REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sveikiname visus išgyvenusius Metų renginį – SEL koncertą Kalnų parke. Nepamirškite, šiandien prasideda nauja diena, todėl puikiai suprantame, kad horoskopai gali priversti nubusti atsargiuosius.

Sveikiname visus išgyvenusius Metų renginį – SEL koncertą Kalnų parke. Nepamirškite, šiandien prasideda nauja diena, todėl puikiai suprantame, kad horoskopai gali priversti nubusti atsargiuosius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Avinas

Dėl romantiškų santykių užuomazgos ar atsinaujinimo pajusite pagyvėjimą, energijos antplūdį. Dabar ypač norėsis bendrauti, būti reikalingiems. Regis, jums neblogai seksis. Jūsų sugebėjimai turėtų būti pastebėti ir įvertinti.

REKLAMA

Tauras

Galite gauti žinią, susijusią su pinigais, nuosavybe, apskaita. Turėtumėte įsigyti seniai suplanuotą daiktą. Verslui arba asmeniniam įvaizdžiui moderninti tikriausiai nepagailėsite pinigų.

Dvyniai

Šurmulinga diena. Galimas džiuginamas susitikimas arba naudingas kontraktas. Galbūt būsite pakviesti į svečius ar į nedidelę išvyką, ekskursiją. Tikėtina, kad ši diena pažers romantiškų akimirkų ar gerų šeimyninių vilčių.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Šiandien aiškiau suvoksite savo problemas, trukdančius vidinius kompleksus, blogus įpročius. Labai sustiprės intuityvus grožio ir meno pajautimas. Galbūt mėginsite save keisti, atsikratyti to, kas jus slegia ar jūsų nepuošia.

Liūtas

Galima kelionė, susijusi su kūrybiniu darbu, reklama, komercija, tarpininkavimu, draudimu. Seksis sudarinėti sutartis, užmegzti dalykinius ir romantinius ryšius. Nuotaiką skaidrins lengvi flirtai, komplimentai.

Mergelė

Gera diena su grožiu, higiena, švara susijusiems darbams bei medicininiams tyrimams, įsidarbinimui. Susiplanuokite darbą taip, kad jis būtų produktyvus. Atkreipkite dėmesį į darbų saugą ir tvarką darbo vietoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės

Šiandien daug dėmesio skirsite visuomeniniams reikalams ir asmeninių santykių problemoms. Tikėtini reikšmingi kontaktai su asmenimis, kurie galėtų padėti realizuoti sumanymus. Tik nederėtų kelti ultimatumų, užgauliai kritikuoti.

Skorpionas

Jus labai domins psichologiniai kitų žmonių išgyvenimai, būties, mirties, gyvenimo prasmės temos. Tikriausiai įžvelgsite tai, ko kiti nesuvokia. Jei jums svarbi jūsų reputacija, labiau kontroliuokite savo erotinius polėkius.

Šaulys

Šiandien jums seksis ir bus aktualu mokytis, kaupti ir skleisti informaciją, planuoti tolimas keliones, projektus ar reikalus su užsieniu. Galbūt turėsite priimti iš toli atvykusius žmones, specialistus, megzti tarptautinius kontaktus.

REKLAMA

Ožiaragis

Būsite nusiteikę vikriai suktis darbų verpete. Galbūt susipažinsite su naujomis teorijomis, įstatymų ar darbo taisyklių pakeitimais.

Vandenis

Šiandien jums nesvetimas bus optimizmas, romantiškos nuotaikos. Pasinaudokite šia banga ir pasistenkite padaryti gerą įspūdį kolektyvui, kolegoms, draugams, nes išties svarbu laiku sureguliuoti reikalus, harmonizuoti situaciją.

Žuvys

Gerai seksis užsiėmimai, susiję su menu, okultinėmis praktikomis, labdara, socialiniu darbu. Kitose srityse būsite pasyvesni, nelinkę savarankiškai veikti, rodyti iniciatyvos. Galite patirti dvasinės ir moralinės orientacijos išbandymą.

Parengta pagal vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų