REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
19
V. Baumila ir M. Šalčiūtė (nuotr. tv3.lt fotomontažas)

Savaitės pradžioje verslininkas Ugnius Kiguolis socialiniame tinkle pasidalino nuomone apie homoseksualių asmenų partnerystės įteisinimą. Milijonierius teigė, kad nepritaria leidimui tos pačios lyties atstovams auginti vaikus.

19

Savaitės pradžioje verslininkas Ugnius Kiguolis socialiniame tinkle pasidalino nuomone apie homoseksualių asmenų partnerystės įteisinimą. Milijonierius teigė, kad nepritaria leidimui tos pačios lyties atstovams auginti vaikus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Sunku suprasti, kaip du vyrai išmokytų berniuką mylėti moterį, kai ji jiems patiems nėra reikalinga, nelabai įsivaizduoju, kaip dvi mamos paaiškintų kažką berniukui apie karbiuratorių, nusivestų žvejoti ir panašiai. Taip, yra ir blogesnių situacijų Lietuvoje, vaikus augina ir vienišos mamos, bet tai nereiškia, kad vienas blogas dalykas, turėtų duoti pamatus kitam blogam dalykui. Aš jau nekalbu apie tai, kad vis tik tokiose šeimose auginami vaikai, pas mus apturėtų dar didesnes patyčias mokyklose, universitetuose. Patyčių ir taip daug... Sakydami, kad negalima per prievartą primesti savo pavyzdžio kitiems, pamirštame, kad dabar per prievartą bandoma priversti mus traktuoti šeimą kitaip. Tai ne kas kitas, o ta pati prievarta. Ačiū už dėmesį. Tokia mano nuomonė“, – soc. tinklapio „facebook“ paskyroje nuomone dalijosi U. Kiguolis.

REKLAMA

Nuomonę išreiškęs verslininkas sulaukė gana nemalonios diskusijos. Čia įsilieti netruko ir lietuviškos scenos žvaigždė Vaidas Baumila.

„Ugnius Kiguolis – „Kaip dvi Mamos paaiškintų sūnui apie karbiuratorių“. Ugniaus sūnus – „Tėti, paaiškink, kodėl išsiskyrei su Mama ir pradėjai vaikščiot į niekam vertus tuštybių pilnus vakarėlius ir dar už parankės laikei didžiausią pajuokos objektą Lietuvoje?“ M. Jacksonas dainavo – pradedu nuo žmogaus veidrodyje. O verslininkas U. Kiguolis dalina patarimus ir sąmojus apie darnią šeimą ir vaiko vystymąsi joje, kai pats šeimos darniai išlaikyt nesugeba“, – žymiam verslininkui gėlė V. Baumila.

REKLAMA
REKLAMA

Arši kova tik dar labiau įsibėgėjo. Verslininko ginti stojo ir gera jo draugė Monika Šalčiūtė.

„Tolerantiškasis Vaidai Baumila, šeimos problemos turi ir likti šeimos problemos, o ne svetimų ir nesusijusių su šeima žmonių ir, juo labiau, nekeliamos į viešumą, nemanai? O jeigu taip patinka spręsti šeimos nedarnumą, gal pradžiai pasirinkite artimesnį objektą, savo brolio šeimos skyrybas ir jo dukros gerovę. Geriau bandyti kurti kažką gražaus ir smukti, o susmukus atsistoti, negu išvis nieko nedaryti... Neklysta, tie kurie nieko nedaro, klysta tie, kurie bando ir daro. Iki Ugniaus Tau dar nugyventi... Tau ir Tavo broliui padėjo, o tu dabar kaip šuo kandi į šeriamo šeimininko ranką, kuri maitinto. Labai patiko išsireiškimas „Pradėjai vaikščiot į niekam vertus tuštybių pilnus vakarėlius“. Tuose vakarėliuose esi dažnas lankytojas ir muzikantas, tai kaip čia dabar išeina?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pats lankaisi, svaiginiesi alkoholiu, o kitiems negalima? Žiūrėk, neprarask ir čia darbo už tokius išsireiškimus. Apie kažkokias tuštybes dar ne tau kalbėti, kai ant veido daugiau plastinių operacijų ir mergaitiškų aksesuarų, nei pas kokią porcelianinę lėlytę.. Kalbi apie toleranciją homoseksualiems, tačiau pamiršti apie toleranciją žmogui. Kalbi apie kažkokius Lietuvos pašaipos objektus. Tai kitą kartą su tais pašaipos objektais nesisveikink, antraip elgiesi dviveidiškai (arba aš kažko nesuprantu). Jeigu „Eurovizijoje“ užėmei 18 vietą ir Molėtuose klube surenki 87 žmones, tai dar nereiškia, kad turi privilegiją spręsti už kitus žmones, kuris čia mėgstamiausias ar nemėgstamiausias žmogus Lietuvoje. Kodėl man atrodo, kad tiesiog bandoma joti tuo pačiu arkliuku ir visas tavo išsireiškimas – tiesiog naujas reklamos ieškojimo būdas? Nereikia ieškoti kieno tiesa, reikia ieškoti tiesos ir nevelti asmeniškumų. Jeigu nori gero homoseksualams, norėk gero ir heteroseksualams, nes mes visi tokie patys žmonės. Gerbiu nuomonę, tačiau kartais geriau patylėti ir pradėti gerbti išsiskyrusią nuomonę nuo savosios, o ne imtis patyčų. Taika, tikiuosi visa tai liks nesusipratimu, nes kažkaip labai negražu..

P.S. Nuo manęs nebūtina „Facebooke“ slėpti parašytų postų, kuriuose minima aš, būk vyras ir nebijok sakyti savo nuomonės, jei jau taip..“, – savo socialinio tinklapio paskyroje mintis dėstė M. Šalčiūtė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų