų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų