REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Darbe dažnai pavargstame, patiriame stresą, o dėl to kenčia ir mūsų oda. Sužinokite, kaip atsigauti po sunkios dienos ir atsikelti ryte gaiviai ir žvaliai.

Darbe dažnai pavargstame, patiriame stresą, o dėl to kenčia ir mūsų oda. Sužinokite, kaip atsigauti po sunkios dienos ir atsikelti ryte gaiviai ir žvaliai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kūno ir proto ramybė

Niekas taip neatpalaiduoja, kaip karšta vonia. Nuovargis išgaruoja, kūnas pailsi, atsipalaiduoja maudžiantys raumenys, o malonus aromatas padeda pasinerti į svajones. Jei visgi labiau norite palįsti po dušu, rinkitės formules su atpalaiduojančiais aromatais, pavyzdžiui, vanilės. Jau vien dėl kvapo po dušu norėsis likti amžinai.

REKLAMA

Jėgas grąžinantis masažas

Nusimaudę, sudrėkinkite odą kūno sviestu. Rinkitės sviestą, kurio sudėtyje yra maitinančių ingredientų – kakavmedžio ir taukmedžio sviesto, vitamino E arba augalinių aliejų. Jie suteiks odai glotnumo, stangrumo bei skanaus aromato. Tepdami kūną sviestu, švelniai masažuokite odą. Jei norite pasidaryti tikrą masažą, naudokite gundančiai kvepiantį kūno aliejų. Jis atgaivins protą, todėl pamiršite dienos rūpesčius. Po to paimkite į rankas knygą, jaukiai susisukite ant sofos ir mėgaukitės vakaru.

REKLAMA
REKLAMA

Atpalaiduojantys aromatai

Kvapai gali stebuklingai pakeisti Jūsų savijautą. Atsipalaidavimui po darbo puikiai tiks raminantys aromatai – vanilė, medienos natos, ramunėlės, karamelė, medus, eukaliptas, levanda ar jazminas. Sukurkite raminančią atmosferą namuose, uždegdami keletą žvakių, kurių malonus aromatas pripildys kambarius. Jei dar nenorite įsileisti rudens, rinkitės vaisinius aromatus su citrusų natomis, kurie primins Jums džiaugsmingas vasaros akimirkas ir padės užmiršti įtemptą darbotvarkę.

Regeneracija naktį

Geras miegas naktį – pats geriausias vaistas nuo nuovargio ir išsekimo. Kodėl gi nepasinaudojus jo metu vykstančia natūralia regeneracija savo grožio procedūroms? Rinkitės kosmetikos priemones su augaliniais aliejais ir hialurono rūgštimi, kurios grąžins odai spindesį ir stangrumą. Taip pat ištepkite veidą giliai drėkinančia kauke, kuri mažina odos sausėjimą, tempimo jausmą ir pastebimas raukšles. Ryte atsibusite kupina jėgų ir graži.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Spa namuose

Odos puoselėjimas skatina jos regeneraciją. Pavyzdžiui, kūno šveitiklis atgaivina odą, stimuliuodamas kraujotaką, tad ji tampa stangresnė ir glotnesnė. Jis taip pat užkerta kelią celiulito susidarymui. Kartą ar du per savaitę pasilepinkite veido kauke. Energijos suteikianti kaukė su baltosios arbatos ekstraktu nuvalys Jūsų odą, pašalindama nešvarumus, o šildomoji kaukė su eukalipto ir kedro ekstraktais atvers poras ir jas išvalys, tad oda taps lygesnė ir jauniau atrodys. Jei namų Spa procedūroms galite skirti daugiau laiko, naudokite kūno kaukę.

Straipsnis sukurtas ir priklauso AVON - www.avon.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų