REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Paskutinis lapkričio savaitgalis televizijos žiūrovus apdovanos įspūdingais ir prasmingais koncertais, karštomis sporto kovomis ir filmais, kurie yra laimėję Oskarus. Specialiai jums paruošėme transliacijų atmintinę.

Paskutinis lapkričio savaitgalis televizijos žiūrovus apdovanos įspūdingais ir prasmingais koncertais, karštomis sporto kovomis ir filmais, kurie yra laimėję Oskarus. Specialiai jums paruošėme transliacijų atmintinę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Eurolyga: Krasnodaro „Lokomotiv – Kuban“ – Kauno „Žalgiris“

Viasat Sport Baltic, penktadienis 17.40 val.

Kauniečiai išvykoje kovos su vienais grupės lyderių rusų „Lokomotiv“ klubu. „Žalgiriui“ pergalė labai praverstų, nes konkurentai Atėnų „Panathinaikos“ ir Izmiro „Pinar Karsiyaka“ mina ant kulnų. Žaliai balti pirmame etape namie po atkaklios kovos nusileido rusų klubui, tad ne menkesnės intrigos galima tikėtis ir šiame mače.

REKLAMA

Romantinė drama „Pasiklydę vertime“

TV1000, šeštadienis 17.10 val.

2003 m. Oskaru už geriausią scenarijų įvertintoje romantinėje dramoje pagrindinius vaidmenis atlieka Billas Murray ir Scarlett Johansson. Tai pasakojimas apie du amerikiečius Tokijuje, kurie bando susivokti ne tik aplinkoje, bet ir savyje. Dėl japonų kultūros ir kalbos savitumų amerikiečiai kenčia sumaištį ir patiria tragikomiškas pasekmes.

Paramos koncertas „Išsipildymo akcija“

TV3, šeštadienis 19.30 val.

Šį šeštadienį prie ekranų pakvies tiesiogiai transliuojamas jau tryliktos TV3 ir SEB banko organizuojamos „Išsipildymio akcijos“ koncertas. Čia bus pristatytos ligoniukų istorijos, Kauno miesto Rotušės aikštėje bus įžiebtas gerumo ir vilties simbolis – Šv. Kalėdų eglė. Nelikime abejingi mažiesiems ligoniukams, kuriems mūsų visų pagalbos reikia labiausiai. Kviečiame aukoti telefono skambučiais arba SMS žinutėmis, įrašant žodį VAIKAMS, trumpaisiais telefono numeriais: 1890 – auka 1 euras; 1891 – auka 2 eurai; 1892 – auka 3 eurai.

REKLAMA
REKLAMA

Norėdami paaukoti didesnę sumą, apsilankykite www.issipildymoakcija.lt

Biografinė drama „Visko teorija“

TV1000 Premium, šeštadienis 20.00 val.

Biografinė drama apie žymiausią šių laikų mokslininką Stepheną Hawkingą, pastatyta pagal jo pirmosios žmonos atsiminimus. Filmas sulaukė tiek žiūrovų, tiek kritikų simpatijų. Labai sudėtingą pagrindinį vaidmenį atlikęs Eddie‘is Redmayne‘as pelnė Oskarą kaip geriausias aktorius. Nepaprasto mūsų dienų mokslininko gyvenimo ir meilės istoriją tiesiog privalu pamatyti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kova dėl bokso sunkiasvorių čempiono titulo Tysonas Fury‘is – Vladimiras Kličko

Viasat Sport Baltic, šeštadienis 22.00 val.

Legendinis ukrainietis Vladimiras Kličko stos ginti sunkiasvorio čempiono titulo. Jam pirštinę metė britas Tysonas Fury‘is, kuris turi tobulą rezultatą: 24 pergalės iš tiek pat kovų. 26 m. britas nestokoja pasitikėjimo savimi ir sako, kad mato daugybę ukrainiečio silpnybių. Ar šeštadienio vakarą pamatysime ilgamečio čempiono nuopuolį ar 62-ą pergalę?

Dokumentinis serialas „Dramblių užkalbėtojas“

Viasat Nature, sekmadienis 10.15 val.

Willie Theisonas garsėja ypatingu gebėjimu bendrauti su gyvūnais, ypač su drambliais. Pitsburgo zoologijos sode drambliams jis sudarė nuostabias gyvenimo sąlygas, kuo panašesnes į laukinę gamtą. Kai kurie drambliai labai pavojingi, su jais susitvarko tik Willie. Dramblė Moja ankstesnį prižiūrėtoją nužudė, o naujomis sąlygomis netrukus atsives drambliuką.

REKLAMA

„Formulės-1“ Abu Dabio Didžiojo prizo lenktynės

Viasat Sport Baltic, sekmadienis 14.50 val.

Tai paskutinė galimybė šiemet pamatyti greičiausius pasaulio lenktynininkus. Tiek trys greičiausi pilotai, tiek stipriausia komanda jau aiškūs, tačiau tokiose lenktynėse gali būti daugybė netikėtumų, nes visi bus atsipalaidavę ir nusiteikę eksperimentuoti bei džiuginti žiūrovus.

Muzikinis projektas „X faktorius“

TV3, sekmadienis, 19.30 val.

Populiariausio šalyje muzikos projekto „X Faktorius“ scenoje ir toliau vyksta karštos kovos dėl patekimo į finalą. Naujajame etape „Kėdžių iššūkis“ – daug įdomaus. Šįkart prie jau finalo laukiančių vaikinų ir merginų bandys prisijungti grupės. Kurios iš jų pateks į finalą – šįkart spręs teisėjas Saulius Urbonavičius-Samas.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų