REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
25
Monika Šalčiūtė (nuotr. Facebook.com)

Šokėja, interneto sensacija Monika Šalčiūtė su naujienų ir pramogų portalo tv3.lt skaitytojais pasidalino savo mitybos įpročiais ir sporto režimu.

25

Šokėja, interneto sensacija Monika Šalčiūtė su naujienų ir pramogų portalo tv3.lt skaitytojais pasidalino savo mitybos įpročiais ir sporto režimu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Nors ir žinau, kad pusryčiai privalo būti maistingi, jų niekuomet nevalgau. Man neskanu. Ir taip yra nuo mažens (šypsosi). Daugiausiai pavalgau per pietus. Tačiau mano mitybos racione nerasite tokių produktų kaip šviesi duona, bandelės ar bulves“, – pasakojo Monika, pietums dažniausiai pasirenkanti mėsą ir daržoves.

REKLAMA

Dailia figūra besirūpinanti mergina – atvira. Kadangi jos organizmo medžiagų apykaita lėta, ji privalanti žiūrėti, kokie produktai patenka į jos mitybos racioną. „Nepaisant to, saldumynų neatsisakau. Ir dievinu ledus. Labai. Žinau, kad tai nėra gerai, bet ką padarysi (šypsosi). Taip pat dievinu ir lietuvišką karbonadą, apvoliotą džiūvėsėliuose bei sušius. Man patinka patys paprasčiausi – iš ryžių, žuvies ir dumblių. Daugelis mano draugų šaiposi, sakydami „kokius tu čia varganus sušius renkiesi“ (juokiasi). Tačiau man jie patys skaniausi. Ir neprimena ryžių ar krabų lazdelių salotų“, – sakė Monika, čia pat pridurianti, kad mėgaujasi valgydama grikius ir vištienos krūtinėlę, pagardintą sojos padažu.

REKLAMA
REKLAMA

Žinomos merginos teigimu, kilogramai sparčiausiai krenta būnant stresinėse situacijose. „Būdama 17-18 metų, numečiau dešimt kilogramų. Tada mano gyvenime buvo labai daug streso, nes ėjau gyventi viena. Neturėjau pinigų. Viską reikėjo daryti vienai. Nebūdavo laiko, kada pavalgyti, ir ne tas galvoj būdavo. Vėliau pradėjau verslauti, atsidariau šokio studiją ir pastebėjau, kad man reikia susirūpinti savo mityba“, – juokėsi pašnekovė.

Ar Monika turi laiko nukeliauti į sporto klubą? „Paskutinį kartą sporto klube buvau praėjusią savaitę. Stengiuosi lankytis jame bent du kartus per savaitę. Žygiuoju ten, kai noriu sustiprinti vienus ar kitus raumenis, o kardio pratimus pakeičiu mylimais šokiais. Visa kita palieku bėgiojimui. Namie turiu reikalingus treniruoklius, svarmenis. Kartais norisi tiesiog pasižmonėti, plius nesu profesionalė, dėl to man reikalingi patarimai iš profesionalų“, –  teigė Monika.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

O kaip žmonės reaguoja į žinomą merginą, pasirodžiusią sporto klube? „Visi labai žiūri. Labai. Ir puola fotografuotis (juokiasi). Dėl to ir stengiuosi vengti tokių vietų. Kartais dienos rutina išsibalansuoja, tačiau nesu savanaudė. Esu viešas žmogus, tad priimu šio darbo pliusus ir minusus. Tiesa, visi puola padėti, klausinėja ar galėčiau padaryti tą ar aną. Tačiau blogų komentarų iš aplinkinių, sakomų gyvai, nesu sulaukusi“.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų