REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
6
Kim Kardashian stiliaus perlas (nuotr. SCANPIX)

Televizijos realybės šou žvaigždė Kim Kardashian parašė laišką į ateitį, kuriame išdėstė patarimus sau 2025 metams.

6

Televizijos realybės šou žvaigždė Kim Kardashian parašė laišką į ateitį, kuriame išdėstė patarimus sau 2025 metams.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pranešime žurnalui „Glamour“ realybės šou „Gyvenimas su Kardašianais“ (Keeping Up With The Kardashians) žvaigždė ragina save, jau 44 metų sulaukusią moterį, neprarasti kantrybės su dukra North Vest (Nort Vest), kuriai tuo metu bus dvylika, ir primena apie būtinybę „kasdien“ paskambinti motinai Kris Jenner (Kris Džener).

REKLAMA

Laiške K.Kardashian taip pat rašo apie viltis, kurias sieja su savo seserimis Khloe ir Kourtnery, puseserėmis Kendall (Kendel) ir Kylie Jenner, taip pat su savo pačios ateitimi.

„Brangioji Kim, kai tai skaitysi , būsi 10 metų vyresnė ir bus 2025 -ieji. Tikiuosi, kad to sulauksi. Kalbant apie tavo kūną, prisimink, kad privalai būti sau maloni ir džiaugtis dabartine išvaizda, nes neini jaunyn“, – parašė ji.

REKLAMA
REKLAMA

„Kadangi North dabar jau dvylika, tikiuosi, kad prieš paauglystę žmonės daug išgyvena. Žinau, kad vidurinė mokykla yra tikrai kietas dalykas, bet neužmiršk, kad turi turėti daug kantrybės!... Tikiu, kad tu (aš) vis dar būsi(-u) formų karalienė. Tegul mokslas išranda paslaptingas ir skanias žalias sultis, kad tu (aš) visada išsaugotum (-čiau) įdegį... Skambink mamai kiekvieną dieną. Tikiuosi, kad mes vis dar daug atostogaujame kartu su šeima“, – apie lūkesčius pasakojo K.Kardashian.

Savo laišką ji baigė taip: „Ar tu (aš) vis dar filmuojiesi(-iuosi) „Gyvenime su Kardašianais“? Ar tu (aš) vis dar dailini (-u) savo svajonių namus? Ar asmenukės vis dar madoje?... Jeigu neperžengsi vieno milijardo sekėjų ribos tinkle „Instagram“, būsiu labai tavimi nusivylusi.“

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB „BNS“ sutikimo draudžiama.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų