REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
41
„X Faktoriaus“ dalyvių emocijos (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)

Iš didžiausio muzikinio projekto „X Faktorius“ iškritęs varėniškis Domas Česnulevičius nuo scenos nulipo aukštai iškėlęs galvą: „Po abiejų pasirodymų, nepaisant komisijos narių pastabų, jaučiausi gerai. Dar sunku kalbėti apie sekmadienio vakarą, tačiau jaučiuosi tikrai puikiai“.

41

Iš didžiausio muzikinio projekto „X Faktorius“ iškritęs varėniškis Domas Česnulevičius nuo scenos nulipo aukštai iškėlęs galvą: „Po abiejų pasirodymų, nepaisant komisijos narių pastabų, jaučiausi gerai. Dar sunku kalbėti apie sekmadienio vakarą, tačiau jaučiuosi tikrai puikiai“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Apmąstydamas tai, ko nepavyko padaryti, Domas tikina, kad nueiti taip toli – džiaugsmas, tačiau ar panašų išbandymą pakartos – parodys tik laikas.

REKLAMA

Sužinok, ką planuoja ir ką „X Faktoriuje“ palaiko Domas Česnulevičius.

-Kaip jautiesi?

- Puikiai. Pagaliau galėsiu pailsėti, atsipalaiduoti.

- Ar jautei, kad krisi?

- Po abiejų pasirodymų, nepaisant komisijos narių pastabų, jaučiausi gerai. Aš visada scenoje jaučiausi drąsiai, todėl nesupratau, kodėl teisėjai manė, kad aš bijojau, jaudinausi.

Žinoma, pirmas sekundes startinis „jauduliukas“ būdavo, bet greitai „įsivažiuodavau“ ir man puikiai pavykdavo apie jį pamiršti. Nežinau, kaip atrodžiau iš šalies, tačiau nesinori, kad žmonės galvotų, jog bijau scenos. Aš joje jaučiuosi tikrai gerai.

REKLAMA
REKLAMA

- Sekmadienį tavęs palaikyti atvyko ir tėvai. Tau tai svarbu?

- Ne tik vakar – jie dalyvavo beveik visuose tiesioginiuose pasirodymuose. Kartu su jais kurį laiką buvo ir iš studijų Anglijos universitete per atostogas parskridusi mano sesė Gustė. Ji – mano didžiausia gerbėja ir mano stilistė. Visuose iki vieno tiesioginiuose filmavimuose dalyvavo du mano draugai – Emilis ir Tomas.

Po mano iškritimo tėvai šypsojosi, nes matė, kad nesu liūdnas. Sakė, kad mano pasirodymas buvo tikrai geras ir džiaugėsi, kad išeinu aukštai pakelta galva. Vis dėlto aš patekau į aštuonis iš dešimties finalų, o tai yra tikrai labai daug!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

- Ar sekmadienį jautei, kad krisi prieš Thomą?

- Kažkada sakiau, kad šiame projekte konkuravau tik su pačiu savimi. „X Faktoriuje“ nemačiau priešų, o tik kolegas. Žinoma, labiau norėjau, kad galutinis sprendimas būtų paliktas žiūrovams, nes pasirodžiau būtent jiems.

- Ar džiugina, kad tave laikė favoritu?

- Mane? Man tai tikrai naujiena! Kodėl nesakėte to anksčiau? Būčiau dar nekritęs! (šypsosi)

- Kokie tavo tolimesni siekiai?

- Sukviesti visą palaikymo komandą pas save į pirtį ir paminėti šio etapo pabaigą (juokiasi). Taip pat planuoju trumpai atsipūsti, tačiau nuo muzikos tikrai niekur nenutolsiu. Norėčiau išleisti savo muzikinį albumą, nes turiu surinkęs nemažai dainų.

REKLAMA

Tikiuosi, kad greitai prasidės ir koncertinė veikla. Pasibaigė vienas etapas, bet tikiu, kad su šiuo šou viskas tik prasidėjo.

- Dėl ko nors gailiesi?

- Galbūt neįgyvendintų pasirodymų, gailiuosi, kad per daug jautriai sureagavau praėjusį sekmadienį. Manau, kad save plakiau per daug. Kad ir kaip sunkiai pradėjau antrąją dainą, aš ją tęsiau ir užbaigiau gana gerai. Teisėjų vietoje teigiamai vertinčiau žmogų, kuriam, nors ir buvo bėdų pradėti dainą, tačiau pavyko ją gerai užbaigti. Tačiau finalinis etapas kažkiek paveikė ir projekto teisėjus. Nebandau savęs „iškelti“, tiesiog išreiškiau savo nuomonę.

REKLAMA

Dabar reikės toliau planuoti muzikinę veiklą, daugiau dėmesio skirti darbo paieškoms. Tikrai nesėdėsiu namie užsidaręs. Vis dėlto tai buvo mano pirmas projektas, realybės šou. Ar jų bus ir daugiau – parodys tik laikas, tačiau nemanau, kad dar kada nors bandysiu sėkmę „X Faktoriaus“ projekte. Šiame šou savo tikslus jau pasiekiau.

Šiaip nesu mėgėjas konkuruoti, bet ne dėl to, kad save nuvertinčiau ar savimi puikuočiausi. Tiesiog dažniausiai į žmones žiūriu kaip į draugus ir kolegas, o ne kaip į priešus ir konkurentus. - Ar streso buvo?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Nuo trečiadienio vakaro iki sekmadienio reikėdavo pasiruošti dviem visiškai naujoms dainoms, tai streso, jaudulio tikrai buvo. Nespėji, stengiesi įsiminti žodžius.... Bet, manau, susitvarkiau pakankamai gerai.

- Kam palinkėtum laimėti?

Negaliu išskirti vieno žmogaus, bet renkuosi nuoširdumą. Tikiuosi, kad Marija laikys senukų (juokiasi) frontą, Miglė labai faina ir miela mergina, be to, labai tikiuosi, kad žmonės palaikys Aleksą. Jis padarė labai didelę pažangą šiame šou, smarkiai patobulėjo. Šiame konkurse jis atranda save iš naujo, tad labai norėčiau, kad žmonės jį labiau palaikytų. Nors šie trys žmonės iš likusiųjų projekte man artimiausi, negaliu išskirti iš jų nei vieno. Visiems linkiu tik sėkmės ir stiprybės!

REKLAMA

- Šiais metais pirmą kartą dalyvavai „M.A.M.A“, tokiame prabangiame renginyje. Ar matai save tokiame pasaulyje?

- Pramogų pasaulyje jaučiuosi tikrai gerai. Visgi ten pakliūti norėčiau ir kaip atlikėjas, ir kaip užkulisių atstovas – renginių organizatorius, vadybininkas.

- Ką pasakytum savo gerbėjams?

Visų pirma – esu labai dėkingas savo stipriam užnugariui, tiems, kurie balsavo, mane palaikė. Esu dėkingas savo šeimai, draugams, visiems Varėnos, Dzūkijos ir visos Lietuvos gyventojams, kurie už mane balsavo. Antra – aš juk niekur nedingstu! Sekite spaudą!

REKLAMA

Turiu dainų, tikiuosi, kad klausytojai jas išgirs širdimis, o ne ausims. To tikėjausi viso projekto metu, to tikiuosi ir ateityje.

- Jautei, kad žiūrovai palaikė?

Visą laiką, nuolatos. Jaučiau, kad man linki gero. Ir dar. Labai nenorėčiau, jog dalyviai pyktų ant Thomo, kaip nutiko Jonatano ir Miglės situacijoje. Mes esame dalyviai, kurie yra atsakingi tik už savo pasirodymus. Tikrai nejaučiu jokio apmaudo dėl iškritimo, nepykstu ant Thomo, linkiu jam sėkmės. Nei jis, nei aš nesame kalti, kad atsidūrėme iškritimo kovoje.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų